Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheSnakepit

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Design Pumpa Egy bites szimfónia 2011.03.22 09:20:00
A képen látható Tristan Perich 1-Bit Symphony című darabja nem az úriember nagyszerű hangja miatt vált szenzációvá: a "lemezborító" minimalizmusa többet jelent, mint első pillanatba gondolnánk. Az egyszerű CD tok nem a szokványos dolgot rejti, ugyanis a szimfónia egy…..
TheSnakepit 2011.05.03 14:42:51
@dark future: Hát nem zx-en. 87'ben lett csak gépem C64+kazi+quickshot turbó kombón nőttem fül :)
A bürokrácia Amszterdamban sem fenékig tejfel, cserébe egyenesen szakad a folpack és a hétfő reggel mint olyan nem létezik.Manapság Amsterdamban tengetem a napjaimat, itt tanulok sportot és táplálkozást.Az oktatás tök más, mint otthon. Nem kell egész nap bent ülnöd az egyetemen.…..
A népszerű doktoros sorozat központi figurája, Hugh Laurie sokmindenhez ért a színészkedés mellett, most a pár éve kiadott könyve után hamarosan blueslemezt jelentet meg. Laurie Los Angelesben vette fel a Let Them Talk című bemutatkozását Joe Henry énekes-dalszerző…..
Azért máshol is megy a dumcsi kínos dolgokról, jó csemegézést a testmester.net fórumának Szét szakadok!!! topikjából!hello 15 éves vagyok és 75 kg 100 kilo fölött nyomok és 40 es a karom igen ez mind szép és jo csak már elkeztem mindenütt repedni még az alkarom is mit…..
A Jobbik végképp „single-issue”-párttá vált, a közélet összes többi fontos és aktuális kérdéséhez vagy nem tud, vagy nem akar hozzászólni. Csakis egyetlen dologra képesek, a cigányozásra. (Fotó: Index) Egy-két éve még sokat nyerhetett azzal egy párt, ha…..
Irgalmatlanul vicces / szörnyű videót talált Tommylooz barátunk a blabbermouth.net-en: a Metallica egyik múlt hetin buliján a Seek & Destroy alatt fekete léggömbökkel szórták tele a színpadot, Hammet meg unalmában belerúgott párba izomból. Aztán jött a videó 20. másodperce,…..
Ez megint egy olyan egyszerű és nélkülözhetetlen, miért-nem-nekem-jutott-az-eszembe ötlet. Sok üveg van a hűtőmben: üdítős, sörös, boros. És igen, nehéz úgy kivenni a legalsót, hogy ne csússzon szét a többi. Vajjal, rúd szalámival, dobozos tejjel támasztottam ki, nem mindig…..
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
TheSnakepit 2010.09.06 15:13:40
TheSnakepit 2010.09.06 15:37:59
@Silent Bob: Azért vannak szignifikáns különbségek...
TheSnakepit 2010.09.06 15:45:49
@Silent Bob: Lehet lemaradtam valamiről? A Btk.-ban összevonták a szerzői jogokat a vagyon elleni bűncselekménnyel?
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
TheSnakepit 2010.05.11 10:15:04
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..
B-oldal Slash első szólólemeze 2010.02.05 07:30:00
Áprilisban jön ki a pulifejű Slash első szólólemeze, melynek címe, most vigyázzál: "Slash". A Guns exgitárosa valószínűleg felnyitotta a Santana-féle receptkönyvet, mert első lemezéhez igazi sztárbagázst hozott össze és szerencsére nem a We are the World-öt vették…..
TheSnakepit 2010.02.05 10:48:50
@Powerpill: nem bántó szándékból írtam, az az album tényleg nagyon össze lett ám téve. A második az Ain't life grand volt. Abba már befigyelt fúvós szekció is, nekem az első a pont azért tetszett, mert minden "sallangtól" mentes, nyers. Meg a Rod Jackson hangja nekem kevésbé tetszett, bár a Shine-ban és a Back to the moment-ben azé' nagyon ottan van...
Az elsősorban éttermek és hotelek belső tervezésére szakosodott olasz építész, Pierluigi Pui követte el a londoni étterem kialakítását. A mosdóba vezető folyosó véreres dekorációja egyből a Happy Tree Friends legszebb pillanatait juttatta eszembe, de egy kórház dolgozói…..
A zöld tea egyre divatosabb ital a nyugati kultúrában is, sokan álltak át az utóbbi években az egészségtelenebbnek tartott kávéról a szintén élénkítő hatással bíró teára. Az orvosok jó része szerint a zöld tea ugyanis csökkenti a rák és a keringési rendellenességek…..
TheSnakepit 2010.01.15 12:34:09
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
TheSnakepit 2009.12.24 08:07:37
Jaime Faith Edmonson a The Amazing Race 14. évadában szerepelt egy havernője társaságában, és ugyan nem nyerték meg a realityt, de második helyük azt jelentette, hogy a verseny történetében először végzett ilyen előkelő helyen egy csak csajokból álló pár vagy csapat. Jaime már…..
TheSnakepit 2009.12.24 07:03:33
  Ausztria? Normafa? Ugyan már! A város lapos oldalán nemcsak az örömlányok, de a téli sportok szerelmesei is kiélhetik magukat...
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
A héten mutatták be nálunk Jacques Audiard legújabb filmjét (sajnos csak egyetlen moziban, a Kinóban), amely az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját kapta, teljesen megérdemelten. A próféta egy fiatal arab férfi sajátos karriertörténete, aki börtönbe kerülve a…..
TheSnakepit 2009.11.13 14:04:48
autózz! Keressünk benne logikát! 2009.09.10 17:40:00
Nagyon ritka, hogy ilyet kapunk, viszont számomra kifejezetten szórakoztató tud lenni, amikor két táblát úgy kombinálnak össze az okosok, hogy érthetetlen, miért is van úgy, ahogy. Most viszont egy napon kaptunk két ilyen levelet is, úgyhogy ezeket most egy posztban osztjuk meg…..
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..