Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetroá

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
Hoppá, ez itt egy úgynevezett bréking. A T-mobile előrendelést vesz fel a Samsung Galaxy SII készülékekre, és már a teljes árlista is elérhető. Itt.Türelmetleneknek:"legolcsóbban" Médiamánia XL csomaggal, két évvel 23741-ért"legdrágábban" hűségnyila…..
Május 24-én hirdet ítéletet a Heves Megyei Bíróság abban a kártérítési perben, amelyet a magyar állam ellen indított az a három tarnabodi roma fiatal, akik 11 hónapot töltöttek ártatlanul előzetes letartóztatásban. Bejegyzésünkben eredetileg azt kívántuk vizsgálni, hogy…..
Mit is mondhatnék kedves barátaim? Sajnos hosszabb időre nem lehet nálam a készülék, ezért nem tudok akku teljesítményről beszélni illetve nyilván a lehetséges szoftverhibákat sem én fogom észrevenni. De, hogy lelőjem a poént, nem is baj, hogy nincs nálam napokig a készülék,…..
Tetroá 2011.05.11 13:38:40
Május 5.-én érkezett meg a retail SGS2-m, azóta használom.
Akku eleinte nagyon gyatra volt, igaz egész nap nyomkodtam a készüléket, 6-7 óra alatt le is merítettem...
Mára ez a helyzet lényegesen javult, pár töltés cyclen túl vagyok, 26 órája töltöttem és jelenleg 45%-on áll az akkuszint, ez betudható a normalizálódott használatnak (ugye már nem akkora újdonság, mint első nap) és annak, hogy a samsung hubokat a titanium backuppal freezeltem, állandóan szinkronizálgattak a háttérben...
Quadrant scorem 3300-3500 között mozog gyári rommal, amelyet első napon rootoltam is :)
Telefon felbontása véleményem szerint bőven elég, ebben a SAMOLED kijelzőben jóval több pixel van, így gyönyörű a képe minden helyzetben.
Ami nekem nem tetszik, az a gyári lockscreen, de már főzik a custom romokat, így hamarosan ez is javítva lesz :) (vagy lehet használni widgetlockert, de azt én inkább kihagyom...)
HTC Desire volt az előző telefonom, ahhoz képest hatalmas lépés.
A kamerával félelmetes FullHD videókat lehet felvenni, tűéles, gyönyörű színek, a hangszóró és mikrofon pedig külön fejezetet érdemelne...
Gyakorlatilag kétszer olyan hangosan tud csörögni, mint a Desirem anno, és háromszor tisztább beszélgetés közben a hangom a vonal túloldalán állítólag :)
Csak ajánlani tudom a telefont.
Én a clove.co.uk -tól rendeltem, átszámítva 148e Ft volt case mate barely there tokkal (melyben a fólia is bennevan), szállítással (amely szintén kész csoda volt, szerdán délután 1-kor feladták és csütörtökön délelőtt 11-kor már bontogattam a dobozt :))
Tetroá 2011.05.11 16:50:05
@•: Az égvilágon semmi lag nem tapasztalható... Minden instant, semmi akadás sehol.
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
A Skype pár órája kitolta az Android Marketbe ingyenes alkalmazását. Úgyhogy nem kell többé béna kényszermegoldásokat választani ahhoz, hogy androidos mobilon is utolérhetőek legyenek skype-os ismerőseink. A csetelés mellett a wifi-n és mobilneten keresztüli Skype-to-Skype…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
A kommentelők hozzászólásaiból úgy vettem észre, hogy nagyon megcsappant a készlet iPhone-ból, nagyon úgy tűnik, hogy ma kifullad a kezdő készlet. Grafiqs ma fél egykor vette meg az utolsó előtti darabot az Euro Parkban, Viktor szerint az Árkádban reggel már szintén alig volt.…..
KODIAK Az új update 2010.07.07 10:31:00
A teljes cikk: itt..
Avagy hogyan történik a cigány tanúk kihallgatásra idézése Magyarországon?2008. szeptember 29-én délelőtt a tarnabodi cigánysoron izgatottan tárgyalták az éjszakai lövöldözés és Molotov-koktélos gyújtogatás híreit. Biztos a Gárda volt!- mondták. Akkor már túl voltunk a…..
testmódosítás japán sütifejek 2009.08.14 23:53:00
Ó japán! Ez a csodás ország mostanában egyre jobban vonz. Valahogy annyira elborultak és sokfélék az emberek arrafelé, hogy kár volna nem meglátogatni egyszer őket. Hihetetlen, hogy mi mindent nem próbálnak ki. Ha a világban feltűnik valami teljesen új és szokatlan, az Japánban…..
Tetroá 2009.08.15 14:31:11
autózz! Ámokfutó öregember 2009.07.31 08:31:00
Amit Zoli leírt, attól még nekem is leesett az állam. Azt tudtam eddig is, hogy egy tekintettel is fel lehet hergelni azt, akinek megvan az alaphangulata, azután pedig beindul a lavina effektus és saját magának gerjeszti tovább az indulatait az ilyen idegbeteg. Ha ez párosul azzal, hogy…..
A híradások egybehangzóan arról szólnak, hogy ma délután a Szabadság téren újjáalakult a Magyar Gárda Mozgalom. „Amelyik odaáll majd a félelemben élő emberek mellé”, jelentette ki Morvai Krisztina jogvédő és EU parlamenti képviselő. Hát hiszen kezicsókolom épp…..
A leállósávban haladni hatalmas bunkóság, ennél csak az a nagyobb szemtelenség, ha valaki onnan erőszakosan elkezdi belefelé dugni az autója orrát, követelve, hogy beengedjék. Ilyenkor persze a szabályosan haladók mosolya nem őszinte, nem is arat osztatlan sikert egy-egy  ilyen…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Tetroá 2009.07.02 12:07:05
@Lindaa:
Hozzászólásaid alapján nem tűnsz túlzottan plázacicának, látom lelki szemeim előtt ahogy a barátnőiddel jókat mulattok a kommenteken :)

A megengedett 50km/h pedig a régi ladákra meg lovaskocsikra miegymásra lett kitalálva, normális autóban 80km/h+ simán lehet utazósebesség városon belül is (persze csak normális úton és ha nem 5mp a reakcióideje a sofőrnek, az olyan viszont ne üljön autóba).

Részemről sokkal balesetveszélyesebbnek tartom a hétvégi kocaautósokat...
Tetroá 2009.07.02 12:21:16
@kispista2:
A 80km/h nem jelenti azt hogy mindenhol ennyivel kell menni, szűk, beláthatatlan úton, forgalmas átkelőknél stb semmiképp, de ahol van pl 2-3 sáv (pl Üllői út, Hungária krt stb) ott miért ne mehetnék 80-90km/h-val is akár? Én 15 éve vezetek, soha nem volt semmilyen balesetem, de lehetett volna más hibájából rengetegszer, ha én nem védem ki.
Az idiotizmus ott kezdődik, mikor a várost használja pár retardált versenypályának. Nem nálam.