Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzerencseVadász

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaszinó bónusz   Segítsd a munkámat azzal, hogy add le a szavazatodat!   Nem nevezem meg a kaszinót, mert nem ezen van a hangsúly. Teljesen mindegy melyik kaszinóról van szó, az elv ugyanaz. Egyetlen kaszinó sem osztogatja az ingyen bónuszokat csak azért, hogy a játékosok jól járhassanak. Sőt,…..
Számjegyeken alapuló rulett stratégia (1-es számú bloglecke bemutató - előzetes)   Trendek találkozása  A teljes játékból csak egy találatot emelek ki, a részletes elemzés a blogleckében lesz megtalálható. Ismét belefutottunk egy ismétlődésbe. Az ismétlődés…..
Számjegyeken alapuló rulett stratégia (1-es számú bloglecke bemutató - előzetes)   Egy nehéz nap "éjszakája" Ebből csak annyi igaz, hogy ma két, nagyon nehéz játékon vagyok túl. Mindkettő sikeresen zárult és megdupláztam a pénzemet. A kettőből az egyiket emelem csak ki,…..
Számjegyeken alapuló rulett stratégia (1-es számú bloglecke bemutató - előzetes) Ugyanezen a címen volt egy közkedvelt oldalam, amin nagyon sok látogató fordult meg az évek során. A blogter.hu oldal megszűnésével egyik napról a másikra, az összes tartalom elveszett. Ugyanígy…..
.   Ha eddig kételkedtél saját elméd képességeiben, akkor ideje meggyőződnöd róla, és elgondolkodnod a tapasztaltakon!   Nincs abban semmi mágia, amiket bemutatok a számjegyeken alapuló stratégiámon keresztül. Semmi másról nincs szó, mint arról, hogy az elménk nyújtotta képességünket használjuk…..
        Felkészültél? Egy időutazás nem tud olyan izgalmas lenni, mint amit ezen az oldalon mutatok be a rulett játékokkal összefüggésben!   Ezen az oldalon kizárólag olyan játékokat mutatok be, amit valós pénzen, élő játékban játszottam. Az összes blogomon 2009…..
HOPPÁ! (Rulett kontra nyerőgép)      Fogadjunk, hogy álmodban sem gondolnál arra, hogy a lenti képen lévő videó nem a rulettről szól. Nem bizony! A bezsebelt 700.000 Ft az egyik nyerőgépnek volt köszönhető! Hogy kerül a csizma az asztalra?   A magyarázat nagyon is kézenfekvő. Mindaz, amit a…..
  A türelmetlenség ára!   Az elmúlt hét év alatt a fórumomon több száz játékos gondolkodását volt lehetőségem megismerni. Többségében az a tapasztalatom, hogy a játékosok sikertelenségének az egyik legfőbb oka a türelmetlenség.  Ezt támasztja az is alá, hogy a sikeres rulett játékosok kivétel…..
Gondoltál valaha is arra, hogy a rulett minden más online szerencsejátéknál biztonságosabban játszható?   . 417 db képpel bizonyítom be, hogy az online nyerőgépeken a valóságban csak animált fix képek jelennek meg ismétlődve, és csak a számítógépes technika hiteti el velünk, hogy…..
  Rulett első osztályos matematikája   Ott hagytuk abba,hogy "Legközelebb ezt fogom levezetni, mert a rulett játéknak ez a legszebb része. Annyira bonyolultan egyszerű, hogy már a képtelenséggel határos. Pedig semmi más nem kell hozzá, mint az, hogy elszakadj a hagyományos…..
SzerencseVadász 2012.01.29 22:28:02
HOGYAN LEHET ELTALÁLNI egy konkrét számot a rulettben?   Nem ritka helyzet, amikor úgy alakul, hogy valóban ellehet találni egy konkrét számot a rulett asztalon. Igaz jóval többször fordul elő, hogy a bemutatott esettel megegyező formáció alakul ki és még sem sikerül…..
SzerencseVadász 2012.01.29 22:25:47
. . Egy kamu videó leleplezése.   Nem kis büszkeséggel számolhatok be arról, hogy máris eredmények mutatkoznak az általam tanítottak elsajátításában, pedig még nagyon az elején járunk. Ma kaptam meg azt az írást, amiben Márkó beszámol az eredményeiről. 1.400…..
  Rulett első osztályos matematikája Nem akarok sokat köntörfalazni. Az online rulettjátékok különböző algoritmusokra épülnek. Ennek egyike a jól tetten érhető matematikai összefüggések. (Ez mellett még sok más is van. Ezeket folyamatosan be is fogom mutatni) Azt hiszem,…..
SzerencseVadász 2009.09.23 10:01:00
Kedves Michael!

Örömmel üdvözöllek a SZERENCSE-FEJVADÁSZOK körében. Örülök, hogy pozitív volt az első tapasztalatod, de nagyon óva intelek attól, hogy ezen felbuzdulva élesben is kipróbáld.

Ez egy rafinált játék, ami akár csak a többi szerencsejáték, csak nyerni akar! Mi is, de ez nagyon sok tanulással és munkával jár. Az, hogy pozitívan zártál, azt mutatja ráéreztél a lényegre. Ha ezt kiegészíted tudással eredményes lehetsz.

Nem akarok senkit félrevezetni, és azt állítani, hogy ez mindenki számára elérhető lesz. Bizonyos képességeknek felszínre kell jönniük ahhoz, hogy alkalmazni lehessen.

Ennek a stratégiának egyetlen erénye minden más stratégiával szemben az, hogy racionális. Ugyanakkor ez a gátja is, mert racionális gondolkodást igényel. Ennek a képességnek a megléte,- vagy hiánya dönti el, kinek milyen esélyei lesznek az alkalmazásában.

Én is úgy értem el az eredményeimet, hogy képes voltam fölébe kerekedni a mechanikus gondolkodásnak, ami megöl minden kreativitást.

Nem tagadom komoly dilemmában és erkölcsi válságba kerültem a VALÓSÁGSHOW utolsó megkezdett és még be nem fejezett bejegyzésével. Napok óta azon vacillálok, hogy töröljem-e?

Egy lehetőséget,- egy eszközt adok mindenki kezébe, amivel mindenki a saját felelőségére élhet, mondhatnám mosom kezeimet. Ugyanakkor tudom, hogy vannak "gyenge" emberek, akik képtelenek ellenállni a csábításnak és ez nagyon veszélyes tud lenni.

Akkor, amikor azt mutatom be hová lehet elérni, nem azt demonstrálom, hogy ilyen egyszerű. Ez csak utólag az! Mindezt megelőzi egy nagyon hosszú út, és ha valaki ezt leakarja rövidíteni végzetes helyzetbe kerülhet. Ebben a stratégiában nem 1-1 zsetont teszünk fel, mint a piros/fekete játékban.

Kritika/észrevétel

BLOG:

Ennek a formának a keresőoptimalizáláshoz van köze. Te sem akadtál volna rám, egy önálló oldalon, egy fórum oldalon pedig kiváltképpen nem, mert annak tartalmát nem olvassa a kereső (zárt fórum).

A FÓRUM létrehozását ennek ellenére támogatom, és nyitott vagyok rá főleg a közvetlen kommunikáció miatt. Egyetlen kitételhez kötném, csak regisztráltaknak nyitnám meg. Egy jó fórumoldal bizalmi hely.

Azért több blogon futtatom a témát, mert igyekszem tematikusan szétválasztani, mert így áttekinthetőbbnek gondolom.

Az összesítő oldal használatát akarom jobban előmozdítani, mert az segít az eligazodásban és könnyebb visszalépni bejegyzésekhez ismétlés formájában. Még sok dolgom van a megkezdett oldalakkal, ezért is lassultam be.Ennek része egy titkos kód beépítése, ami segít mindenkit az azonnali megtalálásban.

A "TREND" ikon alkalmazását akarom jobban kiszélesíteni a könnyebb megértés miatt.

VIDEO:

Teljesen egyetértek. Nem titok, nagyon sok technikai dolgot megtanultam a számítógép alkalmazásában, de még nem mindent. Ezek közé tartozik a video elkészítése is.

Nagyon köszönöm a segítőkész hozzáállásodat. Tovább bővítetted azok táborát, akikre nagyon büszke vagyok a blogomban. Egyetlen kommentet sem kellett törölnöm, mert csak kulturált bejegyzések vannak fent.