Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izmospetya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
Gay orál, fiúk szopnak cumiznak, gyönyörű testű fiatal meleg srácok...anális gyönyör, hatalmas élvezéssel, geci áradattal ..
izmospetya 2012.03.12 11:13:00
Vasárnap éjjel volt, odakinn fagyos levegő, az ablakok teljesen bepárásodtak. A libidóm az egekben, hiszen nem vertem már 3 napja!! Ez az én koromban bizony hosszú idő ;) Utam az interneten el-el téved, tekintetem sármos modell fiúkra mered, ahogy nézem a képeket, elkap a vágy, és…..
Civil szervezet megalakulása körüli botrány kategóriában új országos csúcsot állított fel nem rég a Magyar Családtudományi Társaság. Az azóta visszavont küldetésnyilatkozat-tervezetük olyan magas labdákat adott fel, mint például az új Alaptörvényre is…..
izmospetya 2012.03.06 15:57:22
Akit zavar ne olvassa el az írásomat! Előrebocsátom, hogy közönséges és alpári stílusú lesz, de erről (sajnos) nem tudok szebben fogalmazni. Először is felháborítónak tartom, hogy ismét odáig jut el a napi politika, hogy ismét megpróbál az ember legbensőbb magánügyeibe beavatkozni, ráadásul úgy, hogy véleménye (adott esetben a házasság előtti szex) nem ajánló, hanem rendelkező, moralizáló, különbségtevő. Azt is előrebocsátom, hogy nekem egyáltalán semmi bajom és ellenérzésem nincs azokkal az emberekkel szemben, akik önálló elhatározással úgy döntenek, hogy nem kívánnak nemi kapcsolatot létesíteni házasságkötés előtt.Szívük joga és tiszteletben tartandó. Azzal sem volna probléma, ha a megfogalmazott elvek AJÁNLÁS szintjén jutnának el az emberekhez. A baj akkor kezdődik el, amikor egy elképzelés, vagy meggyőződés felül akar emelkedni más véleményen és törvényerejűvé vagy tiltó rendelkezéssé növi ki magát, amely még az átkos rákosista koron túl is inkább a középkor elnyomó klerikális dogmavilágára emlékeztet. Idáig ne jussunk el, éljen mindenki a saját maga által választott úton és ugyan tudjunk már különbséget tenni a magánélet és a közös ügyek között.
És most jön az írás vulgáris része: Tisztelt Balásházy Úr! Önnek az égvilágon semmi köze sincs ahhoz, hogy házasság előtt, mellett, után kivel vagy kikkel kefélek, kit dugok meg, kit szopok le, vagy hogy hány másikkal gruppenszexelek. Felnőtt emberként mindeki el tudja dönteni milyen értékrendet követ, hogyan éli a magánéletét. Ha pedig Önt zavarja, hogy egyesek túl szabadosan élik szexuális életüket, akkor ne nézzen oda, kerülje a kulcslyukakat, a pornóvideókat és ne is maszturbáljon, mert az sem kötelező. Lehet, hogy bunkó vagyok, sőt biztos, de "Quod dixi dixit, qoud scripsi, scripsi."
Tegnap délután még úgy gondoltam ma írok valamit a szombati tüntetésekről. Végülis vicces volt ahogy a Jobbik az össznépi mozgósítás után, minden leányvállalatával együtt 2500 embert tudott összeszedni az utca visszafoglalására és az Unióból való kilépésért…..
Aki tegnap este a bejglikómából éledezve ránézett a Milla faszbúkjára az könnyen úgy járhatott, mint én: előbb meredt szemekkel bámulta, mint busman kislány a zsinórtangát, majd kitört belőle a röhögés. A karácsonyi nagy zabálás idején nekem csak jutott eszembe, így…..
izmospetya 2011.12.27 20:08:57
Tegnap Index anyánkon megemlékeztünk a sorozat hátteréről egy hosszabb írásban, ma, annak örvén, hogy este az HBO bemutatja a sorozat prológusát (figyelem, CSAK ma este, CSAK egyszer, szóval figyelni), megmutatjuk, kik alakítják a legfontosabb karaktereket. Sok kép lesz, előre…..
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
A "népek rövid története" sorozatunk újabb fejezeteként most a horvátokkal foglalkoznánk egy kicsit, több szempontból. Érdekes módon (és ez a magyar történettudomány magyarcentrikusságát mutatja), mi magyarok ahhoz képest, hogy a horvátokkal 800 éves perszonálunió…..
 Orbán: szabadabb lesz az új médiarendszer.  Európai az új médiarendszerről szóló szabályozás - jelentette ki a miniszterelnök Bécsben.A kormányfő elmondta, alaposan tanulmányozta a szabályozást, és szerinte annak nincs egy főbb paragrafusa sem, amely ne szerepelne…..
izmospetya 2010.12.28 09:11:23
www.dn.se/nyheter/varlden/eu-kritikstorm-mot-ungersk-medielag

www.dn.se/nyheter/varlden/svag-ungersk-retratt-om-omstridd-lag

Itt olvashatók a svéd Dagens Nyheter cikkei is, csatolom a gyűjteményhez. Elérte a "nagymagyar" Orbánkormány, hogy egy lapon említsenek bennünket Zimbabweval és Fehéroroszországgal. Hazaárulók'
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..