Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inside Man

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a keddre tervezett mozi nem jött össze, így csak tegnap sikerült megnéznem az év messze legkülönlegesebb, legérdekesebb, és egyik legjobb filmjét. Holnap pedig nézem az Argo-t! Jó kis hétvége lesz ez! Mégsem nézem az Argo-t, mert csak szombaton játszák kora délután,…..
Inside Man 2012.12.05 12:52:45
@mzac: Nem tudom, hogy azért várom ezt a "filmnek" nevezett akármit, mert azt a kultuszromboló mocskadékot, minden szemponból gyűlölöm, vagy csak azért mert egy értékelhető paródiát várok.

ON: Maga a film nekem így ránézésre inkább egy újabb kísérlet megetetni az amúgy hypolt izéket nem nézőkkel a mainstreamet, ilyen téren bukta. Bárcsak én rendezhetnék filmet....
Kicsit megkésve ugyan, de mi is közzé tesszük a mester filmjének első előzetesét, ami néhány napja jelent meg, és azonnal könyörtelenül felcsigázta a várakozásokat. Nem is véletlenül! Én előre is emelem a kalapomat James Rolfe előtt! ..
Üdv mindenkinek.Kell egy kis bejegyzést tennem mert páran (félig jogosan) elégedetlenkednek.Én mindig is az AVGN videókat vállaltam feliratozni. Nincs energiám NC videókkal foglalkozni, emiatt egyelőre nem is teszem. Azt sokan tudhatják hogy márcsak 2 videó van hátra. Ezekkel nem…..
Ha valakit esetleg valaha is érdekelt, mi áll e kakiság mögött...  ..
Természetesen ezt is a Marine Sharpshooter 3-ban láthattuk. Kicsit balesetveszélyes, de menő  Ami a vasárnapi bemutatóból kimaradt (már így is túl hosszú volt), az a mentési rendszer megemlítése. Hasonlóan elcseszett, mint a többi City-s remekműnél. Egy-egy pályán bár…..
Inside Man 2010.07.14 19:04:48
@the punisher: Legalább, ha egy igazi gtastuntingos videot linkeltél volna be...

gta vc : www.youtube.com/watch?v=Nv8E3dCmfmw

gta sa : www.youtube.com/watch?v=YPYyZcELjXo

gta 4 :www.youtube.com/watch?v=H4XAmmylSSA&feature=player_embedded

mind unmodded
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
Inside Man 2010.06.07 15:32:11
@FullMoonDog (Pisti):
Szerintem meg se próbálja ! Nagyon rossz ötletnek tartom ! Mivan neked magyar nerd kell ?! Szerintem meg FreddyD kell, nem egy nerdkopizás...az egész sorozatot úgy ismertem meg, hogy teljesen egyedi, nem pedig valakit akar utánozni, pl amikor a nerd szétverte tapsihapsit ott is sokan mondták hogy olyan kéne ide is, ugyanez a véleményem arra is.
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
..
Inside Man 2009.08.08 10:03:41
@freddyD: Figyelj,ilyen amerikai humorrongyot véletlen se tegyél be a videóidba,nem azért nézik tizezrek hogy szétrugdossátok a lakásodat.Nem veszitek észre ez a tipikus amerikai humor volt?Igaz jó volt,nem tagadom,de nem FreddyD-s humor ( mivel az jokkal job ),nah lényeg : maradj inkább annál amit eddig csináltál,sokkal D-s ebb ;)