Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint eltelt egy hét. Mint ahogy említettem, múlt hét kedden Cala en Porterba mentünk este bulizni Yuke-kal meg egy Mitch nevű barátjával. Tök jó volt, mert volt ilyen tagsági kártyájuk vagy mi, így ingyen be tudtak vinni minket, eleve spóroltunk vagy 15 eurót. Kicsit extravagáns…..
A bestseller író újra jelentkezik, mindenki legnagyobb örömére.Megint az időről. Itt most kb már fél napja be van borulva, és egyszerűen annyira párás a levegő, hogy alig lehet meglenni. Lehet, hogy nincs sokkal melegebb mint otthon, mert olvastam, hogy otthon is hőségriadó volt,…..
Hola.Hát elkezdtem dolgozni is. Elég kemény, körülbelül reggel 7kor kelek, és éjfélkor végzek, utána vacsorázunk, aztán még haza is kell mennem, ami ugye felfelé vagy 10 percig tart, főleg ha fáradt is az ember. 8.15re kell az étteremben lennünk reggel, odatesszük az ételekhez a…..
Ez tök furcsa, még soha nem írtam blogot, kicsit túl nyilvánosnak találom, de felbátorodtam Petra meg Margit példáján, és így próbálok hírt adni magamról. A szálláson nincs internetünk, így mindig útra kell kelnem a sok cuccal, ha netezni akarok.Szóval az utazás viszonylag…..
badin 2009.07.02 23:58:42
badin 2009.07.03 00:20:32