Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crey7

33 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A riói olimpia egyik szombati közvetítésében ifj. Knézy Jenő úgy adta le a női 100 pillangó egyik előfutamát, hogy közben egy szót nem beszélt arról, hogy egy 18 éves szíriai menekült, Yusra Mardini nyerte meg a futamot, ahogy azt tegnapi posztunkban megírtuk. A történtek után vasárnap délután jött…..
crey7 2016.08.07 16:44:41
@tollas: Tudod mi van baszki? Egész nap az olimipai közvetítés közepén más nem megy az M4 és M5 csatornákon, csak félóránként társadalmi hírdetés, hogy 'Üzenjük Brüsszelnek", Népszavazás október 2, illetve óránként az 1 perces csodahíradók (mi a fasznak az olimpiai közvetítés alatt azt kurvára nem értem), aminek a tartalma két napja másról nem szól, csak a bevándorlás, migránsok, és társai. Most hogy van két aranyérem, az első bejátszás az lett.

Na ki a faszom csinál politikát az olimpiából? Szégyelhetné magát a komplett MTVA vezetés, szerkesztőség, főszerkesztők. Na nem a bemondók, és a sportkommentátorok, vagy épp a tecnikusok, mert ők aztán semmiről nem tehetnek. De ami jelenleg az M4-en megy, az gyomorforgató. Erre jön egy ilyen pöcs mint te, és átkeni a szart a túloldalra, miszerint a másik banda gyalázza meg az olimpia eszméjét. LOL.

Btw. Knézyt amiatt ekézni, mert nem mondta be hogy menekült a lány, aki megnyert egy előfutamot szintén felvet pár kérdést, hogy most ezt mi a faszért is kell itt is a mocskos napi politikát olvasnom/néznem?!
NapiApp Ne légy troll!!! 2014.12.01 09:00:00
Egy pár éve foglalkozom már (hobbi szinten) cikkek írásával, fórumozással, fórum moderálással, és úgy általánosan járatosnak érzem magam a mobiltelefónia és fotózás, videózás világában. Egy dolgot évek óta nem tudok megérteni, ezek pedig az internetes troll, mint…..
crey7 2014.12.10 12:31:12
NapiApp Nokia N1 2014.11.19 08:00:00
Könnyes szemmel búcsúztattuk utolsó európai gyártónkat a tavalyi év végén, amikor a teljes mobil üzletágát egy csinosabb készpénz összegért cserébe átadta a Microsoftnak, keretszerződésekkel, névhasználati joggal, gyártósorokkal, Komárommal, az utolsó csavarig bezárólag…..
WinMagazin AllTube Player Lite 2014.10.17 08:00:00
Egy új webes videólejátszóról szóló cikkre bukkantunk a WMPoweruser hasábjain, AllTube Player Lite néven. A progi annyit csinál, hogy párhuzamosan tudunk videót keresni YouTube, Vimeo és Dailymotion videó portálokon, mindezek mellé még Flickr-ön képeket is kereshetünk egy közös…..
Ha azt gondolod, hogy az oldalas egy jó kaja, akkor gyökeresen meg fog változni a véleményed, ha megkóstolod ezt az oldalast. Ez ugyanis fenomenális.  Bocs a mobilos képekért, visszamegyek majd rendes fotógéppel is, csak ez nem várhat. Nem voltam igazán felkészült  (leginkább…..
Richard Yu, a Huawei konzumer üzletágának feje tette a címben olvasható kijelentést, egy nem rég megjelent interjúban. A Wall Street Journalnak tett nyilatkozatában az alábbi részlet feltárja azt is, hogy mi vezetett a WP-s mobilok fejlesztésének…..
A marhaoldalas a barbecue egyik kevésbé reflektorfényben lévő megoldása. Egy jó húsmarha rengeteg fejedelmi résszel rendelkezik, így az oldalas hagyományos értelemben legfeljebb másodosztályú alapanyag. Elvileg ugyan olcsóbb húsrész, de pont a barbecue egyre növekvő…..
A történet elég messziről indul, ugyanis a mi kedvenc hoppmesterünk nem csak úgy hirtelen felindulásból bökött rá az elé kiterített kakaófoltos vaktérképre, hanem okkal választotta a Los Angeles Clippers együttesét.  Történt ugyanis, hogy lassan egy hónapja egy bizonyos…..
crey7 2014.05.30 12:40:05
@Kolléga: Hamut fejemre. Valóban Paul Allen, a kapkodásban sikerült elbarmolnom.
Viszont nem igazán értem a "nem ismerhették egymást" dolgot, ugyanis Steve Ballmert 1980-ban vitte maga Bill Gates az MS-hez, Allen viszont egészen 2000-ig board member volt.

20 év alatt csak megismersz egy kollégádat, aki a fizetésének egy jelentős részét (akkoriban egyedülállóan) részvény opciókban kapja meg, majd évek alatt tetemes vagyonra tesz szert a maga 8%-os részvény pakettjével. ;)
WinMagazin Skype Translator 2014.05.29 13:00:56
Az igen! - tört előre belőlem a felkiáltás, és keresgéltem a padlón felejtett állkapcsomat, amikor megláttam , hogy mit nézhetett meg élőben a Code Conference közönsége. Valamit, amit már nagyon régóta nem, ha a Micrososftról volt szó. Egy piacokat megreformáló újdonságot.…..
crey7 2014.05.30 12:13:10
@Szabolcs Horváth: már az is mondás, ha a spanyol, portugál, orosz, mandarin, német, francia, svéd, lengyel megy nekik oda-vissza. Persze tudom, ez nekünk nem vigasz, és én is ezért ekézem a legtöbbet az MS-t, de lássuk be, hogy nem a legegyszerűbb a magyar nyelvet implementálni, és úgy marhára meg sem éri. :(
WinMagazin Skype TX 2014.04.09 10:00:00
Az internet, közösségi média és VoIP szolgáltatások térnyerése olyan hagyományosan IT-től elszeparált iparágakat is magába szippantott már az elmúlt években, mint a televíziós ipar. Persze, ti az IT-től elszeparált alatt valószínűleg a sajtgyártásra gondoltatok. Kapufa.…..
ZDnet forrásai szerint a Március 27-re összehívott Microsoft sajtótájékoztatón Satya Nadella megteszi első termékbejelentését, mint a Microsoft CEO-ja. A San Fransiscoban megrendezésre kerülő eseményen elsősorban a cloud rendszerekkel és a mobil eszközökkel kapcsolatos…..
Vegyes ámulattal és megdöbbenéssel olvasom a hazai és külföldi szaksajtót az elmúlt két napban, mióta minden jelentős techportál felkapta az eredetileg Arnold Vink nevű programozó oldalán megjelent hírt: a Microsoft fejleszti a mobil operációs rendszerét! Ezt az amúgy…..
crey7 2014.03.14 18:29:23
@SzPé: de legalább te magadtól rájöttél, hogy a címadás ironikus volt :)
Minden létező hírforrásból az ömlik az elmúlt hónapokban, hogy a Windows Phone folyamatosan erősödő eladásokat produkál, már az USA-ban is lehagyta a BlackBerryt, és kimondható hogy jelenleg világviszonylatban is a harmadik operációs rendszernek számít.  Jim Szafranski az…..
crey7 2014.03.12 20:30:10
@Ubuntufan: mármint a WP mint megbízhatatlan oprendszer? Mesélj még kérlek.
Röhögni ér, ha mondjuk értelmes indokod is van rá, nem csak ilyen kétpálcás troll hozzászólásokat tudod írni :)
2013. szeptember 3. úgy vonul be a történelem könyvekbe, mint két iparági monstrum egyesülése. Ez volt az a nap, amikor a Microsoft bejelentette, hogy a 7,2 milliárd dollár ellenértékért felvásárolja a Nokia telefonos üzletágát. Sokak szerint Elop vezérigazgatói székbe való…..
A Microsoft végre közzétette Joe Belfiore és Nick Parker bejelentésének rövidített verzióját, melyben Joe a Windows Phone új verziójáról beszélt, többek között arról, hogy az új rendszer már futtaható lesz olcsóbb készülékeken is, értve ez alatt az alsó kategóriás…..
A barcelonai MWC-n a minap bemutatkozott a Nokia androidos (sicc!) X platform köré épített okostelefon családja. Ahogy korábban már megénekeltük, a családnak három tagja van, az X, X+ és az XL. Persze internetszerte beindult az anonim veresegyházi kóristák szabad szakszervezete,…..
crey7 2014.02.26 11:12:11
@balcsida: valóban. És ha elolvastad a mondatot, azt írtam, hogy akár a Google Play áruházból letöltve. Nem azt írtam hogy előtelepített Google Play ;)
crey7 2014.02.26 16:10:24
@ridervagyok: ezért is injektáltak a foursquarebe cirka $15 millió dollárt Microsofték, hogy segítsék picit a Bing local search tovább fejlesztését.
A Windows Phone 8.1 egyik legtitokzatosabb újítása a változtatható háttérkép, hiszen aki már fogott a életében a kezébe ilyen készüléket az tudja, hogy abból a háttérképből olyan túl sokat nem látna a felhasználó. Most nem akárki, hanem Tom Warren, a Verge vezető riportere…..
4K, Ultra HD, fasza kis parasztvakítás ez, de a Fox a Super Bowlra természetesen nem hagyhatta ki, és hat olyan kamerát is elhelyeznek a pálya mellett, ami ebben a formátumban közvetít (4K: horizontális felbontásban 4000 pixel megjelenítése - a 1080p-s vagy 720p-s HD jelenleg 2000…..
WinMagazin Megvan az év trollja! 2014.01.24 20:00:00
Az IDDQD blog hozta le az év trolljának sztoriját, aki a Call Of Duty - Ghosts játékban igyekezett mindenki agyára menni. A normális esetben Master of Luck névre halgató user eltorlaszolt egy spawn helyet játék közben, amire a reakció artikulálatlan üvöltés volt a válasz. Ha csak…..
„A 2014 áprilisában megrendezésre kerülő BUILD konferencia keretén belül fogja a leplet lerántani a Microsoft a valószínűleg a jövőben Windows 9-nek hívott, jelenleg Treshold kódnéven fejlesztett rendszerről. A következőket tudom jelenleg a következő nagy Windows…..
Ezen a héten sem maradtok csinos lányok nélkül, mégis csak jobb mint Joe Belfiore vagy Terry Myerson fejét bámulni minden áldott cikkben. Szakítunk eddigi hagyományainkkal, és most nem egy tengeren túli díva képeit csodálhatjátok, mert az öreg kontinens is adott nekünk csinos…..
Az új év első izgalmas híre, hogy a Windows 8 ha lassan is, de kezd megkapaszkodni. A net applications adatai szerint a Windows 8 és 8.1 együttesen 10,15 százalékot hasítanak ki a piacból, vagyis egy hangyányival többet, mint a Linux és a MacOS együtt. A Windows XP szép lassan kezd…..
crey7 2014.01.02 18:27:20
@laptop szerviz:

"Ellenben számtalan olyan ügyfél jött már akinek frissítés után visszaállíthatatlanul összedőlt a rendszere, vagy lebukott a tört Windowsa. Szerintetek hány % a jogtiszta szofvter ma Mo-n???"

Ez egy elég szomorú dolog, főleg hogy az ilyen felhasználónak bőven megfelelne egy Home Basic vagy Home Premium. De nem, ők inkább havernak vesznek két üveg whiskeyt (tízezer), hogy haxoljon rá Íkszpét, ahelyett, hogy a tízezres jogtiszta oprendszert kifizessék.

Ráadásul megveszi a 150-160 ezres laptopot téháemre, de a tizede már nem fér bele....
WinMagazin Leégés ellen 2013.12.12 10:00:00
Richard Wygand kolléga két héttel ezelőtt arra ébredt, hogy a reggeli kávé ínycsiklandó  illata helyett égett nyák szaga lengi be a levegő a szobájában. Amikor azonosította a szag forrását kiderült, hogy a frissen vásárolt Samsung Galaxy S4 döntött úgy, hogy gyári…..
WinMagazin Apádra ütött 2013.11.04 08:00:00
3,5 hónappal ezelőtt Roger Nilsson egy tóba ejtette szeretett készülékét, amelyet nem is olyan rég búvárkodás közben talált meg a tó fenekén. A kis Lumia megjárhatta a poklok poklát, de úgy tűnik hogy valamit nagyon tudnak Espooban.  "Hazavittem a készüléket, és…..
Mint azt reggeli gyorsjelentésünkben is megírtuk, tegnap éjjel a korábban is számtalanszor pletykált érdekházasság beteljesült: a Microsoft potom 3,79 milliárd euró fejében felvásárolta az évek óta veszteségesen működő Nokia Devicest. A felvásárlás természetesen nem…..
crey7 2013.09.04 12:44:09
@BZso: Köszönjük, hamarosan javítjuk! :)