Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vallalkozas-online.hu

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Source: Online PhD Programs for Mashable.com]..
Napjainkban mindenki fent van a Facebook-on vagy ismer valakit, aki felhasználó a Facebook-on. Függetlenül attól, hogy milyen hasznos vagy haszontalan az életben, úgy tűnik a legtöbb internet felhasználóra hatással van. Lehetőséget nyújt az embereknek, hogy elérjék egymást, még ha…..
Némely Facebook marketing titkok valóban képesek segítséget nyújtani a vállalkozás növekedéséhez. Érdemes megtanulni, hogyan értékesítheti termékeit és szolgáltatásait a Facebook-on, amely igaz elsőre egy kicsit zavaros lehet... A YouTube, a Twitter és a Facebook között egy…..
Az eredetileg hallgatók számára tervezett közösségi hálózati felület gyorsan terjeszkedik az online üzleti negyed irányába. A Facebook a közelmúltban nyilvános, illetve igazság szerint vállalati használatra piacra dobott új szolgáltatásai a Facebook Beacon (Világítótorony),…..
A Facebook egy kiaknázatlan marketing lehetőség, mely a vállalkozás termékére vagy szolgáltatására irányítja a figyelmet – milliók figyelmét. Csupán egy maroknyi internetes guru ismeri ugyanakkor, hogyan lehet ezt az eszközt kihasználni. Íme, néhány tipp.A Facebook.com…..
A Facebookot marketing eszköznek használni nagyszerű versenyelőny lehet – feltéve, hogy helyesen alkalmazzuk. Erre számos mód létezik, amivel a stratégia kellemes bevételt hozhat a weboldal tulajdonosának. Mint minden termék esetében, a legfőbb értékesítési kritérium, ha a…..
Igen egyszerű tippekkel és trükkökkel lépésről-lépésre fedezhetünk fel tucatnyi nyereséges üzleti ötletet még a Kft alapítás előtt! Vegyünk három fontos tényfelismerést, három lehetséges lépést, amellyel mindenki elkezdheti:   1.      lépés…..
Február 18-án a Facebook és a PayPal hivatalosan is bejelentette, hogy komolyabb üzleti kapcsolatba lépnek egymással, amellyel a PayPal szolgáltatását elsőszámú fizetési lehetőségként vezetik be mind a hirdetések, mind pedig a Facebook kreditek – a mai Facebook…..
Vajon mekkora forgalmat generálhat a Facebook más weblapoknak? Az USA-ban van egy analitikai cég, a Compete, akik szerint a nagy amerikai oldalak forgalmának 13 százaléka jön a Facebook-ról. Vajon maga a Facebook mit mond erről?   Köztudott, hogy a cég nem sokat árul el a belső…..
A két terület ugyanis különböző munkát takar...
 Nemrég fejeztem be a látszólag valószínűtlen című könyvet: „4 órás munkahét”, a szerzője Timothy Ferris. Ferris ebben a könyvben számos ötletet ad arról, hogyan tudunk, akár alkalmazottként, akár önfoglalkoztatóként, kevesebbet dolgozni és befolyásolás…..
Sok ember indítja el vállalkozását papírra vetett tervezés nélkül, és nem érti, miért végződik próbálkozása kudarccal. A legfontosabb, amit tehetünk, hogy ne az ilyen vállalkozók táborát népesítsük: a kezdeti feladat, amit sok új vállalkozás elmulaszt, az üzleti terv…..
Elindítani (mondjuk Kft alapítással), valamint mindaddig növelni egy kis üzletet, amíg jövedelmezővé és önfenntartóvá válik, nem kis feladat. Minden olyan eszközt és stratégiát megkíván, amelyek növelhetik a túlélés esélyeit. Az egyik legjobban bevált kkv marketing…..
Valószínűleg rengeteg oka van, hogy miért indít valaki saját vállalkozást, de a fő okok között vélhetően ott találjuk a profitot, a pénzt. Ha ez nem volt ok, akkor a többi igazából lényegtelen is, mivel hamar csődbe mehet a vállalkozás. Tekintsünk át néhány gyakori hibát,…..
Minden új vállalkozónak a marketing nagy kihívás. Ha nem tudjuk, hol is kell elkezdeni, akkor álljunk meg egy kis időre és gondolkodjunk el arról, miben érezzük magunkat jól, mit élvezünk igazán, így megtalálhatjuk a „marketing-személyiségünket” is. Ezt arra is…..
Amikor valaki elkezd hírlevelet küldeni, sokszor úrrá lesz rajta a félelem. Sok a buktatója, ezért sokáig halogatják az első kiküldést. De ez is olyan, mint minden kezdet: ez első lépésnél még bizonytalanok vagyunk, aztán szépen belejövünk.   Pár ismerőst megkérdeztem…..
Sok szakértő hirdeti a social media ingyenességét. Valószínűleg azonban ők is tisztában vannak vele, hogy ingyen ez sem mehet.   Nem szabad elfelejteni azt az alapvető igazságot, hogy a social media igazi hús-vér embereket kíván, akik aktívan részt vesznek annak életében,…..
Több kollégám is jelezte, hogy a magyar nyelvű weblapjaikon visszaestek a bevételek az utóbbi hónapokban. Átlagosan harmadára, negyedére.   Tartalmat előállítani viszonylag alacsony költséggel járó befektetés. Főleg, ha ingyenes tartalom (ráadásul könnyen…..
Azt még könnyű megtalálni, hogy milyen formai követelményei vannak a sajtóközleménynek. De azt már elég nehéz elérni, hogy a sajtóközleményt közöljék is. Még a neten is nehéz.   Attól, hogy a vállalkozó úgy gondolja, hogy érdemes leközölni egy sajtóközleményt,…..
Az utóbbi pár hónapban azt hallom, hogy a marketing költségek lefaragása helyett inkább költsünk többet. Gondoltam kipróbálom, vagyis inkább letesztelem.   Az első, amin nem fogok spórolni az, hogy elég időt készítsek magamnak a marketingre, tehát kifizetem azt a munkát,…..
Hetente több üzleti dokumentum megy át a kezemen és csak kevés olyan írással találkozom, amely világosan és pontosan össze tudja foglalni a mondanivalót. Tipikus példa a vezetői összefoglaló, legyen szó akár egy jelentésről, vagy üzleti tervről.   A leggyakoribb esetben…..
Már több blog-bejegyzésben is olvastam (magyar blogokban is), hogy a válság az új szuperhősök születésének kedvez. Már azt is mondhatnám, hogy szuperhős hisztéria van kialakulóban. Az evangélistáknak részben igazuk is van.   A zavaros időkben a szuperhősök elterelik a…..
Nemrég egy nemzetközi konferencia beszámolóját olvastam, amiben a jelenlegi visszaesés tanulságairól volt szó. A résztvevők elmondásai alapján körülbelül 6 olyan tanulságot foglalhatunk össze, amit a válságból levonhat egy vállalkozó:   1.     …..