Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BorÁsz

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtréfált a bogaras bor. A ciripeléséről híres, jelenlétével (szub)mediterrán klímát jelző rovar a névadója az utóbbi években elhíresült olaszrizlingnek és az azt termő dűlőnek, innen már valószínűleg a legtöbb borbarát  rávágja, hogy Szászi Endre Kabócása…..
Borangolás Programajánló 2009.07.08 09:42:00
Egy kis kedvcsinálónak és az első kóstoló leírások színhelye Visegrád lesz, ahol idén harmadszor rendezik meg a királyi borudvart sok neves borász kilátogat erre az eseményre és személyesen képviselik borászatukat. Így lehetőség nyílik a borok teljesebb…..
Borangolás Alapok I. 2009.07.04 20:39:00
Elnézve a többi borral foglalkozó honlap és blog véleményét és kínálatát, egyre jobban tudatosult bennem, hogy valóságos dolgokat is olvashassanak a borkedvelők. Így ne csak tíz-húsz favorit legyen, hanem egy semleges, minden borászatra, pincészetre nyitott véleményező…..
Borangolás A kezdet... 2009.07.04 17:58:09
Hosszú gondolkodás után most végre elszántam magam a blogírásra, melynek lényege az lesz, hogy valamivel hitelesebb képet rajzolhassak a hazai és külföldi borokról, a bor kultúrájáról, szokásokról, hagyományokról, a kóstolás szabályairól. Természetesen ez egy szubjektív…..
Sokan szeretnének belemenni a jóba, de a pofonok völgyének érintése nélkül. Mi most - és újra meg újra - ehhez próbálunk segítséget nyújtani, azaz olyan borokat ajánlani, amelyek áruk fölött teljesítenek, és viszonylag könnyen beszerezhetőek. Gyakran hallom, hogy egy bor nem…..