Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekerkaa

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ES Bringa ITT most már menni kell! 2014.05.22 11:45:46
„Cronometro alcolico” vagyis „alkoholos időfutam”. Tipikusan olaszos kifejezés? Abszolút. Pedig a sajtó tényleg csak így nevezi a mai, 42 km hosszú időfutamot. Amely elválaszthatatlan attól a környéktől, amelyen megrendezésre kerül. Barbaresco-Barolo. A borkedvelők pontosan…..
ES Bringa Az első videónk.. 2014.05.06 16:35:28
Az ES Bringa első videója... Minőségben, eszközökben még van hová fejlődnünk, de reméljük tetszeni fog! Köszönjük Németh Szabolcs és az operatőrként segédkező Szántó Petra közreműködését...
szekerkaa 2014.05.07 21:25:27
Apple felhasználóként, evangélistaként és részvényesként örömmel olvastam Libretto iPhone melletti tanúságtételét. Ámen! Apple részvényes (illusztráció) Szeretném támogatni a Falhoz Vágom blog szellemiségét az Apple néhány idegtépő húzásának felsorolásával, de a…..
ES Bringa Wiggins és a kihívások 2014.04.16 17:25:00
Nagyon sokoldalú és még mindig motivált. Ez a két megállapítás vitathatatlan Bradley Wiggins-el kapcsolatban.  Mi mással magyaráznánk azt a tényt, hogy 20 év után korábbi Tour győztesként rajthoz állt a Paris-Roubaix-n. De nem csak elindult, hanem az év egyik legfontosabb…..
ES Bringa 30% 2014.03.16 11:45:00
"Il muro" vagyis "A fal". 610 méter hosszú, átlagosan 22%-os,a legmeredekebb része 30! Ezt kell megmászni a Tirreno mai szakaszán. Szerencsére a tavalyi három alkalommal ellentétben, most csak egyszer! ITT a video. 17.30-kor kezdünk az Eurosporton!..
szekerkaa 2014.03.19 09:06:33
ES Bringa Uran a kocsik között 2014.03.06 20:41:18
Ellentétben azokkal, akik Spanyolország ilyenkor teljesen "kihalt" részein gyakorolnak, Rigoberto Uran így készült otthon egy hónappal ezelőtt a szezonra… Nem az a félős alkat... ..
Katonaságnál a kiképző tisztesünk úgy gondolta, hogy annál szebben fogjuk a díszlépést kiverni, ha minél hangosabban üvölti, hogy lépjünk egyszerre, ráadásul a tempót diktáló "egy-kettő! egy-kettő!" számolásban egy kis szünetet tartott, majd a folytatáskor ellenkező…..
szekerkaa 2014.02.10 13:11:35
@ern0: Communicator? Volt nekem 9110i. Mi tagadás, imádtam, Svájcból rendeltem hozzá 8 (nyolc) Mb-os (megabájtos) MMC kártyát. Akkor 234000 HUF volt a vesztelnél, valami neppertől vettem 60-ért használtan.
De pl. már tudott olyat, hogy cellához definiált riasztás (utazás közben elalvóknak pótolhatatlan). Meg elég jó PIM fícsörei voltak. És egyszer ráléptem éjjel a lefelé fordítva szétnyitott készülékre, nem halt bele.
Meg egyszer egy lengyel partnernek faxoltam róla, egy egri kerthelyiségből, a csaj csak nézett (de azért nem emiatt feküdt lée velem végül szerencsére).
/ON, bocsánat :)
Új készülék vásárlásakor célszerű mielőbb üzemi hőmérsékletre fűteni a kazánt, installni az appokat ezerrel. Ha a productivity és a customization kategóriákat már megoldottuk, jöhetnek a játékok. Sorstársainkkal gyakran ajánlgatjuk egymásnak kedvenceinket, ami a kauzál…..
Nem biztos, hogy van értelme összefoglalnom ezen a blogon az idei Superweek konferencia előadásait. Márcsak azért sem, mert nyilván akit mélyebben érdekel ez a téma, ott volt. Vagy legalább átnézi az előadók által megosztott prezentációkat. Akiket meg ilyen mélységben nem…..
szekerkaa 2013.11.09 20:43:34
Érti ezt valaki? Mi késztethet egy világcéget arra, hogy megszüntessen 2013-ban egy közösség által szervezett eseményt? Mi lehet az az ok, ami jogászkodásra késztette őket, ahelyett, hogy mögé álltak volna? Más márka összetenné a két kezét (némi képzavarral élve), ha kicsit…..
szekerkaa 2013.05.20 05:52:30
@ern0: "Mintha csak magam mondtam volna, Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov!"
Jókor lenni jó helyen. Ennyi kell ahhoz, hogy olyan képet készítsünk, amit aztán több ezren megosztanak a Facebookon, és növekszik a lájkok száma is miatta. Ez persze nem adatik meg mindenkinek, sőt, az a ritkaság, amikor sikerül. Pont ezért érdekes az ilyen képek: mert kevés van…..
szekerkaa 2013.03.18 11:15:21
A Facebook kedden egyszerre ütötte ki a nyeregből a Google-t, a LinkedIn-t, a Yelpet, saját magát meg a fél technológiai szektort, és az internet történetének legjelentősebb mérföldkövét (sőt, az igazi internet kezdetét) jelentette be a Graph Search formájában, ami után az…..
Az Apple tegnapi gyorsjelentése főbb vonalakban visszaigazolta a kétségeimet, nagyjából az rajzolódik ki a számokból, amiről már írtam tegnap, sőt, kicsit talán még negatívabb a kép itt-ott. Az árbevétel és főként a profit terén sikerült kövér csalódást okoznia a cégnek,…..
Miután a cím okozta sokkból magához tért a kedves olvasó, elmondom: Nick Mihailovskinak, a Google Analytics vezető fejlesztőjének és evangelistájának szíves januári, galyatetői közlése alapján valami sokkal átfogóbbra kell készülnünk: analitikai platformra, mely mindent…..
Miközben a Facebook sztori most már egyre inkább "lázban tartja" a tőzsdei és internetszakmai szempontból is laikus tömegeket, én egyre jobban elveszítem a lelkesedésemet. Pedig nem voltam pesszimista az első hírek idején, sőt, az alábbi februári videóban ki mertem jelenteni, hogy…..
szekerkaa 2012.04.25 06:29:24
Pár éve nagyon pörögtem azon, hogy legyen egy magyar kereső megoldás. Egész egyszerűen egészségesebbnek tartom az olyan piacot, ahol szolgáltatások versenyeznek egymással, és nem egy monopol helyzetű cég mondja meg, mi van. Aztán kaptam egy iszonyat nagy pofont azzal, hogy beszoptam…..
szekerkaa 2012.04.04 08:46:16
Jól éreztem magam a tegnapi Smartmobil konferencián, sok érdekes információt, előadást hallottam. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a magyar konferenciák állandó problémája, az idők nem betartása mellett. Előrebocsátom, magamat sem tartom kiemelkedő előadónak, mégis a problémát és az óriási…..
A napokban már foglalkoztunk a Gawker Media vezetőjével, aki egy tévés interjúban a webes tartalomgyártásról mondta el a véleményét. Pontosabban azt, hogy ő mit gondol arról, hogyan sikerült néhány év alatt egy üzletileg is működőképes online médiacéget összetennie a…..
Az iPhone 2007-es megjelenésével megfigyelhető volt, hogy az early adopterek után mindig érkezett egy második hullám, egy sokkal nagyobb fogyasztói bázis, mely nem az Apple bejelentés napján akarta birtokolni az új Apple-terméket, hanem előbb megbizonyosodott arról, hogy valóban…..