Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cidergyerek

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andy Vajna kétségtelenül fontos figura volt a filmes szakmában, de életének és munkásságának megítélése már korántsem ennyire egyértelmű. Hagytam kicsit ülepedni magamban a vele kapcsolatos gondolataimat, így ma már talán objektív véleményt tudok megformálni vele kapcsolatban. Andy Vajnával…..
Facebook oldalunkon kaptuk ezt a jól megfogalmazott írást egy olvasónktól, aki történetesen a kormánypártra szavaz. Üzenete szerintem mindenkihez szól, s különösen az ellenzéki érzelműek számára lehet tanulságos. Személy szerint több okból is fontosnak tartom, hogy párbeszéd legyen a…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
És soha nem is lesz - mondta két hete egy bizottsági ülésen...
cidergyerek 2018.10.25 22:00:29
Ettől és a Waterfront helyére tervezett szállodától is új munkahelyeket, növekvő adóbevételeket várnak...
Kövesse élőben az országos és szentendrei részvételi adatokat folyamatosan frissülő cikkünkben!..
Elérkeztünk az utolsó elődöntőhöz a Dalban, így jövő héttől már szelektíven hallgathatunk rosszabbnál rosszabb zenéket. Az előző két adáshoz képest most nem domináltak a kertévés tehetségkutatós előadók, volt viszont nagyon klassz cigányzene, némi Django…..
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
Végre itt egy tisztességes Orbán–Fico-háttérkép! 1–1-et játszott csütörtök este Pozsonyban a Videoton FC és a Slovan Bratislava. Még szerencse, hogy egyik csapat sem nyert, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök, akinek a kedvenc gárdája a Videoton és Robert Fico szlovák…..
Lezajlott a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaest a Millenáris Teátrumban a helyszínre meghívott több száz szakmai résztvevő jelenlétében. A május 8-án, kedden este rendezett eseményt a Magyar Televízió élőben közvetítette és a Fonogram Facebook-oldalán is látható volt.…..
cidergyerek 2012.05.09 11:41:58
@zero:
Sajnos 1 évvel korábbi a dátum. Újra 1984 van...
A Kijev osztály inkább egy romboló és egy anyahajó keveréke volt, ettől függetlenül pompás lehet pezsgőfürdőzni a radarszobában A szovjet anyahajók sosem voltak olyan menők, mint az amerikaiak, a Birodalom valahogy mindig jobban kedvelte a hatalmas, jégtáblák alatt suhanó…..
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..