Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Saci Pererê

1 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lorem ipsum..
Az egy lehúzós/egy pozitív hagyományát követve a legutóbbi negatív helyzetjelentés után egy igazi boldogságtól kipirult ügyfél élményeit olvashatják a Mongolian BBQ-ból:2007-ben jártam a Mongol étteremben nagyon jól éreztem magam. Négyfős társaságunkat agyon kényeztették.…..
Saci Pererê 2011.07.11 10:09:33
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Az MCM Modelsnek annyira jól megy, hogy ingyen portfóliókat ajánlgat leendő modelljeinek - persze pár meztelen képért cserébe. Naiv modellt majdnem be is húzták a csőbe, még szerencse, hogy időben észbe kapott, és nem a meztelen képek utáni – „akkor most videózd le…..
Igazán szégyellheti magát a Levegő Munkacsoport. Megalakulásukkor egy tiszta, radikális, szókimondó, megvesztegethetetlen csapatként ismertük meg őket, most pedig ott állnak a meglehetősen kétes hírű, adóelkerüléshez és tulajdonosrejtegetéshez offshore cégek hadát…..
  Patrick Bateman mellett másik miniposzt-bajnokunk - bajor gizella - csinált egy ilyet nekünk. Csökken a színvonal, mi? Hát ezt kapjátok ki. Ez pontosan az a fajta írás, ami - bár férfiaknak állít görbe tükröt - a sziszegő düh és sértődöttség helyett (jujj,…..
"Beszívva sem tűnik viccesnek" sorozatunkban ezúttal Potha találatát közöljük, amit a  tatabányai Fressnapfban lőtt. Akinek nincs háziállata, annak üzenem, hogy ez egy állatfelszerelésbolt-lánc. A humor forrása, hogy kétezerért mekkora zacskó füvet lehet kapni…..
Saci Pererê 2010.11.15 14:02:12
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
Talán a felemaszokninál talált, "Epizódok egy budai lakóközösség életéből" című backdoor üzenet a legtrágárabb, amit valaha publikáltunk. Fantasztikus elképzelni, milyen előtörténete lehet annak, ha valaki autentikus reppernyelven fordul a közvetlen lakótársaihoz.…..
Saci Pererê 2010.10.04 15:38:45
@morrisal_: Lux Elvira és Veres Pál együtt forognak a sírban...
Kicsi, de mulatságos kiegészítés a remek szegedi backdoorcsatáról szóló korábbi poszthoz: íme Apró Juhász János önkormányzati képviselő olvasói levele a Délmagyarországhoz, eredeti helyesírással. Kis ízelítő: igy álmodtam és terveztem mög 28 évvel ezelőtt mint ipoly sor…..
Saci Pererê 2010.08.25 14:26:00
UPDATE 2011/06/17: A másodfokú bíróság is elutasította naiv ügyfél panaszát, ennek részleteiről itt olvashatnak.update 14:55: Megérkezett az RS válasza, ami szerint teljesen hülye a vásárló, ezt az eredeti levél után szerkesztve olvashatják:Zoltán igazi kemélypályás…..
Saci Pererê 2009.09.10 10:24:00
@moli: @májgeriberi: Nekem egyik barátnőm 15 centiért sokkal nagyobb hisztit csinált :D
Nem lennék most a Google helyében, mert egy felpiszkált anyánál nincs keményebb, és ők nem akárkit, hanem a Homár egyik törzskommentelőjét sértették meg, azaz nem is őt, hanem, hogy rosszabb legyen a dolog, a lányát. Az igazi, az egyetlen mamapicilánya, MPL, mint azt a Homáron…..
Saci Pererê 2009.09.08 09:21:17
@lódarázs: segítek! :D

Ha a feleségednek-férjednek-gyerekednek szülinapja van, akkor nem felköszöntöd egy puszival, hanem:
- az iwiw üzenőfalon üzensz neki
- vagy a slágerrádióban üzened meg
- vagy feladsz egy hirdetést a helyi lapban

a lényeg nem az, hogy felköszöntsd, hanem az, hogy LÁSSA a külvilág (szomszédok, haverok, kollégák) hogy ESEMÉNY történt a családodban.

Ha utazni-üdülni-kirándulni voltál, vagy csak egyszerűen valamire pénzt költöttél, akkor is felrakod az iwiwre az új képeket és az üzenőfalon (hogy mindenki jól lássa) köszönöd meg a haveroknak, a kisfiadnak, a férjednek a "csodálatos kalandot".
Esetleg megkérdezed, kell-e meghívó valakinek, amit egyébként bárki kérhet.

Vágod már-e? :D
Saci Pererê 2009.09.08 14:26:53
@KolomparVinetu:
Látom, te egy értelmes ember vagy :)
Őrültekkel egy házban lakni nem mindig olyan szórakoztató, mint pl. Grentsó esetében, ahol a szomszéd robbanó ajtóval fenyegeti a lakókat és alufóliával csomagolja be a csengőt. A Homár például kislányként elsiratta egy macskáját, akit a szomszéd néni a cserepek hullásáért…..
Saci Pererê 2009.09.08 09:23:30
@Tron65: pontosan.

vagy berobbantani neki, ha már azt szeretné. nézne nagyot. :D
DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni: Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is.…..
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
Saci Pererê 2009.08.31 10:03:34
@I'mYourFriend: apád meg szemrebbenés nélkül csinálta, amit a tulaj mondott neki?
Még jó, hogy nem puskát adtak a kezébe, hogy lője le, aki nem vesz elég krumplit.

I am not your friend.
Saci Pererê 2009.08.31 10:06:30
@I'mYourFriend: na akkor okés.
Mert az a halálom, hogy mindenki azért csal, mert elvárják tőle. Meg mert kevés a fizetés, ....
Odébb kell állni, és majd ha nem talál olyat, aki hajlandó csalni, akkor megpróbálja másképp.
Illúzió, tudom.
Saci Pererê 2009.08.31 13:21:47
@1éÖ: Én meg a Konta Barbin lévő lyukakat szeretném kitölteni valamivel. :-)
Felháborodott dinoszauruszrajongók szülei keresték meg szerkesztőségünket, panaszolva, hogy a dínókiállítás szervezői szembeszegülnek a magyar kormánnyal. A kiállításra ugyanis a munkanappá nyilvánított szombaton is a drágább, hétvégi jegyeket árulnak.  …..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Saci Pererê 2009.08.26 08:25:37
@☺ágica: te már megint miért szomorkodsz?
ez így nem mehet tovább!

:-)
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
Saci Pererê 2009.08.25 09:59:06
@Impega - a dolgozô nõ: na erre én is felfigyeltem!

@☺ágica: ha arról van szó, amire gondolok, akkor h%#&@e vagy! :)
Saci Pererê 2009.08.25 10:12:00
@Impega - a dolgozô nõ: Én konkrétan a konyhapultra! De hogy jön ez most ide? :))

@☺ágica: www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo
Saci Pererê 2009.08.25 10:54:12
@☺ágica: akkor lekottázom neked:


Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you.

And always look on the bright side of life...
Always look on the right side of life...
(Come on guys, cheer up!)
Always look on the bright side of life...
Always look on the bright side of life...
(Worse things happen at sea, you know.)
Always look on the bright side of life...
(I mean - what have you got to lose?)
(You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!)
Always look on the right side of life...
A. a Gastroyal étlapján bukkant a erre a fura árképzésre: a 36. héten kedvezménnyel megvásárolható ételek ára hirtelen jócskán megemelkedett, hogy aztán kedvezményesen még mindig drágább legyen, mint a 35. héten. Ez a megdrágultunk, de lehetnénk drágábbak, örülj fogyasztó…..
Saci Pererê 2009.08.25 10:06:49
@Énbagoly: Észre sem vettem, hogy eltűnt a cicó.
Lehet megette egy bagoly.
Én kérek elnézést. :-)
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
Ilyen se volt még. Írt nekünk egy levelet a napokban Misi barátunk, a pörgős közlekedési blogger az iPodos szívásáról. Azaz csak azt hittük, hogy ő írta, mert a levél vége ez volt: "Üdvözli az ellenőrökkel és a MÁV-val bármikor megküzdő Gál Mihály". És mivel…..
Saci Pererê 2009.08.19 17:36:06
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
Saci Pererê 2009.08.14 17:05:35
@jesszum: És persze menő verdával, talpig tetkóban.
Saci Pererê 2009.08.14 18:17:04
@jesszum: Teknós Ernő nem jön, neki csak a gépzene a jó! :)
Saci Pererê 2009.08.17 07:50:25
@jesszum: Ha a szigeten valami tetszetős helyen összefutok vele és 15 darab kétdekás elfogyasztása után (ami ugye összesen már 30 deka) miközben a körmét vágom, átadom neki az üzeneted.
Bármi megtörténhet.
Volt ugye tavaly a Levi's kiváló vírusvideója, amiben fiatalok egyre extrémebb ugrásokkal találtak be a néhány számmal azért nyilván nagyobb nadrágokba. 5,5 millió youtubeozó nem tévedhet, gondolhatták a lassú, de olcsó netbookjaival taroló MSI-nél, úgyhogy megcsinálták a…..