Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corny

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NER és a magyarok. Három megnyert választás után ősszel mindenki a Miniszterelnök Úrra várt, amikor kirobbant a kitiltási botrány és a magyar kormány gyakorlatilag külföldön megbukott, elveszítette nemzetközi hitelét. A miniszterelnök napok óta nem szólal meg, és…..
corny 2014.10.24 09:26:11
Egy nemzet dühe fordul a labdarúgók felé, holott ők csak azt csinálják, amihez értenek. Most nem kéne hagyni, hogy az Alkotó kushadni (sütögetni) menjen. Túl vagyunk a nehezén, kaptunk egy nyolcast Hollandiában. Aki látta a meccset, érezhette: ezek a szürke, dolgos iparos…..
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újabb ötlettel állt elő: az egyre unalmasabbá váló nemzetközi felkészülési meccsek helyett a Bajnokok Ligája mintájára szervezett Nemzetek Ligája keretén belül mérnék össze ügyességüket a játékosok. Öt kvalifikációs csoportra…..
Órák óta szörfölgetek rajta és nem tudom abbahagyni: a Dustin A. Cable (University of Virginia’s Weldon Cooper Center for Public Service) által készített első hallásra valószínűtlen térkép egyszerűen bámulatos, mindent visz. Itt a szegregáció vége: a legátfogóbb etnikai…..
Amihez tavaly tizenöt pontra volt szükségünk, idén elég volt tíz: Szlovákia a negyeddöntőben. A csehek álomjátékkal szintén a továbbjutást ünnepelték. Nyerni kell, különben megyünk haza, befejezzük – egyszerű volt a felállás a keddi, utolsó csoportmeccsünk előtt.…..
Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz…..
corny 2013.03.06 12:46:52
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
corny 2013.02.19 18:18:25
hvg.hu/velemeny/20130219_Idefigyelj_kisbaratom

Detahóka, a belinkelt cikket olvasd el, kérlek. Ez tudod egy olyan írás, amely bemutatja az Orbán-rezsim működését, és gunyorosan kritikus. A te írásaid csak provokációk, amelyekkel a szélsőpolgári érdeklődés lankadását szeretnétek elkerülni, felmutatva az ellenséget, és olyan irritáló módon, ahogyan csak Gyurcsányferi képes őszintén szólni a népéhez. Egy kisebb körben te vagy gyurcsány, vagyis ezt a szerepet játszod el. Nem tudom még eldönteni, hogy ennyire ostoba és defektes vagy, és/vagy ennyire aljas. Az aljasra tippelnék ezt a cikked olvasva.
A szelektív hallású magyar nacionalisták esete a Beneš-dekrétumokkal és Schwarzenberggel. Repedés a Beneš-falon, Végre egy normál hang, Hűha, Schwarzenberg elvágta magát a csehek előtt, korrekt ember, óriási respect – örömtüzek gyúltak és rácsodálkozott a nacionalista…..
corny 2013.01.19 18:24:02
@Csehszlovák Kém: Nem fáj, csak sajnálom, hogy milyen sokan felülnek a provokációnak. És egyébként nem olvasom a szörnyedvényeid, te már a címmel és az első pár sorral lelövöd a poénjaid, csak azért kommentelek néha, hogy lebeszéljem a közönséget arról, hogy komolyan vegyenek téged, de sajnos nem járok sikerrel, nehéz felvenni a versenyt az Index-nyitóval. A gyűlöletkeltőket és a kormányt szolgálod ezzel a tevékenységeddel, olyan vagy, mint egy online békemenet, és valami azt súgja, hogy ezt te nagyon jól tudod.
Tévém sincs és kerékpárral közlekedek, de ez a fotósorozat igazi csemege: az új Octaviát láthatjátok a képeken, a nürburgringi Nordschleife pályán tesztelés közben. A cseh márka rajongói nyolc év türelmes várakozás után 2013 tavaszán tesztelhetik le akár személyesen is az…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Tavaly nem sokkal karácsony előtt fejezte be a Slovan Bratislava menetelését az Európa Ligában, nem kérdés, idén is ezt várjuk a csapattól. Első akadályunk Magyarországról érkezik, multi retro csapat, Videoton - neve alapján egy számítógépes játék lehetett Atarin, 1987-ben.…..
Személyesen nem ismerjük háromposztos szerzőnket J. Annát, nem tudjuk, ki ő és hol hirdet, és ugyanígy vagyunk Zulejkával is, aki személyes megtámadtatás okán szót kért a masszázsblogban.Háromperces viszontválaszra megadom neki a lehetőséget! :-)(az ügyeletes…..
corny 2012.03.28 20:49:11
@Saskia Du Jour:
Ez csak a masszázs-marketingesek szokásos válasza. A válaszod érdemi részére: igen,a pénzért dolgozni kell, néha nem könnyű, de nem mindegy, hogy a főnöködtől kapsz egy feladatot, vagy a vendég a szádba teszi a farkát.
Szóval, még azt is gondoljátok, hogy olyan marha sokat kerestek? Nem hinném, a többségetek külföldre iszkol (ott aztán kezdődik az igazi szopcsi), vagy abbahagyja, mert ez a masszázsprostitúció nagyon nehéz munka, és csak a nagyon jók keresnek vele igazán jól.
A saját anyagi helyzetemről nem írok semmit, mert biztos vetítenék, de a sokat kereső masszőzöktől nem sajnálom, az én munkám sehol nincs az övékéhez képest. Megdolgoznak a pénzért, de nem éri meg, hosszú távon a legtöbbjüknek maradandó károsodásokat okoz. Hacsak lehet, válasszanak más munkát. A vendégek meg inkább menjenek el a barátaikkal egy sörre, és keressenek igazi nőket, kamu ez az egész masszázs. Ezek a masszázs-marketing oldalak nemcsak fenntartják az érdeklődést, de reményeik szerint generálják is, és a lelki gátlásokat is megpróbálják lerombolni, hogy minél több "kuncsaft" legyen ebben a válságos időben.
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
corny 2011.11.25 14:53:50
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
Egy időközi választásban az a szép, hogy győztes, vesztes egyaránt megtalálhatja a történtek pozitív oldalát. Akinek jól ment az erőpróba, az elmondhatja, hogy minden pártpreferencia-kutatással, reprezentatív méréssel szemben ez valódi megmérettetés, nincs rejtőzködő…..
Keverék nincs Pardon 2011.09.26 10:14:00
  Az előző héten eldőlt, bezárják a Zöld pardon nevezetű szórakozó helyet, legalábbis a jelenlegi helyén. Az önkormányzat lakossági panaszokra hivatkozott, amikről a ZP vezetése nemigen tudott.Tény, hogy az odajáró fiatalok sokszor nem éppen legjózanabb állapotukban…..