Regisztráció Blogot indítok
Adatok
james62

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
james62 2010.06.14 16:46:30
@bloghozszokott: Én neked többet adnék :-)
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként fog bevonulni a történelembe, mint a kékcédulás választás.Egy antidemokratikus húzással megakadályozzák ugyanis a kisebb demokratikus pártok indulását, hogy bebetonozzák magukat a…..
james62 2010.02.11 12:20:44
@Rosenfeld Koppány:
Szerintem meg féregség leféregezni azt, aki a szabályok által megengedetten cédulát gyüjt.
Ha lopnák, másolnák stb. az igen, az szemétség, de hát összeszedni, hiszen nem kötelező nekik adni. Most az fáj, hogy nem, tömegével a jobboldalt már többször eláruló mdf-nek adják?
James
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
james62 2010.01.19 13:37:51
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
james62 2009.11.19 09:59:27
@bag: Téged remélem nam hagynak ki a következő akasztásos buliból! Hahahahahaha
james62 2009.11.19 10:01:38
@Roltii: Akkor én már dolhozni vótam ...
De a Ganxta ma sokat csökkent a szememben.
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
„Hazadobom az autót, biciklire ülök, aztán ihatunk valamit” – hangzik a biciklisek körében jól ismert mondat. A KRESZ kerékpározás esetében is tiltja az alkoholfogyasztást, veszélyes is, a rendőrség próbál fellépni ellene, a betartatás viszont lehetetlennek…..
Sörjárőr "Harangláb" Söröző 2008.10.03 13:14:00
Név: "Harangláb" Söröző Cím: Budapest XI. ker., Fehérvári út 88/a, Etele út sarok Nyitvatartás: H-P: 09-21…..