Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GpTicket

39 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
13 budapesti járatát törli a Ryanair - írja a fapadosok.net, mivel nézeteltérések támadtak a Ryanair és a Budapest Airport üzemeltetői között.A nézeteltérés apropója, hogy a Ryanair képviselőinek az elmondása szerint európai szinten egyedülálló reptéri ellenőrzési mizéria…..
Sajtótájékoztató a 2012 júniusától induló Debrecen - London, London-Debrecen Wizz Air járatokról.A debreceni szállodatulajdonosok szerint, már most érzékelhető a foglalásokon a járat bejelentésének a hatása.   ..
A Ryanair február 14-én kiosztott ezer ingyen repülőjegyet a Westendben, kisebb európai városokba induló járataira. A MALÉV csődjével egyre nagyobb harc alakult ki az új utasokért, szinte minden fapados légitársaság bővíti a járatait 2012-ben. A Wizz Air 10 új…..
Repjegy blog Viszlát MALÉV! 2012.02.11 11:32:00
2011. október 30-én hajnalban a Nemzeti Sport hasábjain nyilvánosságra kerültek a 2012-es KGFB tarifák.14 biztosító mellé egy új társaság szállt be idén a versenybe, a CIG Pannónia biztosító, így 15 biztosító ajánlata közül választhatunk a 2012-es évben kötelező…..
Az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények okán Magyarországon is egyre gyakoribb az igény olyan szolgáltatásokra, amelyek előrejelzik az időjárási veszélyes-helyzeteket.      Jelenleg két biztosító nyújt SMS-ben viharjelzést Magyarországon az…..
A CASCO átlagos díja közel 30%-kal csökkent a 2011-es évre (90 ezer Ft -> 66.500 Ft), de továbbra is nagyon alacsony a kötések száma - írja a Pénzcentrum. A cikk tanúsága szerint, a CASCO körül nagy a tájékozatlanság, több mint az autósok fele nem is tud a díjcsökkenésről,…..
A 2011-es bónusz-malusz változásokkal kapcsolatos tudnivalókról ír a biztosításkalkulátor.com.Érdemes átolvasni a két év után megváltozott törvény, nyár közepétől érvénybe lépett új szabályozásait. ..
Korábbi hírünk a T-mobile egy mobiltelefon segítségével megköthető utasbiztosítási konstrukciójáról szólt.A mobilszolgáltató egy másik biztosítást is bevezetett a napokban, amely mobiltelefon készülékekre köthető a vásárlás napjától számított 60 napig, ebben az Ace…..
A T-mobile és az UNION biztosító együttműködésével egyszerűen, egy SMS elküldésével is köthető már utasbiztosítás a mobilszolgáltató ügyfelei számára.A mobiltelefonon köthető utasbiztosítási konstrukció alapdíja 490Ft személyenként, míg a családi csomag díja 1190Ft…..
Egyre népszerűbb a direkt biztosítás Magyarországon az AEGON biztosító közleménye szerint.A direkt biztosítás egy költséghatékony működtetési megoldás, ahol csakis telefonos és internetes ügyfélszolgálaton keresztüli értékesítés folyik a biztosítók részéről.Az…..
A nemrégiben indult biztositaskalkulator.com portál, minden magyarországi biztosító társaság termékeit és biztosító kalkulátorát gyűjtötte össze egy helyen.A weboldal remek kiindulási pont lehet, ha több biztosító ajánlatát szeretnénk áttekinteni/összehasonlítani…..
A Jogi fórum cikke felhívja a figyelmet, hogy érdemes körültekimntőnek lenni, amikor az esetleges viharkárokra felkészülve kötünk lakásbiztosítást. A cikk elomondása szerint évről-évre nőnek az olyan időjárási káresetek, amelyeket nem fizetnek a biztosítók. Gyakran olyan…..
Új biztosítási típust vezetett be a piacra a MIB Europe Zrt., számlabiztosítás néve. A számlabiztosítással a közözemi számláinkra köthetó biztosítás, a biztosító káreset után legfeljebb 1 évig fizeti a biztosított számláit. A számlabiztosítás konstrukciója…..
Érdekes statisztikák jelentek meg a Pénzcentrumon, az AEGON biztosító 2009-es lakásbiztosítási statisztikáiból.A cikkből megtudhatjuk, hogy Magyarország mely' megyéiből és régióból érkezett a legtöbb viharkár és jégverés okozta káreset jelentés 2009-ben.Az AEGON…..
Az Aegon új termékként mutatja be weboldalán a kisállat-biztosítást, ami macskára és kutyára köthető jelenleg a biztosító társaságnál. Kutyákra, a biztosítási opciók között szerepel a hősiesség-biztosítás:  A biztosító a szerződésben meghatározott összeget…..
Világszinten a bejelentett káresemények 14%-a biztosítási csalás kísérlet, derül ki a Generali biztosító biztosításvizsgálati csoportjának a jelentéséből.A biztosítási csalásokra kifizetett összegek, magyarországi szinten több tízmilliárd forintot jelentenek…..
Az egységes biztosítási évforduló megszűnésében látják az okát a biztosítási alkuszok, hogy a biztosítók kötelező biztosítási díjai januártól több mint 50%-kal emelkedtek.Míg a novemberi kampányban 25 ezer ft-os átlagdíjon volt lehetőség gépjármű biztosítást kötni,…..
MTI közleményben nyilatkoztak a Biztositas.hu portál szakértői a magyar utasbiztosítási piac tendenciáiról.A biztosítási szakértők elmondása szerint a 2009-es évben 90ezer utasbiztosítás kötés történt interneten. A 2010-es évre 100.000 utasbiztosítást kötő ügyélre…..
2010-ben stabilitást vár a magyar piacon az easyJet - mondta a légitársaság kelet-európai marketing igazgatója. Peter Voets hozzátette: európai szinten mintegy hét százalékos növekedést terveznek idén. - írja az Inforadio weboldalaA légitársaság igazgatója növekedési…..
Egymillió autós váltott kötelező biztosítást a 2009-es novemberi kampányban, a végső összesítések szerint.A rekordszámú váltás okozta nagy adminisztrációs terhek miatt a legtöbb biztosító nem küldte még ki a csekkeket. Az új törvény szerint 60 nap a türelmi idő (az…..
A MABISZ a PSZÁF együttműködésével létrehozta, a TKM -et, 2010. január 4-étől. A TKM életbiztosítási termékek összehasonlítását segítő mutató, 16 biztosító, 174 befektetésekhez kötött életbiztosítási terméke hasonlítható össze jelenleg. A TKM hivatalos…..
Kilencmilliárd forint tartozást engedne el a kormány a Malév orosz tulajdonosának, amennyiben az tovább finanszírozza a légitársaság működését. Mindennek alapfeltétele, hogy a magyar állam január végéig többségi részesedést szerezzen a Malévban. - írja a Népszabadság..
A Vezess.hu szerkesztőségének tagjai, a saját tulajdonokban lévő autókon keresztül szemléltette az aktuális kötelező biztosítási kampány díjai hogyan alakultak és hogyan választottak.A többség marad a saját, korábbi biztosítónál, KGFB újrakötéssel. ..
Közeleg a 2010-es KGFB kampány, a kötelező biztosítás portál híreiből szedtünk össze néhány fontosabb aktuális tudnivalót: 2010-től a biztosítási évforduló már nem a naptári évhez, hanem a szerződéskötés napjához igazodik. Aki jövő évtől vásárol új autót, az…..