Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DopeBob

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Április végén megszületett az első kormánydöntés a témában. A megvizsgált szociális ellátások közül egyelőre csak kettőnél lesz változás: - a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény teljes összegét (évi két alkalommal gyermekenként 5800 Ft) utalványban kapják meg a…..
Az LMP sikerrel tematizálta az aktuálpolitikát és húzta csőbe a Fideszt azzal, hogy a plenáris ülésen kellett szavazniuk a képviselőknek a benyújtott ügynöktörvényükről.  Kívánhat ennél többet a legkisebb ellenzéki párt?Vajon melyik más utódállamban fordulhatott volna…..
DopeBob 2012.03.20 12:48:35
Karácsony előtti utolsó poszt. Matolcsy Gyurinak két leminősítés közben szerencsére még van arra ideje, hogy a Heti Válasz oldalán megossza csodálatos gondolatatait a világgal: Miért más a jólét és a jóllét? Mi jóllétünk öt legfontosabb forrása? Hogyan élhetünk jobb…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Néhány gondolat az ország egyik szent tehenéről, a MÁV-szabadjegyekről. Közismert nevén ez az "arcképes", amit sokan a vasutasok ingyenes utazásával kapcsolnak össze, tévesen.A kör ugyanis sokkal bővebb ennél.  Senki, maga a MÁV sem tudja pontosan, hogy…..
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
A foci vb-közvetítés nálunk ugyanúgy összenemzeti ügy, mint ahogy maga a labdarúgás: mindenki ért hozzá, és még bele is pofázik. A 2006-os RTL Klubos ámokfutás után újra az Magyar Televízió közvetíti az összes mérkőzést. Szépen jön a nézettség is, az M1 már veri…..
DopeBob 2010.06.21 09:10:51
@Rettegő: ez jobb helyeken megbukik ott, hogy nem tudod oda másolni a fájlt a Program Files könyvtárba :))
Regőczi Miklós szerint Nyakó István (MSZP képviselő és szóvivő, blogunk egyik legendás főszereplője) a BKV-tól általában 8-10 buszt vitt el, és nem fizetett érte. Általában, vagyis nem egyszer, nem kétszer. Általában. Nyakó ezt beismerte, a legendás "lehajolok minden…..
DopeBob 2010.04.01 11:36:37
@eszkep: Április 1.? :)
Szombaton robbantotta a bombát a Magyar Nemzet a Balogh-interjúval. (Nem, még nem unjuk). Nokiadoboz, párizsi, máris kult az egész. Hagyó minderre úgy reagált még aznap, hogy 2 dolog valós az interjúból. "Való igaz, szeretem a párizsit. Való igaz, sajnos nem vagyok pontos,…..
DopeBob 2010.03.10 08:50:37
@esef: Jó, de ez nem az a klasszikus értelemben vett lopás, nem kézügyességre van szükség... inkább a fejüket használják, úgyhogy ... :]
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
Az MDF budapesti vezetője (Lévai Zoltán) azt írta, hogy el kellene bontani azoknak a paneleknek a tetejét, amik a szélcsatornák útjában állnak, így javítva Budapest levegőjét. Ajajajj ... kik a panellakók legjobb barátaik? Kik védik meg őket, kerül amibe kerül? A mázlista…..
DopeBob 2010.01.26 09:39:34
@uccaszoc: Neki könnyű, Ő már nem itt él!
Vastagbőr Nem kő egy ótó? 2010.01.07 14:01:00
Hm? Valaki? Épp eladó.  :-)  Úgy látszik, pang a bodzabiznisz...
DopeBob 2010.01.07 14:44:15
DopeBob 2010.01.07 15:29:09
moradins.blogspot.com/2008/09/kxl-378-te-rohadk-gennylda.html

Ez is érdekes :) KXL-378 ismerős valahonnan?
(megoldás a fenti kép :) )
Olvasói levél következik: "Olvastam a legutóbbi munkájukat, melyben a rendőrségi láthatósági mellény áráról írnak. Közbeszerzés, mi? Lenne egy kérdésem. Miért, az emberek mit gondoltak, mi van a rendőrségnél? Mivel a rendőrség állami cég, kinek a vezetői kissé más…..
DopeBob 2009.11.27 09:24:00
@BálnaUhr: Te például kapsz blokkot mondjuk a fodrásznál?
DopeBob 2009.11.27 12:15:30
@blas: ez mindössze csak egy megállapítás volt arra a feltevésre, hogy mindenki lop -e, nem akarok semmilyen következtetést levonni, én is kis cégnél dolgozom, tudom hogy megy ez :)
A Heti Válasz helyi, nyírmihálydi riportja egyszerűen mindent visz. A tomboló uborkaszezonban pont kapóra jött... Olvassátok végig, csak pár részt emelek ki: "Egy hétig ne borotválkozz, víz közelébe se menj, a bizottság előtt csináld össze magad, mindent mondj, csupán…..
Tegnap egyöntetűen jót derültünk, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy bearanyozta a napunkat Hagyó Miklós, és a  remek pontonhidas ötlete. Nos, a hozzáértők kiszámolták, hogy mennyibe is kerülne nekünk. Az ára pedig ... wait for it ... 8 milliárd forint 1 évre... Mivel…..
DopeBob 2009.07.03 11:41:26
@Korrekt (Cum Deo pro Patria et Libertate):

amit még csak őrizni sem kell, mert arra van külső cég o.O