Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandralepke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben elkezdtem és gyakorlatilag meg is írtam egy könyvet, de nem szerkesztettem véglegesre és eszem ágában sem volt kiadatni. Ennek ez egy részlete.  ..
Világnézet Anarchizmus. Mi is az? 2008.02.17 11:41:00
Az anarchizmus is egy a napjaink manipulációkkal félreértelmezett fogalmai közül. Mi is valójában? Anarchizmus Röviden: uralomnélküliség, hatalom nélküli rend. Az anarchisták szerint az állam erőszakosan beavatkozik az emberek életébe; a polgárai biztonságát védeni…..
Negatív Gyorsan lassút!!! 2007.06.11 22:53:00
Gyakran van olyan kérdésem, ami a miértet feszegeti, mert nem tudom felfogni. De lehet, hogy ez csak az én szegénységi bizonyítványom... Sokszor, szinte minden nap , találkozunk olyan hirdetésekkel, amelyekben a következő fogalomcikkeket fedezzük fel: "...egy hét alatt…..
Sandralepke 2007.06.14 00:05:53
Világnézet Antibarnamedvizmus 2007.05.21 10:15:00
Egy Kanadában élő magyar zenész, grafikus írása, melyet ápolok és igyekszem megmenteni az utókornak, mert ez nem csak egy fórumos vitarészlet, hanem sajátos többértelmű bölcsesség. A most következő párbeszéd nem valós beszélgetés, én írtam GORILLA, hogy szimbolizáljam…..
Sandralepke 2007.05.22 21:32:03
Egely György kerekét 2x45 perc TV adásban sem sikerült megcáfolnia a Tényeket Tisztelők Társaságának  (+infók 1 , 2, ) ( Szkeptikusok , amelyből már azóta több szervezet is alakult) . Vajon nekem sikerült volna, ha ott lehetek az adásban? Szerintem igen. 2003-as írásom. Ez az írás olvasható az egely…..
"Szent szar!" címmel írt újabb kiemelkedően bátor és szókimondó cikket Tóta W. Árpád az indexen. Most éppen a szientológia egyházról és teljesen jogosan. (2006 májusi cikkem, amire az Adatvédelmi Biztos is reagált) A Római Katolikus Egyház már több száz, illetve több ezer…..
Elmondhatjuk, hogy a világunk Anyag anyuka és Isten apuka közös produkciójaként a 'Nagy Bummm' által jött létre. Nincs itt semmiféle ellentét az idealista és a materialista szemlélet között. Mert ugyebár, eddig főként csak ezen két modell képviselői civakodtak egymással.…..