Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aribazsy

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az mobiltelefonnal kommunikáló órák kategóriája a pár tízezer forintos aktivitásmérőktől a negyedmilliós, nagyon okos eszközökig terjed. Míg az előbbi gyakorlatilag egy okosított fitneszkarperec, az utóbbival szinte repülőgépet is lehetne irányítani a megfelelő applikáció segítségével. Az ár mellett…..
Nemtudom mi van velem mostanában, kicsit néha érzényekebb vagyok vagy fogalmam sincs mi lehet.   Najó, van pár sejtésem: - túl nagy az igazságérzetem - anyám baszogat, hogy mosmá' pasizzak be (üzenem neki h találjon jobb elfoglaltságot) - nincs legjobb barátnőm, aki meghallgatna és azt mondaná:…..
aribazsy 2016.02.24 13:50:43
@DSL: Oooo, felek bevallani, de neeem :) Ne uss agyon! ;) Ezt meg most is leszarom en is ;P Merhetetlen nagyrabecsult, tisztelt, hires okos ember(ek) mondtak, hogy ne is fussak, semmi ertelme... Sz@rom le!
Hallgatni kell mindekire, meghallgatni, aztan ami kell megtartod.

En inkabb az napi élet session-ökre (2.,3.,4. felsorolasod pl) gondoltam. Na azokat ne szard le!

Futassal kapcsolatban... aki kritizal Teged, az nagyon LOL
aribazsy 2016.02.25 12:49:21
@DSL: na az ilyeneket ki a f@xom nem szh@rja le! :D ...biztos munkanelkuli, de tulsagosan raer :P
Szoval csak easyyyy! ;)
Ott tartottam, hogy nagyon izgultam a verseny miatt. Szombaton még mindig nem tudtam miben állok rajthoz, ahány féle emberrel beszéltem, annyi tanácsot kaptam, viszont nagyon jó ötleteket is.  Ami a gyengém egy szeles időben, hogy a kezem átfagy, viszont azt is tudtam, hogy egy jó…..
Futóblog Watch out! 2015.03.12 22:41:27
Az aktuális Nike+ Running frissítés (4.7 a verziószám, ha valaki még követi) ismét egy fontos új funkciót vezetett be: ezentúl lehetőség van más partner alkalmazásokból a Nike+-ba importálni. A saját appokon kívül ez a Garmin, a TomTom és a Wahoo alkalmazásait jelenti. Ha…..
aribazsy 2015.03.13 17:44:00
@K.Zalán: Koszi! ahha , igy ertelmeztem en is... nekem ott semmi nincs. Egy nyavajas Nike fitnes van, semmi mas. Mindegy, nem izgulok, csak kivacsisag dolgozott...
Egy-két éve nyáron még elvétve akadt futóverseny, mindenki várta az őszi versenyeket: a nájkit, a spárt, a tudásúttyát, a “Hortobágy” volt talán a nagybetűs nyári verseny. Tavaly csak kapkodtam a fejem, minden hétvégén legalább egy félmaraton, a terepen is megszaporodtak…..
Most ti jöttök! Az olvasók közreműködését kérem: miről beszélünk, ha a futásról beszélünk? Miről lenne érdemes -  ha már az ide kölcsönzött Murakami-címről és könyvről nem? Mi nyomja a lelketek? Mi bosszant?  Min változtatnátok, mégha Mikszáth Kálmán szerint…..
aribazsy 2015.01.29 21:47:04
@lallaj: hat nemtudom, valahol meg is ertem az eladokat. Ennyi penzert lehet fel se allnek ha kerdez a vevo ;)
A Nomadban egyszeruen az az erzesem volt hogy leneznek, mindenen alkalommal. Ez kicsit mas feeling volt. De kozelukbe nem megyek ha nem kell. Erre jo volt :)
aribazsy 2015.02.04 14:47:24
@őze bálint: A cel mindig a nevelo celzat, a minosegibben gondolkodok ertelemes fejlodese, informaltsaga, tapasztalat osztas.

Igen a Garmin vs Suntoo-t is csak feldobtam trollkodasbol, semmi komolysaggal :)

En mirol irnek ... az edzes tipusokrol/elmeletekrol, gyors, lassu, hiit stb... az siman vezet a edzo temara, kinek mi a specialitasa, es mennyire lehet igaza annak az edzonek. Aztan jonne sorban hogy de miert lenne ez vagy az jobb. Mellesleg nicns komolya tapasztalaom, lehet hogy teljesen egyszeru a ezen edzesek farbaja...
A tobbi tema, frissites, kaja, stb... tenyleg urtechnika szerintem utcai gyalogkakkukent sokaknak/sokunknak, es hany ember van meg akkoris akik meg vizet se visznek magukkal ora folotti edzesre, madj meg figyeljeneka kajara ;) ... Sztm ez a feherje, Ch, bcaa... nem felesleges, de nagyon reteg tema, meg talan toresvonal sincs benne, max hogy kell vagy sem. (Sztm kell, es hasznos, "gyuroseknal nagyon hasznos info hegyek vannak szerencsere)

De ez az edzes temat ezt kardinalisnak erzem. Te pl "rafutottal" olvasatam szerint a intervall,fartlek jellegubb edzes formatumra. Miert? mit erzel benne masnak, hasznosabbnak egy LSD-sebb tipusu (Maffatone jellegubb) edzeseknel, mi motival benne jobban, stb?

vegesprint: olyan mint orias nike logo a (resz)szigetfuto egybenyakun :D nincs mogotte tartalom.
Futóblog Breeze 2014.05.12 10:31:35
Míg a Nike+ Move még mindig nem elérhető a magyar App Storeból, a RunKeeper megjelent egy különálló lépésszámláló alkalmazással iPhone 5s-re: ez a Breeze. A magyar alkalmazásboltból ez ingyenesen letölthető.   A Move megoldásához hasonlóan a Breeze is az M7 segédprocesszort…..
Akik a nyugati fogyasztói társadalmak egészségtudatos, kütyücentrikus, nekünk drága, nekik középosztálybeli történéseit próbálják lekövetni, mindenképpen nézzék meg az új (és ingyenes) Nike+ Move appot. Ez az első "nagy" alkalmazás, ami kihasználja a legújabb iPhone 5s…..
aribazsy 2013.11.13 12:06:07
@angelday: Merre kulfoldon, mert megmondom oszinten meg futok kozt se nagyon lattam amerre en jartam :( Talan amcsit tudom elkepzelni hogy megy...de ott se nagy "ember%-ban".
(Jawbone-rol tavaly olvastam egy cikket talan Evining Standardban hogy rakkelto :DDD )

Btw: es mennyivel roviditi meg az akksiidot ez az app? Mert nekem a Samsungos, meg a Runtastic, accu pedo eleg szepen odavagtak.
Korábban már foglalkoztunk vele, hogy Ken Block valószínűleg sosem lesz nagy ralibajnok (nem feltétlenül világbajnokságra gondolok, hanem úgy egy igazán nívós bajnokság megnyerésére.) Ez a poszt viszont most nem róla szól, bár kétségtelen, hogy nélküle nem lenne miről…..
A minap újra szembesültem azzal a problémával, hogy a borotvák hamar elvesztik az élüket, és gyakran kell cserélni őket, amikor eszembe jutott az alábbi videó, melynek készítője farmernadrágon élezi a borotvát: Ki is próbáltam egy régi farmerrel, és mintha tényleg használt…..
Agyvihar Placebo gombok 2010.11.09 17:36:00
Olvasom, hogy az Otis liftekben a 90-es évek eleje óta az ajtózáró gomb nem csinál semmit, az irodaépületekben a termosztát sokszor csak oda van csavarozva a falra, de nem szabályozza a hőmérsékletet, és New Yorkban a gyalogosátkelőknél a jelzőgombok 75%-a ki van kötve, vagyis a…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
aribazsy 2010.08.31 13:15:51
Igy elsore: www.youtube.com/watch?v=slmGSEXqIdE#t=1m06s

De tenyleg, ez is csak itthon lehetseges! Valoszinu fel fog bukkani, vmi sutter ciganykolok alatt, vhol a 8ban... es azt se tudja mi az.

Remelhetoleg amugy anyja temetesere sietett vki, aztan azert vette kolcson. Ha nem, akkor csak erre hasznalja!
(Sorry az elfogultsagert)
Az Engadget belső forrásokra hivatkozva különös pletykát közölt, ami egy új Apple TV eljövetelét jósolja. Egy olyan termékét, amivel az Apple TV lehet a következő sláger.A termék egészen új koncepcióval érkezne, állítólag az iPadből ismert Apple A4-es processzort kapná,…..
Most már eltelt két egész hónap a 2010-es évből, így bőven volt idejük a világ sörfogyasztóinak kiválasztani a 2009-es év legjobb söreit.  Hozzá kell tennünk mindjárt az elején, hogy természetesen nem ez az egy lista létezik 2009 legjobb söreiről, de mi az egyik…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
Kétrészes sorozatunk első kisfilmjében Csikós kolléga igyekszik bemutatni legalább a töredékét az Oldtimer Expo érdekességeinek. Jól áll neki a mikrofon, ugye?Az Oldtimer Sokadalommal foglalkozó második részt egy-két napon belül láthatják majd ugyanitt...
Van egy szuper lehetőségünk, hogy betekintést nyerhetünk a csepeli Schwinn-Csepel kerékpárgyár életébe, egy fotóséta keretében.A túra több okból különleges, egyrészt nem kizárólag indafotós szervezés, másrészt hétköznap délelőttre kaptunk időpontot.Aki eljön velünk,…..
  Az olasz InMoto összehasonlító tesztjében nem született meglepetés: a legjobbnak az idehaza is kapható Nolan és Schuberth bukósisakok bizonyultak. A februári összehasonlító tesztben az új generációs, felnyitható sisakok versenyeztek. A Nolan N43 Air 9 pontot szerzett, ezzel…..
Mert úgy érzem néha, hogy az emberek, mi, falnak beszélünk, és a közlekedők nem fogják fel, hogy hideg van, tél van, csúszik az út, ésszel közlekedjünk. Csak párat az elmúlt napokból: Pénteken hazafelé is volt móka. A havazás megérkezett, és nem sokon múlott, hogy ne…..