Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dallas63

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Up-update!! A vásárcsarnok magára maradt, a MészárSteak elköltözött a Hegyvidék bevásárlóközpontba a XII. kerületi Apor Vilmos térre. A fiúk a legalsó szinten találhatók, a mozgólépcsőtől jobbra.  Update! A fiúk leköltöztek a csarnok alagsorába az ottani…..
dallas63 2010.12.10 18:36:30
Miscellaneous Biztosra mennek 2010.11.27 16:33:00
Személyesen kell nyilatkozniuk a magán-nyugdíjpénztári rendszerben maradóknak. - áll a Parlament honlapjára feltöltött törvényjavaslatban. Aki nem kívánja az államnak adományozni nyugdíjmegtakarításait, személyesen kell megjelennie a "Nyugdíjbiztosítási Alap kezelésért…..
dallas63 2010.11.28 16:13:13
dallas63 2010.11.28 16:29:53
@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
MEGADÓZTATNI a manyup pénzeket:
hiszen TŐKEJÖVEDELEM!

és az életbiztositást miért nem adóztatják meg? Pedig abból meg lehetne menteni az országot.
Már több éve, hogy barátomnak a mesekönyveinek megírása után segítek és nyomdakészre szerkesztjük a kis mesekönyveit. Az egyik mesekönyv szerkesztés után az üveges könyvszekrényében megláttam két redőnyös tolltartót. Megdicsértem, hogy milyen jók és megemlítettem, hogy…..
dallas63 2010.10.16 10:07:23
@SBSB: De a római számok, hogy kerülnek az asztalra. Nem véletlen jött le róla az emberiség.
Kíváncsi vagyok ezt hány perc alatt értelmezed: mcmlxxxvi
Pedig nem nagy szám.
Praxis Szarházi kommunista beteg 2010.10.02 12:37:00
Kedves Blog!  A tegnapi nap folyamán olyan történetnek voltam fültanúja, amelyet el sem hinnék, ha más mondaná. Lehet, hogy sokan legyintenek majd, de én és még jó páran, akik jelen voltunk az esetnél megerősíthetjük, hogy 2010-ben mik történnek a magyar egészségügyben.…..
dallas63 2010.10.02 14:36:58
Macskapcsolat A rókavadász macska 2010.06.20 08:17:00
A macska tulajdonosa fanatikus vadvilág fotós. Úgy döntött, hogy öt téli hónapra az egyedülálló, védett területre, Kamcsatkára költözik. A macskáját, Ryskát nem tudta - és nem is akarta - más gondjaira bízni ilyen hosszú időre, ezért együtt vágtak neki az útnak.…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
A kaland ott kezdődik, hogy ha odafigyelsz, egy-két év alatt nagyjából belőheted, hogy melyik női alkalmazottnak, mikor van menzesze, vagy legalábbis mikor fogja rá, hogy haza kell mennie, vagy be se jön. És mind azon a bizonyos odahajolós hangsúllyal mondja, ugyanazzal a kis szünettel…..
Vajon melyik sör lehet az, amit - költségben - csak a Honda és a Pepsi reklámja előz meg? Nem annyira meglepő a válasz: a Guinness. AMV BBDO nevű reklámügynökség készítette el a Guinness „Tipping Point” fantázianevű reklámját, amelyben rengeteg híres szakember vett…..
Pólópokol Az FBI és a copy-paste 2010.01.17 10:14:00
Mint arról pár napja az Index is beszámolt, az FBI olyan technológiát használt fel Oszama Bin Laden, az idősödő terroristavezér új fantomképének megalkotásához, amit Macgyver, vagy Michael Knight is megirigyelhetne. Ez a technológia a copy-paste eljárás, magyarul…..
Lotti oroszlánfejű törpenyuszikat küldött nekünk, aki két hetesek és nyitva van a szemük. Nagyon örülünk neki...
Igen, jól látjátok: bárhogyan is próbáltam, akármennyire is igyekeztem, ezt sem tudtam elkerülni. Úgy jártam, mint a JFK-gyilkossággal: a téma szerepeltetése nélkül folyamatos hiányérzetünk lenne, hiszen konteóblog szabadkőművesek nélkül olyan, mint disznóvágás pálinka,…..
A múlt heti első részben röviden felvázoltuk a szabadkőművesek vélt (vagy valós?) genézisének több forgatókönyvét és megismerkedhettük a két nagy áramlattal (az angolszász és a kontinentális, vagyis a reguláris és az irreguláris közötti különbségekkel). Nézzük meg…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
dallas63 2010.01.01 16:49:51
@hozzaszolo: Levágott láb nem vész el, csak átalakul. (fizika 5.o..:))
dallas63 2010.01.01 16:51:19
@sasika61: Inkább szándékos. Ebből is látszik, hogy akkor sem adnák oda a nyereményt, ha megfejti valaki. Tehát Collstock simán bebukja.
dallas63 2010.01.02 01:57:11
@ule: a 2. képen a 8-as fejjel lefelé van. Ez sem véletlen.
Kötve hiszem, hogy ennek bármilyen értelmes megoldása lehet, ha fél ország egy nap alatt sem tudja megoldani.
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
The ancient work will be accomplished, And from the roof evil ruin will fall on the great man: They will accuse an innocent, being dead, of the deed: The guilty one is hidden in the misty copse. Nostradamus jóslata a Kennedy gyilkosságról     Lee Harvey Oswald 1963 november 22.-én…..
dallas63 2009.12.23 21:45:14
Hölgyeim és Uraim!   A „titkos” szó ellenszenves egy szabad és nyílt társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eskükkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és…..
dallas63 2009.12.23 21:43:05
Joel Surnow, a 24 készítője saját bevallása szerint egy right-wing nutjob, amit magyarra lehetne őrült jobbosnak is fordítani, de az amerikai politikai rendszert a magyar nyelvvel összeházasítva én inkább vadul konzervatívnak értelmeznék. Ez azért fontos, mert pont ő lesz az, aki a…..
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
Közeledik a karácsony, aminek alkalmából szeretnénk meglepni az olvasóinkat néhány cuki ajándékkal. A nyeremény a Forma dizájnbolt ajándékutalványa lesz. Az első helyezett 25 ezer, a második helyezett 15 ezer, a harmadik helyezett 10 ezer forintot vásárolhat le a Forma…..
A videón látható macska Surprised kitty (meglepett kiscica) néven az internet legújabb sztárja, akinek a gazdája vakarja a hasát, ő pedig válaszként széttárja minden lehetséges végtagját.Ha érti valaki, hogy miért csinál ÚGY a cica, akkor ossza meg velünk a kommentek között.…..
Elcsíptünk egy aranyos képet, ami komoly bizonyítékként szolgál. Van barátság a a cica és a csincsilla közt!..
Magyarországon a legtöbb településen van vezetékes víz, és ez a víz iható.  A hegységekben keményebb, tehát finomabb a víz, a síkságokon kevesebb ásványi anyagot tartalmaz, ezért nem olyan finom, viszont szebben lehet mosni vele. Ám a birka nép nem szereti a saját…..
dallas63 2009.08.08 13:30:18
@Jedlik: nem látom azt a tisztítási lépést, ami meggátolja a gyógyszermaradványok ivóvízbe kerülését.

Ha nem szűrődnének ki a gy.maradványok, akkor a vizeletben levő dolgok sem szűrődnének ki. Ergo sárga lenne az ivóviz is.