Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbi-wan

8 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Gondoltam kicsit felugrom a Naruto-kun-ra és megnézem hogy eddig hány  dicsöítő komment érkezett a legújabb részhez. Viszont amiket ott olvastam az eléggé megdöbbentett,úgylátszik a sorozat most érte el az abszolút mélypontját a fillerek kapcsán. A Legújabb…..
Szeretjük a szezonváltásokat a H&M-nél, mert ilyenkor általában turbó fokozatra kapcsolnak és sorra érkeznek tőlük a különböző kampányok és lookbook-ok. Ez most sincs másképpen, hiszen folyamatosan látnak napvilágot az újabb fotósorozatok az aktuális őszi…..
Martin Margiela egy zseni, ez kétségtelen. A belga tervező egyébként néhány éve már faképnél hagyta a céget, talán mert képtelen volt a szabad alkotói tevékenységet összeegyeztetni az üzlet szigorú szabályaival (csak találgatok), de a szellemiségéből azért még maradt egy…..
Mivel a szombati megoldás szinte azonnal jött, így most egy kicsit nehezebb kitalálnivalóm van számotokra: kevés látszik az arcából, de ki lehet Ő? Ha nem megy, akkor annyit segítek, hogy Christian Bale az. Vagy talán mégsem? ..
Norbi-wan 2012.05.14 17:27:08
Mindenkivel előfordul, hogy néha megakad az öltözködés során és hiába próbálkozik, sehogy sem sikerül kicsit megújítani, feldobni az éppen adott, kissé megunt vagy megszokottá vált szettet. Következő összeállításunkban nyolc olyan tippet veszünk sorra, melyek segíthetnek…..
Norbi-wan 2012.04.19 22:44:24
HeStyle H&M "Fresh Start" lookbook 2012.02.27 11:33:56
Hétköznapi, laza és egy kis elegáns vonal is megtalálható a H&M legújabb, a tavaszi kollekciót népszerűsítő lookbook fotósorozatában, melyben többek között Matt Clunan és RJ Rogenski modellek szerepelnek.A "Fresh Start" címet viselő fotósorozatban teljesen…..
Akinek szemüvegre van szüksége annak sok szempontot kell figyelembe vennie a keret kiválasztása során. Fejünk formája a leglényegesebb - ehhez passzoljon a keret, ne álljon el túlságosan. Mostanában inkább szögletes keretek kaphatóak, így a forma adott. De hogy színben milyen…..
A tetoválás nem új keletű dolog, sok sok évvel ezelőtt a törzsi hovatartozást és motívumokat jelezték ezekkel az először még hamuval rajzolt ábrákkal, később pedig a bőr alá juttatott tinta segítségével, de az álcázásban is szerepet játszottak a különféle testre rajzolt…..
Szegasztok! Ebben a hónapban ezúttal nem egy konkrét dologról, hanem ismét egy franchise-ról fogok írni nektek részletesen, mely nagy hatással volt a videojátékok világára, azon is belül a verekedős játékok terén. Ezúttal a világ egyik legnagyobb videojáték franchise-száról…..
Street Fighter X Tekken Üdv 2011.07.23 20:25:00
Üdv az oldalon. Itt a Street Fighter X Tekken című játékkal fogunk foglalkozni, valamint a két játékkal külön külön is. Az információk mennyisége a látogatások mennyiségétől fog függeni.  Tags: GameTrailers.com, Street Fighter X Tekken - SDCC 11: Cinematic Trailer, PC…..
Tudtad? Búcsú - itt a vége 2010.08.24 06:11:00
Egyszer minden véget ér, ez alól a Tudtad blog sem kivétel: Slangerral egyetértésben úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a blogot. Slanger már régebben megírta, hogy munkája és távlati céljai miatt nem lesz ideje foglalkozni a Tudtaddal, most én kerültem hasonló helyzetbe, ami nekem…..
 Megvannak az első pontszámok a Mortal Kombat 9-ik részéről.GameTrailers – 9.4NZGamer – 8.9IGN – 8PSM3 – 7.9GamesRadar – 8TechDay – 9.5GiantBomb – 10GameSpot - 8.5Hadoken – 9.5OXM – 8 ..
Mortal Kombat Blog MEGJELENT! 2011.04.19 20:33:00
 Ma jelent meg a Mortal Kombat 9-ik része! Valamint egy új videó jelent meg az internetvilágban ;) Íme:      Valamint így kezdődik a Story Mód:   http://www.youtube.com/watch?v=1uN4-I4GPiA  ..
 1 hét múlva megérkezik a Mortal Kombat legújabb része. Beszerzése erősen ajánlott ... :D           ..
 A Mortal Kombat régi riválisa a Street Fighter, és a Tekken most összefogott, és összegyúrta magát egy játékka. Ehhez most jött egy Mozi Trailer is, amit igen jól összeraktak, úgyhogy megtekintése erősen ajánlott akár szereted a Street Fightert és a Tekkent akár nem. Video…..
Megjelent az új Mortal Kombat sorozat [Mortal Kombat Legacy] 1. része. Nem is húzom tovább a szót NÉZZÜK:    ..
Mortal Kombat Blog Üdvözlet 2011.04.12 16:35:00
 Üdvözöllek az oldalon. Korábban a http://mortalkombathun.atw.hu-n voltunk elérhetőek, de ott sajnos az oldalal sok probléma merült fel, amit sajnos időm híján nem tudok kiküszöbölni.Ezért keresni akartam egy legalább olyan jó, sőt jobb helyet az oldalamnak, és így akadtam…..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Norbi-wan 2010.04.26 15:19:40
@Geri11: Igen. Jól látod ...
Megint egy kis retrós játék. Mielőtt valaki megint azzal jönne, hogy "régi játékot mit szekálok", az tartsa meg magának, mert fogalma sincs a régi játékokról.     Az Abandonia honlapján található egy írásos beszámoló a játékról. Letöltési linkkel…..