Regisztráció Blogot indítok
Adatok
local.terminator

115 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondom a frankót Aktuális 2009.02.14 10:02:00
Kedves Cigány ! Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni,…..
Először isa mindenkinek boldog új évet kívánok! Remélem a mesterségesen gerjesztett válság mellett azért kellemes évünk lesz. Mindenesetre a kezdés jó volt. Bécsben töltöttem a szilvesztert. Kellemes hangulat rengeteg ember, és Bécsi keringő. Itt is ezer féle náció volt de…..
Ezer éve nem írtam már tudom. Még csak azt sem mondhatom, hogy jó okom volt rá. Egyszerűen nem volt rá időm. Hogy mit csinálok? hát lehet hogy meghaladja ez a blogom kereteit.Hogy rövid legyek jelen pillnatban 2 munkahelyem van. Idő közben átpártoltam egy olyan céghez dolgozni…..
Megmondom a frankót Fázom 2008.09.21 23:50:00
Most az elején szeretném elmondani, hogy a blog immáron nem közösségi célokat szolgál. Kizárólag a saját véleményemet írom le. Egyenlőre aki Molaji híreket akar olvasni az keresgéljen itt. Szintén szubjektív véleményem, hogy MARHÁN fázom! Azaz nem csak én hanem egész…..
Megmondom a frankót Politika.... 2008.07.09 00:03:00
Igen régen írtam már e kényes témárol és ez nem véletlen. Aki nyomonkövette az elmúlt idők történéseit annak feltűnt, hogy még csak véletlen sem írtam semmit a politikáról, vagy akár a pártokról. Sokszor nehéz volt nem véleményezni a dolgokat de egy közös, nemes cél…..
2008 július 2. Nagy nap ez a mai!!! Véget ért a Fókusz Kom. Kht ámokfutása. Reggel 7 órakor a 3 fél aláírta a rég áhított szerződést. Mától teljes egészében Komáromhoz tartozik a Molaj városrész is. Most igazából az egyik szemem sír a másik nevet. Örülök neki, hogy…..
Megmondom a frankót A csendről. 2008.06.03 21:29:58
Tudom mindenkinek furcsa hogy már vagy 1 hónapja nem írtam és ma hirtelen kettő bejegyzést is írok. Vagyis az első a helyi képviselő levele. (egyébként a http://molaj.blog.hu n is megtalálható)  Ez a mostani a véleményem. Először is szeretném leszögezni teljesen egyetértek…..
Hajszálnyira az átvételtől.Tudomásunk szerint ilyen közel még nem állt a Molaj lakótelep ahhoz,hogy teljes egészében Komáromhoz tartozzon. És ekkor a lakótelepből városrész váljon .Közel egy évtizedes várakozás előzte meg ezt az eseményt. Sokan kételkedtek,voltak akik nem is…..
Hajszálnyira az átvételtől.Tudomásunk szerint ilyen közel még nem állt a Molaj lakótelep ahhoz,hogy teljes egészében Komáromhoz tartozzon. És ekkor a lakótelepből városrész váljon .Közel egy évtizedes várakozás előzte meg ezt az eseményt. Sokan kételkedtek,voltak akik nem is…..
Megmondom a frankót A FÖLD napja! 2008.04.22 00:26:00
Hölgyeim és Uraim. Ma 2008.04.22-én a FÖLD napján ismét szeretettel várunk minden  molaji lakost egy kis  tisztító akcióra.  Ez a nap arról szól, hogy megtisztítjuk  Molaj városrészt a szennytől és mocsoktól. Mert sajnos ha nem teszünk semmit akkor örökké…..
Kicsit más téma. Pár fénykép a 2008 as motoros felvonulásról itt!..
Hölgyeim és uraim. A Molajiak türelme elfogyott. Az ágyúk töltve (egy el is szabadult). Több problémánk is van. Nemrég összegyűjtöttük a szemetet, de még mindig itt csúfítják a városképet. Ezenfelül térdig járunk a gazban, fűben. De ezt is csak nappal látjuk mert…..
Hol is tartunk most? Kezdem úgy érezni hogy egy kicsit ellaposodik a városrész ügye. Hát ideje felrázni egy kicsit. Kedves MOL RT. vajon tudják, hogy egyik Zabigyerekük a Fókusz Kom KHT ellen ügyészségi eljárás folyik (Vagy már le is folyt?). Én már alig várom a remélhetőleg…..
Megmondom a frankót Az interjú :D 2008.03.27 22:35:00
Itt érhető el a hanganyag kicsit javított minőségben   Itt érhető el a hanganyag eredeti minőségben ..
Elgondolkoztam az elmúlt napokban látott kommenteken. Egy fontos kérdés merült föl. Azaz mennyire vagyok én korrekt? Ezt mindenki döntse el maga. Én úgy gondolom, hogy mindig próbáltam megtalálni a helyes utat. Ezért kezdeményeztem én annó 2008.03.11-én a Fókusz Kom Kht…..
Megmondom a frankót Vélemény! 2008.03.23 22:33:00
A félreértések tisztázása képpen nem kívánok semmi felelősséget elhárítani!!! DE! Sajnos a technika ördöge miatt nem tudtam teljes pompájában feltenni a készített interjú anyagát. Ezt másnap Közöltem Dolhai úrral. Tőle ígéretet kaptam, hogy hamarosan megkapom írásban a…..
Tudom múlt hétre ígértem az interjú anyagát de sajnos közbeszólt a technika. Konkrétan lemerült a diktafon és csak fél órányi anyag van meg. A kérdéssort eljuttattam Dolhai Andráshoz és ígéretet kaptam hogy rövid időn belül írásban is megválaszolja azokat. Ha meglesz a…..
Megmondom a frankót Események 2008.03.09 19:03:07
Az elmúlt 3 nap nem zajlott eseménytelenül. Sőt! A Molaj városrész életében egy születéssel - de legalább egy újraszületéssel - volt egyenlő. Kezdjük sorjában a pénteki nappal. Este 7 kor kezdődött a Civil Fórum gyűlése. Itt röviden összefoglalta a területi képviselő az…..
Úgy látszik kezdenek felbátorodni a városrész lakói. Egyre többen keresnek meg és erősítenek meg, hogy valóban egyetértenek a Civil fórum törekvéseivel és az én blogom által kínált tartalommal. Sokan nem merik felvállalni nyilvánosan a véleményüket (félve a jogi és egyéb…..
Igen továbbra is marad a téma. Még ha egyeseknek nem is tetszik és érdeklődnek utánam. Netán túl jól informált vagyok? Üzleti érdekeket sértek? Embereken gázolok keresztül? Mindenki döntse el maga. Mindazonáltal a mai post egy kicsit rendhagyó lesz. Kaptam egy névtelen levelet,…..
Átolvastam a blogot és a hozzászólásokat. Sajnos úgy érzem valakinek vagy valakiknek az az érdeke, hogy a telep ne legyen egységes. Megpróbálnak provokátorokkal viszályt szítani köztünk, hisz addig vagyunk erősek míg mindenki egy emberként kiáll a kezdeményezés (Komárom…..
"Tisztelt Adófizető!A Brigetio kiemelten közhasznú egyesület kéri az ön támogatását!Az egyesület tevékenységi területe elsősorban a szőnyi illetve a molaji városrész.Főbb tevékenységünk:    > Molaji Óvoda támogatása    > Komárom…..
Molaj városrész Az indulás!!! 2008.02.14 12:43:02
Igen kedves emberek elindult a Komárom Molaj városrészének ( Avagy Brigetio városrész) félhivatalos honlapja, szócsöve. Ide bárki szabadin írhat elmondhatja a véleményét szinte bármeny kapcsolódó témában. Szóval ha idáig nem mert megkérdezni elmondani valamit azt most (akár…..