Regisztráció Blogot indítok
Adatok
be-rci

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Apák gyesen 2014.04.18 16:00:00
Bochkor vezeti, TV2-közeli celebek szerepelnek benne, a téma a faterok otthon, kaki, pisi, büfi, gyes, kínlódás, hol a feleségem kurvaélet. Ez akár még vicces is lehetett volna 1998-ban de 2014-et írunk. Nem tudni mikor lesz a bemutató, az első részt viszont tuti megnézzük. …..
Post-Card-iff Lelkesedes 2011.10.14 16:08:52
 Teljesen ugy erzem, hogy inspiralo egyetemi kozegbe kerultem. A 4 orambol kettonel eszre se veszem hogy mar eltelt 2 ora es vegeztunk is, es minegyikrol erzem, hogy hasznos. A cikkek es konyvek amiket el kell olvasni mind erdekesek es/vagy hasznosak, es a hazifeladatok is szorosan kapcsolodnak…..
Post-Card-iff Terkep 2011.09.25 12:23:03
 Nagyon tetszik ez a google maps, maris megterveztem a kovetkezo futas utvonalat (tengap errefele mentem de nem pont igy, nem neztem meg elore csak mentem amerre gondoltam hogy erdekes lehet). Meg is osztom veletek:   Koli nagyobb térképen való megjelenítése Egyebkent rajottem…..
Brüsszel: Hagyományos metróval nem lehet két percre csökkenteni a követési időt, állítják Brüsszelben, így a növekvő utasigény után rohanva kénytelenek kiépíteni az automata metrót. Ezzel tudnék vitatkozni ugyan, de tény, hogy Brüsszelben zöld utat kapott az 1-es és 5-ös…..
Egy pár nap eltéréssel kereken egy hónapja vagyunk Bordeaux-ban. Íme néhány összesítés, ha árak lesznek, a mellettük szereplő forint a változó árfolyam miatt egyáltalán nem pontos. Az eurók is néhol eltérhetnek egy kicsit, de nagy összegekben nem. Lakbér: kisszoba 320…..
Hát igen, a francia sztrájkok nagyjából reneszánsz nyelven. Már ha létezett volna sztrájk a Reneszánsz korban...Tömören és röviden: a franciáknál megemelik a nyugdíjkorhatárt 67 éves korra. Ez olyan szintű népellenállásba ütközik, hogy az egész ország megmozdul, és…..
Le roman de Bordeaux Unipuiponpier 2010.09.22 10:58:00
Péntekre (s így mára) lett megbeszélve az egyetemi koordinátorunkkal, hogy találkozzunk a tanulmányi szerződés miatt. Kicsit nehézkes volt megszervezni ezt az egészet, ugyanis a tanárnő egyáltalán nem választolt az emailekre, sőt, még a telefont se vette fel! Egyszer volt egy olyan…..
IdegenNyelvŐr Staten Island 2010.06.13 07:30:00
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } New York City Staten Island nevű városrésze sokakat visz tévútra kiejtésileg. A név első szavának kiejtése ugyanis nem úgy kezdődik, mint a state szóé, ha­nem úgy, mint a fat-é, így a Staten…..
Vastagbőr Buktatni nem liberális 2010.06.17 14:15:00
Újra lehetne buktatni az általános iskola második osztályának végétől, és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás a KDNP-s Hoffman Rózsa törvényjavaslata alapján. A tanárok örülnek, a rendesen tanuló gyerekek szülei örülnek, hisz a régi…..
be-rci 2010.06.17 17:31:34
@Sisko86: Ebben nem fogunk megegyezni. Ha a két órával azelőttit sem érti, akkor ott gond van. És nem csak a gyerekkel, hanem a tanárral is. Főleg alsóban. Ezt egy pedagógusnak meg KELL tudni oldani (ha nem fegyelmezési problémák vannak a gyerekkel). A többiek addig oldhatnak meg egyedül feladatot stb. Én nem vagyok egyébként kifejezetten a buktatás ellen, de nem hinném, hogy erre akárkinek is úgy kéne utalni, mint egy eszközre a tanár kezében, amivel "büntetni" tudja a nemtanulást. Kiváltképp alsó tagozatban.
be-rci 2010.06.17 17:35:09
@bürger: egyet kell, hogy értesek.
be-rci 2010.06.17 17:36:15
@Walter Melone: mennyire igaz!
Álprobléma? Dehogy! A Google lassan az egyik legfontosabb nemzetközi szó lesz, s minden nyelvnek meg kell küzdenie azzal, hogy megfelelő szóval fordítsa le nemcsak a Google-t, hanem a to google-t (tkp. "Google-on keres" intranzitív és tranzitív igeként egyaránt). Én pl.…..
Subba Ki van a képen? 2010.01.22 09:21:00
 Megfejtés délben!..
Timi Carlow-ban van Február 2. 2009.02.02 20:24:00
- Térj le a megszokott útról és egy új világ tárul eléd!! - Ezzel a mottóval kezdeném mai irományomat. Reggel nehéz volt felkelni, de rögtön magamhoz tértem, amikor kinéztem az ablakon: zuhogott a hó. Azt olvastam idejövetelm előtt, hogy Írországban nincsen hó. De van. Leesik…..
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..
comment:com Háttérkép melegeknek 2007.06.10 16:37:00
Sugár Berci annak idején zöld versenybringáról énekelt, nem szivárványszínűről, de most bevallotta, hogy meleg. Sugár Berci annak idején arról énekelt, hogy nyugodtan csöngesssen fel a jóbarát, csak ne álmos hajnalon. Most már tudjuk mire gondolt. Mert hogy meleg. A  vicces…..
Az Axe dezodor úgy látszik megvett egy egész rekesznyit a magyar férfimagazinok körül keringő szilikonozott szoláriumcsajokból, biztos 10-et vesz, tucatot kap akció volt valamelyik plasztikai sebészeten. Nem volt elég ugyanis Kustánczi Lia, de most itt van Dundika, a playmate is, aki az…..
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..