Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbaraguapa

27 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kissé megkésve írom az utolsó bejegyzést, de már meg se próbálok magyarázkodni. Közben rájöttem, hogy a blogírástól is teljesen elszoktam már, nem szívesen osztok meg infókat magamról a nagyvilággal, na de azért lássuk csak mégis.Decemberben meglátogatott egy gimis volt…..
Végre sikerült rávennem magam egy újabb bejegyzésre, bár már olyan rég írtam, hogy el is felejtettem hogyan kell. Kifogás az van millió, de tény, hogy nagyon nem volt időm erre mostanában, soha nem unatkoztam. Majd' egy hónap kimaradt, de megpróbálom felvenni a fonalat.Szóval…..
Az utóbbi időben kicsit elmaradtam az írással, gondolhatjátok, hogy mert sosem volt időm rá. Sok változás történt mostanában. Az egyik legfontosabb mai informatizált, világhálófüggő világunkban, az az internet: már majdnem egy hete van itthon netünk, ami eddig nagyon jól…..
Hogy telik az idő, már november van! És itt még mindig jó az idő, kop-kop-kop. Nem tudom otthon mi a helyzet, de itt én például a héten pulcsiban jártam és sokat sütött a nap. Mondjuk mindig tipikusan hétfőn-kedden-szerdán amikor sok órám van, hogy nehogy le tudjak menni a…..
Csak telnek-múlnak a napok és már mindjárt november.  De ez így nem igaz, túl passzív, ugyanis rohannak a napjaim. Ugye minden hétköznap, hétfőtől péntekig délután 4-6ig adott egy elfoglaltság: spanyol kurzus, haladó szint. Nagyon élvezem! A tanárnő, Maria, egy kis cserfes,…..
Az előző héten megint történt velem valami, miért is ne velem? Annyi nyugtat, hogy ez most tényleg nem az én hibámból. Kedden már úgy vártam a bankkártyámat mint a messiást, ezért gondoltam, hogy felnézek a netbankra, mi újság. Hát meglepődve vettem észre, hogy szegény vagyok…..
Munka és nyaralás Menorcán 2010.10.04 12:42:00
Múlt hét közben folyamatosan törtük a fejünket, mit is csináljunk a rengeteg hirtelen nyakunkba szakadt szabaidőnkkel, szerettük volna kicsit értelmesebben eltölteni. Végül arra jutottunk, hogy pénteken elmegyünk egy Cudillero nevű kis tengerparti faluba, ami mindenki szerint…..
Lassan kezd beindulni az élet. Előző szombatra az oviedoi egyetem egy ingyenes kirándulást hirdetett meg a nem túl távoli Cova Dongába, amire természetesen az ingyenessége miatt szinte majd' mindenki jelentkezett. Aztán jött a rossz hír, hogy csak két autóbuszt tudnak biztosítani,…..
Szóval csütörtök este viszonylag kellemesen és kényelmesen megérkeztünk Oviedoba, majd Gijónba (én egész repülőút alatt azzal voltam elfoglalva, hogy összeszereljem az újonnan megkapott telefonomat). A sidráról azt kell tudni, hogy úgy kell kitölteni (ezt általában a csapos…..
Egy év után újraindul a blogom, igaz kicsit sokat kellett várni rá, az a pár ember aki olvassa, remélem majd megbocsájt. Mint mindig, most se unatkoztam az elmúlt két hét alatt, szóval van miről mesélnem.De először is. Erasmus. Gijón. Olyan közelinek tűnik mikor még azon…..
Sziasztok! Eltelt egy év. És egy újabb hasonló nyár vár rám mégis teljesen más élményekkel, emberekkel és helyekkel. Nagyon gyorsan elment az idő, mintha tegnap lett volna, hogy azon próbálkoztam, hogy is kell blogot írni, azon gondolkodtam mégis mit pakoljak be a nyárra, és hogy…..
Mint egyszer minden, ez is véget ért. Nagyon szép 3 hónapot töltöttem Spanyolországban, Menorcán, örökreszóló élményeket szereztem, amiket sosem fogok elfelejteni, ahogy az embereket se, akikkel megismerkedtem. Ez volt az érzelmes bevezető. Azért nem tudtam megírni eddig az utolsó…..
Úgy gondoltam felteszek pár képet azokról akiket esetleg még nem mutattam be.A kakaó színű folyó eső utánA hajnali (fél8-as) juma és a kisvonatA comedor, vagyis az étkező, a takarítőnők megérkezésünkkor már reggeliznekChicitin, vagyis Francisco, a legimádnivalóbb konyhásAz…..
Szerdán este nagyon érdekesen zajlott a vacsora az éttermünkben. Ugyanis nyitás után kb 10 perccel elment az áram, és zárási idő előtt pár percig vissza se jött. Az elején még vicces volt. És utána is :D. Kezdetben még kissé világos volt odakint, így a kintről beszűrődő…..
Munka és nyaralás Menorcán -.- 2009.09.18 14:09:00
Múlt hét szombatra nagy bulizást terveztünk szombatra, ami végül elmaradt. Ciutadellába mentünk volna, de se kocsit nem tudtunk szerezni, se társaságot akikkel lehettünk volna, meg igazéból fáradtak is voltunk, így csak ide a parkba mentünk le munka után, ugyanis Manuelnek(mi papa…..
Ezen a héten az olasz lánynak, Francescának is akkor volt szabadnapja mikor nekem, így szerdán Son Bou-ba mentünk strandra. Stoppal megint, de egész hamar odajutottunk. Az út mellett egy táblát is találtunk ami épp kapóra…..
Végre rájöttem, hogyan kell ide képeket feltenni! XD Köszi Margit.Múlt hét csütörtökön a közös szabadnapunkon Gyöngyivel elmentünk Maóba kirándulni. Egész nap stoppoltunk, így csomó pénzt megspóroltunk a buszjegyeken, igaz, így is elég sokat költöttünk. :) Odafelé…..
Múlt hét kedden a francia Sabrina ment haza először, aznap délután Lörón is, őket kedden Hugo, ma délelőtt pedig Aude és Steve követte. Rohamosan fogynak az emberek. Hugo hírnevéhez híven előbb még elment bulizni a srácokkal Cala en Porterbe a Barlangba, és rögtön onnan ment a…..
Múlt kedden Margittal, a finn lakótársával Nellivel, meg a cseh Kamillával elmentünk Cala en Blanesba az aqua parkba. A belépő árához képest elég szegényes volt a csúszdakínálat, de azért mi nem unatkoztunk, egész nap lépcsőztünk meg csúszkáltunk. Ja meg a helyes…..
Megint eltelt egy hét. Mint ahogy említettem, múlt hét kedden Cala en Porterba mentünk este bulizni Yuke-kal meg egy Mitch nevű barátjával. Tök jó volt, mert volt ilyen tagsági kártyájuk vagy mi, így ingyen be tudtak vinni minket, eleve spóroltunk vagy 15 eurót. Kicsit extravagáns…..
Éljen a día libre! Ma körülbelül délig aludtunk, utána kicsit átrendeztük a szobát, igaz így kevésbé ésszerű az elrendezése, de legalább benne van a mi kezünk munkája. Utána 6 hét után végre először én is kitakarítottam, így már nem nyomaszt többé annyira a rossz…..
Hola!Engem is utolért a betegség. Margiték hoteljában szedte eddig az áldozatokat, meg itt is beteg volt Hugo meg Jeron akik a sports&nature-nál dolgoznak. Vasárnap hajnalban kezdődött és kb fél napig folyamatosan a vécére jártam, annyira rosszul éreztem magam, hogy még inni se…..
Igen, ez egyben az ébresztőm is (Tankcsapda- Szappanoperák), amivel néha, vagy mindig, hehe, szegény Gyöngyit az őrületbe kergetem, mikor reggel 7kor teljes erővel megszólal. De biztos felkel rá az ember. És hát elég sok dolog történt velem mostanában, nem is írtam régen, így…..
Szombaton fiesta volt Es Mercadalban, ami egy kis város, kb 25 perc busszal Cala Galdanától. Itt minden falunak vagy városnak van fiestája, ami annyit jelent, hogy az emberek kimennek az utcára, felvonulnak, isznak, és ez elvileg tök nagy buli. Eddig még csak elvileg, ugyanis szombaton nem…..
A bestseller író újra jelentkezik, mindenki legnagyobb örömére.Megint az időről. Itt most kb már fél napja be van borulva, és egyszerűen annyira párás a levegő, hogy alig lehet meglenni. Lehet, hogy nincs sokkal melegebb mint otthon, mert olvastam, hogy otthon is hőségriadó volt,…..