Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naumila

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az amerikai Advertisign Age magazin összeállította a lejárt szavatosságú év általuk legszexibbnek ítélt hirdetéseinek listáját. Valamiért azt gondolták, hogy ez a 9-es volt a nyerő! Mutatjuk a képeket, nem mindennel értünk azért egyet. Ám azt gondoltuk, másnaposan…..
Tavasszal a girl power jegyében támad fel az RTL Klub showműsora, a Csillag Születik: Ördög Nóra és Lilu lesznek a műsorvezetők. A közös munkát már mindkét műsorvezető izgatottan várja. Figyelem, a dagályos stílusa miatt a nyugalom megzavarására is alkalmas sajtóközlemény…..
Britney Spears a V magazin (itt) címlapján túl az OUT áprilisban megjelenő számának borítóját is a magáénak tudhatja. Ebben a magazinban fekete-fehér képek jelentek meg az énekesnőről és nem is lettek rosszak. Hihető, hogy Brit valóban így (vagy hasonlóan) néz ki, hiszen a…..
Lady Gaga Telephone című dalának klipjénél az egész zenei szakma egy emberként hördült fel. A tízperces videót egyenesen messiásnak kiáltották ki, ami megreformálja a klipgyártást. Ha ez így nem is következett be, azért az biztos, hogy követ dobott az állóvízbe, Gaga pedig…..
A 2011-es Oscar Gálán Anne Hathaway volt az est háziasszonya, ebből kifolyólag  időnként ruhát cserélt, így összesen nyolc különféle külsővel láthattuk őt a pódiumon. Nektek melyik tetszik a legjobban? Vörös Valentino-ban:   Egy gyönyörű, bordó Aterier Versace…..
comment:com Fuck a Grammy-díjon 2011.02.15 10:59:00
Eminem fellépését a CBS cenzorai biztos kibírták röhögés nélkül, az énekes szövegeiben több a fuck, mint a gárdamellény láttán infarktusközeli állapotba kerülő parlamenti képviselő. Az egyik káromkodás még így is átcsúszott a piros gomb alatt, pedig az élő adás Janet…..
A mi lányunk Mihalik Enikő, aki ismét meztelen. Most a Nowness különleges produkciójában vett részt, melyet Sebastian Faena Buenos Aires-i fotós-filmes talált ki. Véleménye szerint, ő mindig karakterekben látja a világot, így jutott eszébe mozgó fotósorozatot…..
Victoria Beckham 2011-es tavaszi/nyári kollekciója nem sok újat tartogat számunkra, olyan, mintha körbenéztünk volna a gardróbszobájában. Ismét klasszikus, elegáns, időtálló, kimondottan csinos ruhákat vonultatott fel a kifutón. Nincs velük semmi baj, ha az unalomtól eltekintünk.…..
Naumila 2010.10.01 14:27:46
Javier Bardem az Esquire magazin legfrissebb számának címlapján! Hiába, nem egy szép pasi, de mégis olyan erős kisugárzása van... Azt ugye már mindannyian tudjátok, hogy a közeljövőben apa lesz Javierből, ugyanis Penelopé 4 és fél hónapos terhes! :) ..
Bár időközben elkezdődött a Londoni Divathét, még tekintsünk vissza New Yorkba, hiszen adós maradtam egy - korábban - számomra igen kedves tervező tavaszi kollekciójával. Oscar de la Renta ruháit konzervatív énem a mai napig nagyon szereti, de többségüket még egy olyan 15-20…..
Naumila 2010.10.01 14:14:44
Csecsebecse Királyi esküvő 2010.06.21 08:11:00
Férjhez ment Viktória, svéd koronahercegnő (Svédország jövendő királynője), méghozzá a személyi edzőjéhez, Daniel Westlinghez, aki tegnaptól Västergötland hercege. Természetesen a királyi családok legtöbbje tiszteletét tette az eseményen, amelyet legalább akkora…..
                    Mason Poole fotóján...
Naumila 2010.06.14 12:39:11
"Sex bomb" címmel jelent meg Adriana Limáról egy hosszú képsor a spanyol Vogue júniusi számában. Adriana valóban szexi és érzéki, ráadásul néhány fotón még a férje is feltűnik (ami mondjuk a férfi szépségét tekintve lehet, hogy ront az összhatáson). Adriana Limát…..
Az USA-ban tegnap este adásba került Grace klinika epizód egy jó ideig az utolsó lesz, jön a téli szünet, aminek majd csak január 14-én lesz vége, amikor a sírás és picsogás kórháza egy Dr. Addison-crosoverrel tér vissza a képernyőkre. Ez utóbbi egy héttel tovább húzza, mint…..
Lángoló Gitárok Meghalt DJ AM 2009.08.29 07:34:00
Helyi idő szerint péntek délután New York-i lakásában holtan találták Adam Goldsteint, ismertebb nevén DJ AM-et. Egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs a halálának körülményéről. Állítólag mikor rátörték az ajtót, egy gyógyszeres üveget is találtak a teste…..
Ma este, keleti parti idő szerint nyolc órakor szól ismét népéhez Barack Obama amerikai elnök, a beszédet a networkök közül az ABC, a CBS és az NBC élőben közvetíti (a Fox ezúttal beintett). Az elnök a társadalombiztosítási rendszer és az egészségügy reformjáról fog…..