Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoralkiller

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag a dzsesszes szónak a szlengben kiváló, nagyon jó a jelentése. Biztosan így van, de én a 35 év alatti korosztálytól még nem hallottam. Az idősebbek pedig attól, hogy használták, nem tűntek sem jobb fejnek, sem lazábbnak. De megtértem, mégis lehet ilyen jelentése a…..
Zoralkiller 2012.02.24 18:20:31
A gazdagsághoz mindig tapad egy jó adag émelygős irigység is. Egészen addig, amíg nem mi vagyunk gazdagok. Ez az autó igazából sose volt még ilyen jó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Zoralkiller 2012.02.21 07:38:30
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Azok, akik pedig úgy gondolják, hogy a mai autóipar csak uniformizált és unalmas termékeket gyárt, tévednek. Igaz, hogy elmúltak már a hatvanas-hetvenes évek, de korántsem dőlt a kardjába minden lánglelkű mérnök és formatervező. Sőt, a vásárlóért folytatott harc olykor…..
Zoralkiller 2011.12.26 09:51:33
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
Tény, hogy a kínai motorkerékpárok minősége egyre jobb, de úgy tűnik, a durva kiképzést még nem nagyon bírják. Az orosz fiúk krosszpályán kínozzák a szegény, szemre megpiszkált Skyteam AX100-nak tűnő motort; ezt a kétüteműt az afrikai és orosz piacra gyártották, de…..
Zoralkiller 2011.12.23 23:11:06
A bukócső és a kartervédő leszerelése zsibbasztó művelet, mert néhány csavar a tank alatt van Ha jól számolom, már nyolc éve okom lett volna írni az emberről, aki miatt mégsem utáltam meg a motorozással járó állandó szerelést és szereltetést, a…..
Zoralkiller 2011.11.01 22:43:41
@kzolee:
Ne vedd le a colort Zoli! :D
Zoralkiller 2011.11.02 09:22:50
@ommm:
Pont a lényeget nem érted. A cikk szempontjából teljesen érdektelen, hogy hova járt egyetemre. Tehet maximálisan felesleges is volt megemlíteni.
Vagy dramaturgiailag fontos volt, hogy négy nappal a brüsszeli évnyitó előtt tudta meg az olajszivárgás okát?
Belsőség Az autózás vége 2011.01.31 18:15:00
Nincs már ordító Weber karbi, nincs már hörgő kipufogó, az autót már nem vezetni kell, hanem utazni benne. 8 légzsák, övfeszítő, biztonságosabb, mint az anyaméh. Vajon jó irányba megy a fejlesztés?Szerintem egyáltalán nem.Nem vagyok a műszaki fejlesztés ellenzője, sőt. Én…..
Zoralkiller 2011.02.01 09:47:46
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..
Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása. Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára…..
Zoralkiller 2010.09.14 21:14:47
@uzsonna:
Persze, hogy nem kaptál újat, mert csak feltörték és nem ellopták. :) Ha meg tényleg elvitték a kocsidat, akkor fogalmazz pontosan. :P
Zoralkiller 2010.09.14 21:50:35
@min:
Cozmáról nem is beszélve.
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..