Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A punter

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
A punter 2008.08.21 20:33:27
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
Mókás szembesülni azzal, hogyan próbálják instruálni a tanárok az érettségizőket, hogy szegény diákok félreértésből ne rombolják le a szoba berendezését. És legfőképpen véletlenül se adjanak ki állathangokat. A képeket BKV Figyelő lőtte Budapesten, a Trefort Ágoston 2…..
Tékozló Homár Pornó gyerekeknek 2008.06.02 14:40:00
Az élet császára lehetett volna ascella fiából, de aztán nem ebben az alsógatyában küldte iskolába a 7 éves gyereket: Mellékelek néhány képet a kisfiamnak (7 éves, elsős), a vásárolt boxergatyáról. A méretcímkére koncetrálván a minta csak otthon tűnt fel. Biztos fel is…..
A punter 2008.06.02 16:08:19
www.cracked.com/article_16032_25-most-disturbing-sex-toys.html

Ha már szóba hoztam a melpit itten lehet válogatni az egyéb érdekességek között.
Bár harisnyakötő és pinaréses csipketanga az nincsen.
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
Mint minden ebben a szottyadt országban, a kulturált pénzbehajtás is gyerekcipőben jár. Gábor testvérét hajnalban zaklatták a Raiffeisen behajtási csoportjától, miközben Gábornak eddig csak egy smst bírtak küldeni az 5000 forintos tartozása miatt: Tisztelt Ügyintéző/Behajtási…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Lászlónak a tegnapi panasza után a Microsoft körbenyalós ajándékot küldött. Poénból azt kérte az ügyfélszolgálatostól, legyen már Magyarországon is Xbox Live. Erre kapott egy egyéves előfizetést és egy Gears of Wart, csak kussoljon. Ki tudja, mikor lesz Magyarországon Xbox…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
A punter 2008.05.23 10:51:24
Milyen érdekes,hogy más is akar élni ezen a kib@szott bolygón rajtunk kívül!
Amúgy meg nemtom mit kell undorodni,kiváló természetes fehérjeforrás mindkét élőlény.
A csigát sajnálnám azért.
Cigiző küldte el a Homár-spinoff Feljelentő blog posztját, amiben nem az az igazán érdekes, hogy milyen parasztul viselkednek a vevőkkel egy nyolcadik kerületi Plusban, sem az, hogy mennyire nem akarják visszaváltani az üvegeket, hanem a fenti kiskáté a pénztárazás trükkjeivel. A…..
Krissal talált egy vicces hirdetést egy 22 éves Volvóról, amit egy sűrű A4-es oldalnyi alkatrészcserével próbálnak eladni. A tulaj 2 év alatt saját számításai szerint 486 ezer forintot költött rá, úgyhogy csak most, csak 490-ért olyan, mintha új autót kapna!A tudatos…..
Valami új divat készülődik, vagy csak a vevőkör bővítésére választotta az üzlet ezt a megoldást, mindenesetre nekünk kifejezetten tetszik a glóriás női arc és a a csókos szájú, felemás ujjas póló párosítása. Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy Mária valójában…..
Subba Anya, apa, ne aggódjatok! 2008.03.04 12:58:00
Lazításképp tekintsük meg együtt a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának "Neked is sikerülhet" című promóciós videóklipjét. A mondanivaló világos: kedves szülők, nyugodt szívvel engedjék féltett gyermeküket a legszebb magyar mediterrán város egyetemének…..
A múlt héten találtam a fenti hirdetést egy pécsi buszmegállóban :) A nevet és a telefonszámot kiretusáltam.. üdv, galóca Egy Kétfarkú Kutya-sejt működne Pécsett? Nem úgy tűnik. Inkább lejárató kampányra gyanakszunk. Nem nézed meg Google-lal, hogy nem egy helyi politikus…..
Anita elámult, hogy az OBI ezzel a dallal futtatja magát Németországban. Mi örülünk neki, és próbálunk szöveget fabrikálni egy homáros verzióhoz. Akinek van kedve, induljon a műfordító-versenyen, addig is: Wie, wo, was weiß Homar! Herzlich Wilkommen, hereinspatziert, hier gibt's…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
A Homár alapvetően nem politizál, de azért távolról követi az amerikai hajtépést. Amíg Schwarzenegger nem lehet elnök sem szabadna megszakítani a vicces vérvonalat, főleg hogy az alkesz Bush elég magasra tette a mércét. Ezért még akkor is örülünk az ilyen felvillanásoknak,…..
Subba Funky Erzsi 2008.01.25 15:40:00
Funky Erzsiről annyit tudunk, hogy szereti a fehér ruhákat és a tánczenét évszaktól és a helyzettől függetlenül. Járja itt:    és járja ott: ..
Úgy látszik Norbert barátunkat immár hagyományosan büntetik le év elején. Tavaly a NorbiFitről derítették ki, hogy nincs különösebb hatása az anyagcserére, most pedig a Norbi Update könyv nem volt eléggé alátámasztva tudományosan:A GVH nem tartotta szükségesnek annak…..
A punter 2008.01.24 12:08:03
Nem rossz a pin@vadász értelmezés,egyébként a punter egy amerikai foci poszt.Egy wii-re én is befizetnék.
Wii-s poszt nem lesz?
A punter 2008.01.24 12:14:42
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Mai első backdoor-versenyzőnk becsületes megtalálója Cyberina, aki az antikonzummikulás üzenetével futott össze a Wesselényi utcánál. A mellékelt táblát amszterdami kirándulásunk alkalmával találtuk egy kis mellékutcában, a piroslámpás negyedben :-) Ha ismeritek Csupi és…..