Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vareka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Vagányság Francia kártya 2014.01.02 08:18:00
#356 A francia kártyában a négy „szín” (minta) háborús jelképek: a szív a bátor katonára, a pikk és a káró a lándzsák fejére, a treff pedig a lóherére, vagyis a takarmányra utalt. A szív mintát egy félreértés miatt hívják körnek: franciául a szív = cœur, amit…..
Megszaporodtak a vörös szőnyeges események, így csütörtök estére is jutott egy díjátadó, a Critics' Choice Awards. Innen érkeznek most a ruhák, hétfőn pedig már egy igazán nagyszabású eseményről, a vasárnap éjszakai  Golden Globe Awards-ról érkeznek majd a…..
vareka 2013.01.13 11:00:47
David Beckham fehérneműmodellből alsógatya tervezővé nőtte ki magát. A H&M számára készített ugyanis egy elég terjedelmes darabszámból és formából álló kollekciót. Vannak alsónadrágok több fazonban a fecskéktől a bő, hosszabb szárú gatyákig, trikók, rövid és…..
A fekete sok mindent jelképez, felesleges is lenne hosszas felsorolásba kezdenem, de hogy éppen ezt a színt válassza valaki az esküvőjére? Nem azt mondom, hogy megbotránkoztató, csak talán egy kissé furcsa... legalábbis nekem.A menyasszonyi ruhák tervezőjének koronázatlan…..
Számomra felismerhetetlen - ti kitaláljátok, hogy ki van a képen?UPDATE: Igen, Claudia Schiffer szerepel a Chanel Prestige (nap)szemüvegkollekciójának a képein. Az erősen kontrasztos fekete-fehét fotókat maga Karl Lagerfeld készítette, de a retusálást kicsit túlzásba vitték…..
vareka 2011.06.23 12:19:38
zoli voltam Idegvasalás 2010.10.23 11:30:00
"...és akkor a lengyel pap, tudod, a testvérvárosból akik jöttek, szóval levette a gallérját, és úgy rokizott egyszerre két nővel""...erre beállított a Gizi vasárnap délután 50 kárásszal - a nagyobbakat már megsütöttük, a kisebbek meg benne vannak az…..
"Mai kedvenc fotóm a 23 napos bulldog bébink: George Clooney Full of Mischief. Persze minden kiskutya szupercuki pózokban tud aludni, George is zabálnivaló" - írja Szabó EszterKöszönjük!..
vareka 2010.10.09 22:39:30
@pinkbull: végülis a kommentelési lehetőség nem azért van, hogy az ember megmondja, hogy neki tetszik-e, vagy sem?:)
Mindemellett ez a kuty egy dög és minden tiszteletem, hogy kibírtad, hogy dögönyözés helyett csak egy fotót készíts róla és hagyd szegényt aludni:)
"A mellékelt képet e-mailben kaptam, és teljesen beleszerettem ezekbe a cicákba. Viszont sajnos nem tudom, hogy milyen fajták lehetnek, próbáltam megkeresni, de nem jártam sikerrel:( Ezért azt reméltem, hogy elég cukinak tartjátok őket Ti is, így majd jól kirakjátok a blogba,…..
Palvin Barbara a spanyol Vogue-ban! A fotósorozat "Buena Chica" címmel jelent meg, ami körülbelül annyit jelent, hogy "jó csaj"...Bár a fotósorozat nem az igazi, kissé fantáziátlan, Barbi beragyogja a képeket. Az utolsó fotó pedig tökéletes. Abszolút kedvenc. ..