Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holnapi újság

108 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GyorshírSvájci és brit kutatók, valamint magyar szakemberek, köztük a Helyi Pénzek Központi Bankjának és a Matolcsy György Nemzetfelvirágoztatási Közalapítványnak a munkatársai, tízéves átfogó kutatássorozatuk eredményeként meghökkentő felfedezést tettek a svájci frank…..
Hírösszefoglaló A Svéd Királyi Tudományos Akadémia döntése értelmében idén Szijjártó Péter, a Magyar Tudományos Akadémia és a Budapesti Honvéd FC tiszteletbeli elnöke, a matematikatudományok akadémiai doktora nyerte el a matematikai Nobel-díjat. A ma délelőtti stockholmi…..
Sorry-magazin, rövidhír Az előző évektől eltérően nemcsak mínusz egyedik, hanem mínusz kettedik napot is tartunk a jubileumi, huszadik Szigeten – jelentette be Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője, Budapest tiszteletbeli kulturális tanácsnoka ma délelőtt. Így a…..
RövidhírBefejeződött a Kossuth tér közparkká alakítása, miután az iménti percekben felavatták az Országház épületéhez és az ott zajló országnemesítő áldozatos munkához stílusában és jellegében is illeszkedő szoborcsoportot. "A Felelős Politikai Szobra a magyar…..
Fordulatokban gazdag, különleges életének számos eddig nem ismert részletét lebbenti fel Földes László, alias Hobo, a magyar könnyűzene élő legendája, aki nyolcvanadik életévének betöltése alkalmából lapunknak, a Nemzeti Théma Extrának exkluzív interjúsorozatot adott. A…..
holnapi újság 2011.04.10 22:16:24
@brazileiro: hülye jövőbeli újságírók. kijavítom helyettük
Hamarosan elkezdik forgatni Magyarországon, az Etyekwood stúdióban, a fóti filmstúdióban, a kiürült diósgyőri, ózdi és tatabányai ipartelepeken, elhagyatott mecseki bányákban és a félig beomlott M6-os alagutakban a Terminátor 6-ot – mondta el ma délelőtt lapunknak, a Shot!…..
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
Az elmúlt hetekben szinte leállt az élet Magyarországon, azt követően, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően teljesen felszámolták a feketegazdaságot. A 2014-ben meghirdetett Tiszta munka, rendország program keretében mostanra lényegében megszüntették a nagy összegű…..
holnapi újság 2011.04.04 14:30:55
@soproni1: remek ötlet
Április 1-jétől Fellegi Tamás, a Nemzet Kormányának nemzetfejlesztési minisztere jogosult dönteni minden egyes nyugdíjkérelemről és az induló nyugdíj összegéről, valamint rokkantsági nyugdíjról és táppénzről. A legendás munkabírású Fellegi jog- és feladatköre az elmúlt…..
Gyorshír A törvényalkotási hajrában elkövetett kapkodásból fakadó bakinak tulajdonítják kormánypárti politikusok, hogy a Nemzeti Életegészség Programjáról (NÉP) szóló törvénycsomag hétfői hajnali elfogadásakor, egy zárószavazás előtti módosító javaslatban elfogadták…..
A védelmi pénz Zölderdő Béla jóleső érzéssel dőlt hátra Fradi-szurkolók kihullott hajszálaiból fonott, tejellenőrök felmondási papírjainak újrahasznosításával gyártott irodai székében, és egy nagyot sóhajtott. Elégedetten hunyorgott, miközben szemüvegét törölgetve…..
Újrakezdődtek az alkotmányozó és közjogi tárgyalások a parlamenti pártok delegáltjai által alkotott jogászbizottságban a Schmitt-rezidencián. A Nemzeti Együttműködés Első Embere az általa kezdeményezett egyeztetést megnyitva arról beszélt, megkülönböztetett figyelemmel…..
Jó úton haladnak, és hamarosan lezárulhatnak a Mol orosz részvénycsomagjáról, Malévról és az orosz gázszállításról a szakértői szinten folyó magyar-orosz tárgyalások, tette közzé honlapján a Nemzeti Együvétartozás Kormánya. A tárgyalások lezárása azért is…..
GYORSHÍR Karakánabb és karakteresebb, bátrabb és markánsabb, jobban észrevehető és keményebben politizáló szervezet lesz a jövő évi választásokra a Magyar Szocialista Párt, ezt ígéri az MSZP újonnan megválasztott elnöke, aki ígérete szerint a korábbinál sokkal komolyabb…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
HIP (Hungarian Independent Press), Brazzaville Zsúfolt diplomáciai naptárjára hivatkozva lemondta az újbóli magyar EU-elnökséget köszöntő január elsejei ünnepségen való részvételt Orbán Viktor. A Nemzeti Együttműködés Nemzete Kormányának Első Embere az év hátralévő…..
— Rövidhír —HIP (Hungarian Independent Press), BrazzavilleA Nemzeti Együvétartozás Kormányának előterjesztésére a jövő januártól már Nemzeti Egység Gyűlésének hívott magyar országgyűlés elfogadta a médiaalkotmány hetedik kiegészítését. Az új jogszabály a…..
A Holnapi Újság Del Medico Imre-rovata, avagy: olvasóink írták, mi közzétesszük. Legújabb szerző a talán indokolatlanul óvatos XY néven küldte el jövőképét arról, hogyan menekülnek meg újabb pénzeink a karvalytőzsde elől. Főméltóságú Selmeczi Gabriella Nemzeti…..
holnapi újság 2010.12.16 15:09:41
@Unbiased: bencét nem mi moderáltuk, személyes adatokat adott meg (e-mail cím volt, asszem, de lehet, hogy telefonszámot is), és valami rafinált, rejtélyes szerkezet törölte a hozzászólását. minket nem zavart.
A Holnapi Újság szerkesztősége ezúton kér bocsánatot Schmitt Páltól, a Nemzeti Összefogás Első Emberétől. Lapunk 2019. július 15-i számában azt állítottuk róla megtévesztő, szenzációhajhász, félrevezető címmel, a Nemzeti Összefogás Első Emberéhez méltatlan…..
A Nemzeti Egység Házának Kijelölésén – régies szóhasználatban a parlamenti választásokon – korábban soha nem látott egységben indulnak a nemzeti erők, jelentette be ma délelőtt a Semjén Zsolt főkancellár, a Nemzet Másodorbánja. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a…..
GYORSHÍR Magyarországon, a jelenlegi adatok szerint a világ egyedüli államaként, még nem kellett járványhelyzetet kihirdetni a több mint nyolc éve világszerte dúló kolerajárvány miatt. El kell ugyanakkor ismerni, hogy a kolerás és koleragyanús megbetegedések száma észrevehető…..
A Holnapi Újság Del Medico Imre-rovata, avagy: olvasóink írták, mi közzétesszük. Visszatért első szerzőnk, V. László György. Mivel az újabb próbafutások alkalmával is rengeteg hibát produkáltak a négyes metró szerelvényei, amiket a tengeralattjárókat is gyártó ázsiai…..
"Még ebben a tizenkét éve kezdődött, külső okokból megnyújtott, de most már minden bizonnyal hamarosan lezáruló parlamenti ciklusban törvényt alkotunk a Nagy Nemzetboldogítási és Jógondolkodási Alap (NaJó) létrehozásáról", jelentette be Matolcsy György, a Nemzeti…..
GYORSHÍR NTS-KOMMENTTEL Év végéig most már tényleg nyilvánosságra hozza 2000-es évek eleji nagy európai fogadásicsalás-sorozat összes magyar érintettjének a nevét a Labdarúgás és Kulturált Népszórakoztatás Nemzeti Szövetsége. A szövetség a hónap végéig kapja meg az…..