Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis ember

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, mostanában mercis napok vannak itt nálunk, előbb a cserbenhagyó ML mercisről, aztán meg a legpofátlanabbul parkoló lepukkant E mercisről kaptunk posztolni való leveleket, most meg Andrisnak volt egy kalandja eggyel, aki ráadásul többször is azt kiabálta neki, hogy ő…..
Olvasom a konkurenciánk legújabb számában Simon Krisztián beköszöntőjét, miszerint a könyvkiadók nagy szarban vannak, valószínűleg betesz nekik a válság, senki nem fog könyvet venni. De ha elvonatkoztatunk a válságtól, akkor is adja magát a kérdés: minek venne bárki pénzért…..
Régi tervünk volt, hogy részletesen bemutassuk, milyen biciklivel járnak a Kerékagy újságírói, melyik megoldást, szerkezetet és matricát miért választották. Tervünket addig halogattuk, míg jelen poszt szerzőjének kerékpárját egy szombat este el nem lopták.Tervünket nem adtuk…..
Az alábbi levél elég faramuci helyzetet ismertet, hátha olvassa egy közműjogász és tud tanácsot adni, néha sajnos a szabályos meghatalmazás sem elég.Drága Zugügyvéd!Albérletben lakom, ahol némi hátralék miatt a villany- és gázszolgáltatást megszüntették. A tartozást azóta…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Hajónapló Szerda 2008.11.26 19:47:00
Ma hideg volt ugyan kicsit, de szépen sütött a nap. Cseppet sem fáztam, de a kábelek már elég merevek. +3 fok volt. Beszabtam a deszkákat a munkaasztal keretbe. Azonnal használatba is vettem az asztalt. Az asztal alatt lebillenthető előlapos pakoló polcok lesznek, mondjuk fiókok…..
Olyan régen hallottunk már Inviteles sztorit, pedig Cérnagéza első sora után tudtuk, hogy mi következik. Hát persze, hogy egy telefonos ajánlat és egy szerződésminta után modemet akarnak szerelni. És hiába minden, végül a számla is megérkezett. Az alábbi rövid történetet…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..
Az ingatlanhirdetések nyelvi trükkjei, eufemizmusai akár egy külön blogot is megtölthetnének (mint mondjuk a szleng), mi most azonban csak egyetlen posztot szánunk a témának - igaz azt folyamatosan bővíteni szeretnénk. Alapanyagaink többségét kommentek adják (főleg innen -…..
autózz! Na, ez nekem jött! 2008.11.23 12:42:00
Van, aki próbálja bemagyarázni, hogy egy SUV nem városi autó, pedig Tpapa leveléből is kiderül, hogy nagyon is az, más kérdés, hogy városba való-e a méreteinél fogva. Az mindenesetre egészen biztos, hogy jól jön egy magasabb, masszívabb felépítmény olyankor, mikor jön egy…..
autózz! Szuicid öreg biciklisek 2008.11.22 11:31:00
Nagyon úgy fest, hogy Sitti egy népes nyugdíjas kolónia közelében lakik, külön fokozza a helyzet veszélyességét, hogy temető is van a közelben. Szóval minden adott ahhoz, hogy percenként adódjon olyan helyzet, amivel az autósokat próbára teszik az arra karikázó, de már…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
BUKSZ Mennyit keres rajtunk a MOL? 2008.11.21 11:41:00
A szokásosnál többet keresnek a hazai olajcégek az értékesített üzemanyagokon, köszönhetően a csökkenő olaj- és olajtermék áraknak. A benzin fogyasztói árának azonban már csak a negyedét teszi ki maga az alapanyagköltség, közel 60%-a pedig az adó…..
Kerékagy Bringás vírus 2008.11.20 13:20:00
Több mint 600 000 ember látta már azt a 3 és fél perces videót a YouTube-on, amin egy biciklis a fejére szerelt kamerával megy végig egy pályán, és aminek a zenéje egyértelműen a Guitar Hero kemény basszusait idézi (az elején felmutatott papíron is az olvasható: Living End,…..
Az alábbi levélhez a Zugügyvéd csak annyit fűz hozzá, hogy  a munkáltató csak az általa adott specifikációk alapján fejlesztett szoftveren szerezhetne tulajdonjogot, amit a fejlesztő a munkahelyen, munkaidőben készít. Kedves Zugügyvéd!Eladnék egy általam…..
kis ember 2008.11.19 21:42:18
A VII. kerület egyirányúsított utcái jövő évtől hivatalosan is kétirányúak lesznek, de csak a kerékpárosoknak. Az utcaszerkezete miatt egykor magyar Csikágóként emlegetett városrészben eddig is gyakran kerekeztek a menetiránnyal szembe a biciklisták, de…..
Elolvasva ezt a hirdetést, először az villant át az agyamon: ezt kifejezetten nekünk írták, hogy az Urbanistán reklámozhassák a terézvárosi pecót. Ennek némileg ellentmond, hogy már lassan két hónapja fenn van az ingatlan.com-on, és azóta csak arra vár, hogy valaki miután jól…..
A taxisok közlekedési szokásait mindenki ismeri, igazából nem is meglepő, az életük nagy részét az utakon töltik, másként látják a forgalmat, mint egy átlag közlekedő. Érdemes néha faggatózni arról, hogy ők hogy látják a bicikliseket. „A biciklisnek is földig ér a…..
 A nem kevés csúszás ellenére érdemesnek találtam, hogy ejtsek pár szót a megboldogult Jörg Haiderről, aki október 11-én hajnalban vesztette életét egy osztrák autópályán.  A sajtó Haider politikusi „munkásságának” értékelésénél tulajdonképpen…..
Meglepő látványra lettünk figyelmesek a XIII. kerületi Dráva utcában, a lezárt járdaszakaszon mintha bicikliutat alakítanának ki a Pannónia és a Visegrádi utca között. Nagyításhoz klikk ide! Ne ijedjetek meg, most nem egy sárga vonal felfestéséről van szó, hanem igazi…..
Nem titkolja Pokember, hogy ő sem szent és követett el hibákat, főleg, amikor eldurrant az agya a nyomulós motoros miatt. Nem titkolja a saját hülyeségét sem, de a nagy kérdés az, hogy ezért a kommentelők nem négyelik-e fel, mert kevesebbért is kaptak már vérszemet. Régi…..