Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peytol

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Via: reddit.com Az "ilyen csak Magyarországon fordulhat elő" és a "tipikus BKV/BKK" szövegeket megelőzendő szeretném leszögezni, hogy a példák a legkevésbé sem hazaiak, sőt nem is Indiából valók (ahol ki van írva, hogy hullát szállítani tilos a metrón és a…..
A piaci színkavalkád közepén rögtön feltűnt a dzsungel zöld sziget, a maga elvágólagosan katonás rendbe állított palántáival. Mindenütt precízen kitáblázva, feliratozva, mi micsoda. A palántatenger mögül épphogy kilátszott egy sötétkék kartonkendőt viselő pici,…..
Köszönjük fordítóinknak: Crystallake,Audrey, Seni, Lady Machbet, Mikkamakka (ha valakinek nem jól írtam ki a nevét, az kérem jelezze)Amennyiben valamelyik feltöltés nem jó, kérem jelezzétek.Jó olvasást!1. fejezet2. fejezet3. fejezet4. fejezet 5. fejezet  - új6. fejezet - új7.…..
peytol 2011.07.13 09:57:50
Immáron elkzedtük a 10. illetve jelenleg az utolsó kötetet is fordítani.Egy új emberrel bővült a csapat:  IrulanA fejezeteket csak akkor fogom tudni feltölteni, ha már elküldték. Nem tudok pontos időket mondani, így ezekre a kérdéseitekre sajnos nem tudok választ adni.Jó…..
Igyekszem este feltölteni a 9. könyv meglévő fejezeteit. Ha nem lenne rá lehetőségem, legkésőbb vasárnap délelőtt fenn lesznek.  #1. fejezet-próbáljátok meg ezt esetleg, de ez meg docx formátumú 1. fejezet-egy újabb verzió 2. fejezet 3. fejezet 4. fejezet 5. fejezet 6.…..
peytol 2010.05.19 22:54:11
@Andrea ♥:
Szia!
Elküldenéd ezeket? Köszi

Lara Adrian : 1. A vámpír vére
2. A vámpír ölelése
3. A vámpír éjjele
4. A vámpír csókja
5. A vámpír bosszúja

Laurell K. Hamilton : Merry Gentry könyvek
1. Árnyak csókja
2. Az alkony ölelése
3. A holdfény csábítása
4. Az éjfél simogatása

J.R. Ward: Fekete tőr testvériség
7. Megbosszult szerető
Elkezdtük  a 8. könyvet lefordítani.Ha a cím nem helyes, akkor szóljatok, kijavítom.Ezt köszönjük Áginak.Itt a novella:Drakula Éjszaka - A véres visszatérésMég egy novella: Becsomagolt ajándékAz egész könyv egyben:True Blood 8 - A halálnál is rosszabb ..
peytol 2010.05.10 20:45:13
@kajlamacs:
egy kalappal! anno én is abból érettségiztem :-) hú de rég volt.
remélem a sok várakozás eredménye, az lesz hogy sok fejezetet kapunk. no megyek is mert én meg szigorlatozom csütörtökön
Sziasztok, mint azt már a Felhívásban olvashattátok elkezdük a következő könyvet. A könyv egészben:True Blood 7 - Mindannyian halottak ..
Elkezdtük lefordítani a 6. könyvet, köszönet: Áginak aki a csapat éle, és Mikkamakkának a lektorunknak.Egy novella amit érdemes elolvasni a 6. könyv elkezdése előtt, a Karó című gyűjteményből ismert eredeti fordítás, köszönet Vecskonak, és Mamintinek:A novella: Egyszavas…..
peytol 2010.04.10 10:50:05
Elkezdtem lefordítani az 5. könyvet, és akadt néhány segítőm. Köszönöm a segítséget : Tetkogirlnek, Áginak, és Dórikának.Ezennel a könyv végéhez értünk, jó olvasást kívánok, a felmerülő hibákat jelezzétek.True blood 5. könyv-Egészen halott  ..
peytol 2010.03.03 21:29:03