Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex_Burton

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május elején startolt el az új 24-évad, az Angliában játszódó, 12 részes 24: Élj egy új napért!, amit május 26-tól már a hazai Fox csatorna is vetíteni fog, este 9-től. Május 20-án, kedden este 20:35-kor pedig egy 20 werkfilmet adnak le, amit a premier után, 26-án is…..
Alex_Burton 2014.07.15 23:20:49
@freddyD: Azért Nina Myers is elég sokáig bírta miután Jack szakított vele :D
Frank Flynn álnéven élt, nem túl messze Los Angelestől, a Mojave sivatagban dolgozott.
A csak akiről beszélsz, az meg Diane Huxley. Nem halt meg, de a fia majdnem a reptéres túszdrámában, majd az elhárításhoz vitték őket, onnan elengedték őket és nem is láttuk őket utána.
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Alex_Burton 2011.02.07 22:39:48
Megdöbbentünk szerintem mindannyian a hírtől. Sorozatod mindig bearanyozta unalmas napjaimat. Rengeteg vidám percet köszönhetünk neked, amiket ki tudja milyen más egyéb b@romságokra fordítottunk volna (ne adj isten való világ és társai... fujj). A sorozatodat 3 éve ismertem meg szakközépiskolás koromban. Emlékszem, mikor először mutatta osztálytársam a big rigset. Az előadásmódod már akkor is nagyon élvezhető volt, és az évek alatt a videók csak egyre jobbak és jobbak lettek. Hatalmas megdöbbenés volt olvasni a videó utolsó percében a szöveget. Rengeteg rossz játékot ismertünk meg általad, és ezzel együtt új élményekkel is gazdagodtunk, ezért nagyon köszönöm ezt a sorozatot Neked. Ha nem csinálod meg ezt a sorozatot, talán sose ismerhettük volna meg a Deathbringert, a Ringrikert, vagy az Alien Anarchyt és még folytathatnám a sort. Nyáron a meló mellett legalább nem veszett kárba a szabadidőm az unatkozás miatt, mikor a blogodon lévő bejegyzések ihletet adtak arra hogy elkészítsem és publikáljam az Alien Anarchy végigjátszását. Igaz a színvonala a közelébe se ér a videóidnak, de legalább szünetbe meló mellett szabadidőmben lekötöttem magam. Emlékszem mekkora megtiszteltetés volt, mikor kitetted a blogodra a sorozatom trailerét, és a végigjátszás részeit. Hatalmas öröm volt számomra. Az Arany Stella Érdemrend meg fenomenális érzés volt. Hatalmas megtiszteltetés a tudata, hogy őrizhetem. Mióta ismerem a RPCJS-t, mindig elűzi az unalmamat, akárhányszor nézek meg egy részt. Elhiszem, és megértem hogy vannak dolgok melyektől az idő folyamán meg kell válni, abba kell hagyni. Az élet ilyen, vannak dolgok, melyeket be kell egyszer fejezni. És ez a sorozat egy ilyen dolog, semmi se örök életű. Gondolom vannak más dolgok, amikre időt és energiát kell fordítanod. Kicsit hosszúra sikerült ez a hozzászólás, ezért csak annyit szeretnék mondani zárásként, hogy:
Keddves freddyD, Hrutka Pál.
Nagy része voltál eddigi életemnek, a sorozat által sok szép emlékkel gazdagodtam, és tapasztalattal. Mind ezekért, és a fáradtságos és egyben minőségi munkádért csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm.
Remélem hogy további sikereket fogsz elérni a életedben, mint az RPCJS. Ehhez szeretnék Neked és freddynének kívánni erőt, egészséget, sok boldogságot, és sok sikert kívánni. Összefoglalva, a legjobbakat. Bízom benne hogy másik blogod is hasonlóan sikeres lesz. Várjuk mindannyian a sorozatot záró részeket. :)
Minden jót freddyD
Üdvözlettel:
Alex_Burton
Utóirat: remélem a másik blogodon sok közös témánk lesz. :)
Üdvözlet mindenkinek.A blog kicsit pangó hangulatba került, köszönhető ez az én időhiányomnak és annak, hogy sok fordítóval megszakadt a kapcsolat.Chris_Bauer csinálja a "You know what's bull shit" videókat,ahogy megszavaztátok, de Ogrével, aki a NC videókat csinálta…..
Alex_Burton 2011.02.02 01:55:48
Alex_Burton 2011.02.04 00:33:35
@Chris_Bauer: Köszönöm. Igyekszem időt szakítani rá, szerintem NC videók lesznek a célpontok.
Alex_Burton 2011.02.04 00:34:10
@Chris_Bauer: De tervbe vannak még más Cinemassacre vidik is
You Know What's Bull shit?   A szavazás eredményére való tekintettel Chris_Bauer megcsinált még két videót. Jó szórakozást. ..
Alex_Burton 2011.01.23 18:43:16
Atari Jaguar videó Üdv. A videó kész van, de szarakodik a netem... nem tudom feltölteni. Ne legyetek fiberszar előfizetők. Rettentő szar. Ezt a szöveget is fél óra alatt tudtam beírni. Ha este helyrejön a net, akkor még ma lesz új videó, ha nem akkor holnap.  Netem még mindig…..
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
Alex_Burton 2010.08.13 22:20:21
@algi: A zűrhajó főcímdala... mekkora film, atya úr isten XD
freddyD, tényleg hasznavehetetlen az a kis alsó nézet, ha már normális kamerát akartak volna, tették volna kicsivel nagyobbra, ami nem lóg ki annyira a HUD-ból
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
Alex_Burton 2010.08.13 13:15:17
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Alex_Burton 2010.08.06 23:39:11
@Millenotti: Egyet értek, ehhez gyomor kell, és az 5. 6. pályához minimum 30 deka idegrendszer
..
Alex_Burton 2010.08.06 11:48:22
Sokan jelezték az utóbbi időben, hogy elkezdődött a nagy EVM raktárürítés, hiszen 300 forintért kiszórják az igazi klasszikusokat. Én is láttam már boltban War Traint, Airborne Hero-t és társait, azonban van remény, hiszen a Wanted Guns is kapható még!!! Meglepően ritka…..
Alex_Burton megígérte és betartotta. Képes volt végigvinni a bolygó legszarabb játékát. Mindezt rögzítette is, ha valaki van olyan pszichopata a profilján végignézheti az egészet (feltéve ha a csodálatos youtube profilon lehetséges egyáltalán sorrendben megtekinteni...)…..
Alex_Burton 2010.08.03 00:54:29
@Lakatoš: na, ez jó kérdés XD
Alex_Burton 2010.08.03 10:57:40
Alex_Burton 2010.08.04 20:13:21
blogcjac.blogspot.com/2007/01/incidente-em-varginha.html

Nem csak mi magyarok nem szeretjük ezt a hulladékot... a 10-es skálás értékelés a lényeg
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.07.31 10:09:00
Joggal kérdeznétek, hogy hol van már az a beigért videó? Sajnos nem tudtam még végigvinni a játékot, elég frusztráló egy darab azt kell mondjam. Pár miliméteres különbség (ezt tessék komolyan venni!) és kezdhetem a pályát előlről... Pár jelenetet már felvettem, de azért…..
Alex_Burton 2010.08.02 13:01:18
@Robesz1993: Így van, a Trailerbe a mai napot ígértem, a feltöltés most is folyamatban van, hamarosan fenn lesz az epic outro is.
Ja és köszönöm a támogatást :D
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Alex_Burton 2010.07.29 20:48:55
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Alex_Burton 2010.07.19 18:13:55
@Robesz1993: semmi baj xD
Alex_Burton 2010.07.28 11:14:41
@kispecso: Fogok róla beszélni, a végigjátszás utolsó része után 1 összefoglaló részt tervezek, eszem ágába sincs kopizni freddyD-t, ezért nem szólalok meg a végigjátszás alatt és használom inkább a youtube kommentár módját. De az összefoglaló epizódnál muszály kiadni magamból ezt a sok fost, hogy tudjátok mivel volt dolgom.
Bocs freddyD, nem szoktam, és nem is szeretek másokat kopizni, de az összefoglalásnál meg kell szólalnom. Lehet elég kopiszagúra fog sikerülni, de nem vagyok valami kreatív fazon, úgyhogy a hasonlóságért vagy a kellemetlenségért előre is elnézést kérek.
A PC Guru egy 2008-as kiadásában nagyon röviden értékelték a játéknak a 4. felvonását is. Azt hiszem, ehhez nem nyúlok, a három már elég volt. A cikk első mondata meg marha jó. Köszönöm a képet Mr Tequilának..
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
Alex_Burton 2010.07.14 20:46:54
@freddyD: A játék is egy sz@rkupac, igaz, de az a labirintus, mely a 6. pályán van, mindenen túltesz
@mobiler: A 4. pályán is vannak telefonok, mind vérzik... tiszta sznajper feeling XD A harmadik kulcsra gondolsz? A borzalmas díszleteknél van az egyik sarok környékén.
Alex_Burton 2010.07.14 20:48:07
@mobiler: ma vagy holnap feltöltöm a videót, nemtom elmagyarázni XD
Alex_Burton 2010.07.16 23:02:43
@mobiler: Érdekes megoldás a víz akkor ezek szerint
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Alex_Burton 2010.07.12 21:31:06
Alex_Burton 2010.07.12 21:31:58
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Alex_Burton 2010.07.12 11:31:13
@GeneratorD: Mint mindig XD
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..