Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elmublog

9 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar, pontosabban a Magyar Állam által finanszírozott kulturális élet legsötétebb lyukairól, a külföldi magyar intézetekről mondanánk valamit. Illetve nem is nagyon kell nekünk beszélnünk, elég megtekinteni az intézmények honlapjait. Az intézetek a Balassi Bálint Intézet…..
elmublog 2010.03.30 10:09:05
@Bono: :oD
elmublog 2010.03.30 10:11:49
@Kolbasz: mindjárt bepisilek :oD
Világutazó 10 tipp - Róma 2010.03.29 12:10:00
Róma kimeríthetetlen látnivalókban, mindig tartogat meglepetéseket még a rendszeresen visszajáró turisták számára is. A "kötelező" látnivalóktól természetesen most eltekintettem, de itt megismerkedhettek Róma Top 10 látnivalójával. A következőkben megosztok veletek tíz olyan dolgot, amit szerintem…..
Már írtam korábban az ELMŰ egyik remek technikai megoldásáról, most megint az áramszolgáltatóval van bajom, még ha ez esetben egy buzgó villanyóra-leolvasó is értetlenségem kiváltó oka.Havi lejelentő vagyok, ezért is lepett meg - péntek este - az ajtómba tűzött Értesítés.…..
A Budapesti Elektromos Művek levélben és a honlapján is felhívja a figyelmet a következőkre:Tisztelt Ügyfelünk!Igazodva napjaink internetbiztonsági elvárásaihoz és ügyfeleink igényeihez, elvégeztük Online ügyfélszolgálatunk biztonsági átvizsgálását és frissítését.Ennek…..
hamarosanItt, - a nagy munka végeztével - az on-line és egyéb médiumokon talált panaszok, észrevételek replikái lesznek majd olvashatóak...:...
 Decemberben elfelejtettem óraállást jelenteni. 7-én szoktam. Kértem a Jézuskától egy láda kekszet és pár folyóméter gyertyát. Igyekszem túlélni, a legrosszabbra számítok. Ma jelentettem be a januárit. Visszaírt egy hölgy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól. December…..
A villanyórával, gonosz szerelőkkel, nemtörődöm ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatóval kapcsolatos ügyek. Ha gond van egy villanyszerelővel, akkor jó, ha kiderül az elérhetősége, hogy válaszolni tudjon vagy, hogy más el tudja kerülni.  ..
elmublog 2009.12.10 10:49:52
Kedves Marika!
Ha még nem tette volna, akkor ajánlom Önnek megkeresni, a teljes, ügyre vonatkozó dokumentum beszkennelt vagy lefénymásolt anyagával a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot [lánynevén Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, ha jól sejtem] -
www.nfh.hu
Itt írhat levelet, panaszt, észrevételt: www.nfh.hu/portal/kapcsolat/irjon
Írja le, másolja be a sztorit és kérjen egy e-mail címet, hogy elküldhesse a dokumentációt.
A Hivatal igen leterhelt és jönnek az ünnepek, nem hiszem, hogy gyors válaszra számíthat.
Amennyiben volt keret eddig több százezer forintot fizetni büntetésként, akkor lehet arra is lesz, hogy fogad egy ügyvédet. Ha gondolja, javasolok egyet.
Majd írja meg, hogy mi történt!
P.S.: az ELMŰ-ÉMÁSZ ombudsmanja, dr. Gyarmati András vesztőág, ma írok erről cikket.
 Tisztelt Koháry András Panaszkezelési Osztályvezető úr!   E-mailjére alábbiakban reagálok - a korábbiak szerint levélváltásunkat az elmu.blog.hu-n publikálom és a rend kedvéért el is küldöm Önnek, mivel úgy értesültem, nincs Önöknél Internet.   Helyes,…..
A Panaszkezelési Osztályvezető válaszol, előzmények a  530712. számú bejelentés c. bejegyzésben.  A 2009. december 10-én érkezett kárigényére válaszul az alábbiakról tájékoztatom:A Polgári Törvénykönyv kártérítési szabályai szerint a kártérítési…..
Ki fizeti ki az Ügyfélnek a befizetési bizonylat bányászatra fordított időt?  Tisztelt Kovács úr! Üdvözlöm! Örülök, hogy kezébe vette ügyemet és sok sikert kívánok! Reklamációjuknak nem tudok helyt adni. Sokadik zaklató levélnek veszem és ismét külső segítséget…..
 Az ELMŰ szálytyán, a "panasz" kulcsszóra keresve az oldal tetején lévő keresőablakba több lehetőség adódig a fogyasztói jogok gyakorlására. Panaszkezelés:   A Központi panaszkezelést magánvéleményem és szomorú tapasztalataim alapján nem javaslom. Az…..
 A blog az elégedetlen emberek [Fogyasztó] nyilvános fóruma címre pályázik. On-line ügyfélszolgálat szerűség, melyben mindenki megoszthatja negatív tapasztalatait. A Szolgáltató válaszait is megjelentetem. Mindazokat, amiket az ügyfeleknek írnak és ideális esetben a…..
elmublog 2009.12.10 10:49:08
@Bmarika: Kedves Marika!
Áttettem a hozzászólását a "Villanyóra" című részhez.
Ha még nem tette volna, akkor ajánlom Önnek megkeresni, a teljes, ügyre vonatkozó dokumentum beszkennelt vagy lefénymásolt anyagával a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot [lánynevén Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, ha jól sejtem] - www.nfh.hu
Itt írhat levelet, panaszt, észrevételt: www.nfh.hu/portal/kapcsolat/irjon
Írja le, másolja be a sztorit és kérjen egy e-mail címet, hogy elküldhesse a dokumentációt.
A Hivatal igen leterhelt és jönnek az ünnepek, nem hiszem, hogy gyors válaszra számíthat.
Amennyiben volt keret eddig több százezer forintot fizetni büntetésként, akkor lehet arra is lesz, hogy fogad egy ügyvédet. Ha gondolja, javasolok egyet.
Majd írja meg, hogy mi történt!
P.S.: az ELMŰ-ÉMÁSZ ombudsmanja, dr. Gyarmati András vesztőág, ma írok erről cikket.
"A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere."Teljes…..