Regisztráció Blogot indítok
Adatok
japanbirs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hangos a net a Nők Lapja botrányától. Röviden összefoglalva, egyik rovatukban lelki támogatást, tanácsadást lehet kérni tőlük levélben, amit megjelentetnek, és válaszol rá egy… szakértőt akartam írni, de pont az a lényege a botránynak, hogy nem szakértő válaszolt, és nem szakértői választ…..
 Azt hiszem nehezebb dolog volt ez a kolis cucc összerakodás, mint gondoltam volna. És nem is azért mert olyan sok cuccom van, hanem az érzések… Azok a fránya érzések amik mindig akkor törnek rám amikor itt a búcsú. Búcsú 4 év emlékeitől, búcsú mindentől, ami itt…..
japanbirs 2011.05.12 18:25:41
A cím a lényeg. Annyi minden történt velem az életben és nem csak velem, hanem a szeretett vagy nem szeretett környezetemben is. Megpróbálok itt nagy élettapasztalatokat írni, aztán az is lehet hogy csak magamnak írok. Az sem gond :-), így vezethetek egy naplót és nem kell feltárnom…..
japanbirs 2010.11.23 18:17:02
 Képek. Ebből áll az életem, képekből, amik hol felbukkannak, hol nem, hol kedvesek, hol nem. Kifürkészhetetlen képsorok és a véletlen furcsa fifikája teszi őket érdekessé. Amikor egy ember a saját sorsán kezd, elgondolkodni rájön, hogy 2 féle is lehet: Lehet egy olyan,…..
japanbirs 2010.11.11 04:44:18
japanbirs 2010.11.12 19:05:05
@sicc38: Ja, ez már csak így marad.. Talán a legkisebb is írni fog...
Szomorúság. Örömtelenség és sötét hangulatok jellemzik a Vörös Démon hangulatát. Ezek olyan mélyen gyökereznek bennem, hogy még az arckifejezésem is megváltozik. Hiába keresem a mosolyt. Mások vidámsága nem hat rám. Minél rosszabb az állapotom,…..
japanbirs 2010.10.23 19:17:17
        Vége lett a nyárnak és az idő hideg, borongós lett. Pont ahhoz méltó hogy egy iskolanapot elkezdjünk. Eső, hideg szél, nehéz táska, még a régiek is kicsit lassan rázódnak össze. A koleszban megtalálom hirtelen az összes rosszat. A…..
Rég írtam tudom, és sokkal tartozom ezért ez egy giga blog lesz amit mindenkinek le kell kommentelni-e hogy lássam látogattok-e. 1.programom Az Usa Car bemutató Szóval... Hát jó rég volt, azt hiszem hogy augusztus 7.én, és tényleg akkor mert ez volt a hónapfordulós programunk.…..
Tudod, félek… Itt bőgök éjjel 11kor és senki sem vígasztal meg, senki nem ölel át. Egyedül vagyok. Ez vár vajon rám? Hogy ha majd felnövök, küzdök magamért, hogy élhessek, de értem senki nem küzd? Hogy nem lesz társam? Félek egyedül maradni. Félek, hogy nem szeret már…..
japanbirs 2010.08.11 05:29:31
Had ne kelljen részletezni, hogy akit csak ismerek az úgy várta az érettségit, mint a forró kását... Vagyis nagyon fostunk hogy ebből mi sülhet ki. Pontokat számolgattunk, esélyeket latolgattunk, időpontokat egyeztettünk a kivégzőosztaggal (tanárok) csak hogy percre pontosan…..
Mint a cím is sugallja nem volt a nyaram kezdete teljes magány és depresszió. Elvégre egy koncerten voltam, vele és nagyon nagy élményeket szereztem ez által. Hát akkor kezdem az elején:Koncert jegyet neki nem találtam ezért csak bizakodtam a helyi árusok kinnt lesznek és lehet…..
Érkezett egy kritika bizonyos illetőtől hogy szinte a blogom neki szól. Hát közlöm a blogom nekem szól és az olvasómnak. Lehetsz te az olvasom, vagy ő, vagy mi, de ők is lehetnek. A blogom publikus. Ide vetem piciny lelkem pici döntéseit nagy dilemmáimat és az élet hatalmas…..
Nah ja az a vizsga. És nem csak a Démonnak, de a Sünijének is megy a vizsgadrukk. Neki munkához kell hogy felnőtt lehessen, nekem bizonyítani hogy igazi okos Démon lehessek.Félünk. Mindketten, tartunk attól amit még ha nem is mondanak ki álmatlan éjszakákat tud okzni, és mérhetetlen…..
japanbirs 2010.06.08 07:10:58
Miért igazságos ha tűrünk és változunk? Miért jó mindenkinek ha mi nem azt mutatjuk nekik akik vagyunk? Hát nem az egyéniség az egyén a lényeg? Ha elnyomnak téged saját magad miatt, akkor neked mint a kiskutya a sarokba ülnöd kell és várnod amíg parancsot nem kapsz élni? Nem…..
Hát kezdjük ott hogy ezt elég részletesen ugyse tudom elmesélni, mert az nagyon nagyon hosszú idő lenne én meg hát köztudottan lusta vagyok :D De mint a cím is fitogtatja én a Démon rámertem szállni egy démon hátára (aki melleseleg egy gyönyörű szürke Dáma névre hallgató…..
Kicsi, mini felnőtt Sünim írta ezt nekem, amitől még a leg kőszívübb embernek is olvadni kezd a lelke, nem hogy egy Démonnak XDHát hol is kezdjem? Nem is tudom lassan 1 éve annak, hogy megismertelek és ez idő alatt nagyon sok mindenen átmentünk. De a sok rossz ellenére kitartottunk…..
Adódhat úgy, hogy ellenem fordul minden, hogy összedől a világ, hogy elkeseredetten akarok olyan lenni amit nem tudok úgyse megtenni. Ilyenkor persze sír az ember... Magába zuttyan és elmélkedik egy olyan valóságon amit annyira jó lenne elérni, élvezni, hogy már már ott is érzed…..
Hirtelen designe váltáson mentem keresztül és hááát várom a véleményeket... Írd le ha tetszik vagy ha nem, és én majd összegzek milyen legyek XDElőre is köszönöm..
Amikor tudod,hogy nem jön,de mégis várod,Amikor tudod,hogy kár volt az egészmégsem bánod,Amikor meglátod és hevesebbendobog a szíved,Amikor érzed,hogy érte remegkét kezed,Amikor várod hogy újra eljöjjöna pillanat,Amikor várod,hogy ismét odaadhasdmagad neki.Amikor vágyod hangját…..
Csak egy ... idegesen 2010.05.08 22:37:00
Először is bocsánat mindenkitől mert már nagyon régen írtam. Időm sem volt nagyon meg most aktualitásom sem. Minden olyan hétköznapi, megszokott szürke. Semmi extrém nem történt velem. Ami most új és aggodalomra ad okot hogy papámat műteni fogják. Nem mai csirke szegénykém és…..
Én a kis szende lányka a szomszéd néninél szedtem a borsót a nénivel, a fia pedig haza caplatott szépen nyugalomban, hogy hozzák a tüzelőt traktorral, ki kéne nyitni a hátsó ajtót. Én persze mivel alig 1 éve laktam falun, nagyon izgatott lettem a traktor hírétől.Gyorsan a…..
japanbirs 2010.05.05 21:28:58
Ha olyan dolog történik velem ami a szemléletemet egy pillanat alatt megváltoztatja, és teljesen más értelmet nyernek a történések, akkor változunk. Az emberek, a mimikájuk, a megmozdulásaik. Új barátságok köttetnek, régiek frissülnek fel. Csodálatos események mennek végbe.…..
japanbirs 2010.04.15 21:24:30
Csak egy ... aktuális nemsokminden 2010.04.09 23:18:00
Az a nagy helyzet, hogy semmi az ég egy adta világon nem történik. Egy részből hálás vagyok mert ebből az következik, hogy rossz sem. De a jót viszont hiányolom. Vagy nem tudok örülni a pici jóknak?? Elfelejtettem volna?? Pedig emlékszem régen egész jól ment. Mi lett velem??…..
Csak egy ... kényszerpihi 2010.03.23 16:06:00
Sikeresen elkaptam valami vírusos cuccot, ezért kényszerpihenőre lettem ítélve egész héten. Ahogy elnézem sehogy se jó. Suliban lemaradni sem a legjobb, és a 24órás vetélkedőre a felkészülés sem megy így gördülékenyen. Nem jó úgy itthon lenni hogy nem mehetek le. Marad az…..