Regisztráció Blogot indítok
Adatok
de Sade Marquis

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Az alábbi zsákutcában lakók közül valamelyik biztos elnöke a szülői munkaközösségnek, a férje önkéntes tűzoltó és polgárőr, a szomszédaik pedig kerületi képviselők lehetnek. Elintézték ugyanis nagy összefogással, hogy nyugalmuk legyen az átmenő forgalomtól. Rica Maca…..
de Sade Marquis 2009.07.27 19:53:54
@Tihamér:Az úttest még számos más helyen sem felel meg a szabványnak, vannak ilyen keskeny , sőt még keskenyebb útak, napi haználatban, lezáratlanul. A hokedlire nekem ügyes magyarázatnak tűnik - a jaj szegény autós nehogy betévedjen - sokkal inkább helyi kis elszeparálásnak tűnik, hogy még egy tolatással se zavarjon a nem odavalósi.
de Sade Marquis 2009.07.27 20:40:39
@Tihamér: Szüleim is hasonló szűk utcában laknak, de nem szeretnének másokkal kiszúrni, meglepő a szomszédok sem, így nem kérvényeznek.
Elég baj, hogy van jogosítvány és nem tud tolatni, de ezt nem közlekedésszervezésel kell megoldani.
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
de Sade Marquis 2009.07.25 19:02:16
de Sade Marquis 2009.07.25 19:19:08
@es2300: igen ha ki van világitva és látni, sajna tényleg nagyon ritka a kivilágított bringás.
de Sade Marquis 2009.07.25 20:42:02
@kivilágítatlan fekete kerékpár: Lehet, gondolkodni, én a mai valóságról beszélek, melyhez az autók sajnos v nem hozzátartoznak. Igen autóval és ráadásúl az autó szabályosan közlekedett, de ha szabálytalan is lett volna és mondjuk felaksszák a gyereknek sajnos akkor sem nőne vissza. Igen gyalogos sérülés is van, meg mint írtam autós is, csak az nem mindegy milyen csoportokból milyen számban kerülnek ki a súlyos sérültek, már pedig ebben a tekintetben torony magasan a kétkerekűek viszik a pálmát. A választás természetesen szabad...
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
de Sade Marquis 2009.07.18 13:23:16
de Sade Marquis 2009.07.18 13:38:24
@de Sade Marquis: Az Evo mondjuk annyival célszerübb a Subarunál, hogy ócsóbban össze lehet rántani.
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
de Sade Marquis 2009.07.11 10:51:19
@Mizantrop: igen van egy globális károkozás, amiben mindenki részt vesz nem egyforma mértékben, de részt vesz még a legnagyobb ződ is. itt most egyszerűen tulajdonról, állattartásról és ezzel összefüggő felelősségvállalásról van szó. nem olyan bonyolult ez.
de Sade Marquis 2009.07.11 10:53:09
@Mizantrop: engem sem:)
de Sade Marquis 2009.07.11 11:07:30
@Mizantrop:pedig nem bonyolult:) inkább itt az divat, h mindent túlbonyolítani, h az eredeti probléma elsikkadjon. pár fejlett országban akkor meglepődnél milyen komolyan veszik a magántulajdont, itt pont, hogy nem. sajnos:(
Ha nincs körülöted több, mint egy tonna vas, úgy elég veszélyes autók között közlekedni, még akkor is, ha teljesen szabályos vagy. Mókuséletet egy látszólag teljesen átlagos középkorú nő átlagos Opel Astrával akarta spontán megleckéztetni, levélírónk szerint csak vélt…..
de Sade Marquis 2009.07.11 08:11:15
@Alf: igen, igen helyszini erőszak. szeretem! :)
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..