Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishusom

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évtizedekben szinte valamennyi, korábban „férfiasnak” tartott szakmában természetessé vált a nők jelenléte. A mérnöki szakma azonban egy azok közül, ahol a nők még mindig alulreprezentáltak. Sőt! A korábbi enyhe emelkedés után mostanában megint egyre kevesebben…..
kishusom 2015.10.12 20:02:08
A politikát és a politikusokat egyetlen dologgal lehet igazán kihozni a sodrukból, ez pedig a humor: általában nem szokták érteni a tréfát. Azért sem mert sok, igen komoly igazság lehet bennük, ami szintén az érzékeny pontjuk. A nem éppen fényesen sikerült 2014-es év utolsó…..
kishusom 2014.12.31 18:04:03
@polyvinyl: Nem, nem vagyok zsidó, és teliszájjal röhögtem a vicceken.

Egyébként, ünnepnapra duplagázsi jár a Lendvai utcából?
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
kishusom 2014.09.03 09:08:53
@nagypapesz: Nem a férjem vagy véletlenül? Ő szóról szóra ugyanezt mondta... :)

Egyébként meg milyen dolog, hogy nagy nehezen rászoktatnak minket az e-naplóra, és egy évre rá a kölykök visszakapják a 40 évvel ezelőtti formátumú ellenőrző füzetet?
Minden József nádor téri lakásba be akarnak menni egy mérnöki iroda munkatársai az OTP Ingatlan Zrt. megbízásából, hogy felmérjék az ingatlanok állapotát. A lakókat az önkormányzat nem tájékoztatta a mélygarázsépítés megkezdéséről, nagy a felháborodás a…..
kishusom 2014.05.19 20:54:21
@Psyman: persze, mondják csak nyugodtan, hogy NEM. Aztán ha valami előre nem látható esemény miatt szanaszét reped a ház és a lakásuk, lepotyog a mennyezeti vakolat, akkor a felújítás akár milliós költségét is nyugodtan viseljék a NEM-et mondók. Ha van előzetes felmérés, könnyen beazonosítható, mi kárt okoztak az építők.. Ha nincs, minden repedés javítási költségét és a festést a bentlakó fizeti.

Tudod, ez az előzetes felmérés pont ugyanaz, mint az ugrószarvas tábla az utakon. Mi szóltunk...
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
“Nincsen szó a tankönyvpiac államosításáról” - nyilatkozta Hoffmann Rózsa még 2013 augusztusában a Hírtelevíziónak. Azt nem tudjuk van-e még olyan ember az országban, aki hisz még a közoktatásért felelős államtitkárnak, mindenesetre pár nappal ezelőtt bebizonyosodott,…..
kishusom 2013.12.19 09:20:53
@RÖVIDLÁTÓ:

2013.12.19. 01:33:37
"Ennyit ér Barsiné a Mérnök Kamara elnöke!"

Barsiné Pataky Etelka? Haha, röhög a vakbelem, kacag a májam... Majd pont ő fogja megmenteni a magyar mérnöktársadalmat...

Idézem a novemberi Mérnökújság 12. oldalán "Német mintára" címmel megjelent cikk bevezetőjét:

"A mérnöki és az építészkamara elnöke október közepén közös levélben üdvözölte a kormány azon határozatát, amely a 2014-2020-as EU programok lebonyolításának alapelveiről szól."
Egyszer volt, hol nem volt, volt eccer az igazibaloghjózsi, aki egy szép napon aszonta: "Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a…..
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
Csak engem bosszant fel az alábbi hír? Mindenféle hírportálokon vagy meg sem jelent, vagy léc alatt csúszott át egy eldugott sarokba az alábbi cikk: http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/ a_penztartagok_is_teljes_allami_nyugdijat_kapnak.168134.html       Józan ember azt…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
Cukkerberg Inzulinpumpa + design 2012.02.13 10:55:00
Erről a site-ról sokszor beszéltünk már a Diabkarin és a Facebook oldalunkon is: a Hanky Pancreas az egyik legkreatívabb, leginspirálóbb csapat, amely kifejezetten cukorbetegek számára tervez kiegészítőket. Nem csak arra figyelnek, hogy az inzulinpumpát elfedő kiegészítők remekül…..
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
kishusom 2011.07.15 10:17:14
@Vivianna: @MACISAJT:

És ha a nagyvezír az arcotokra szarik, csak annyit mondotok:

"Hm, milyen jó az illata!"