Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy maréknyi dollár

1 bejegyzést írt és 1293 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
A juhászképzés mellett, nyomdász szedő, gyroskaparó, ketrecharcos és kerényiimre szakok is indulnak. Megújul a felsőoktatás, aminek csak az első lépése a felsőfokú juhászképzés elindítása a Debreceni Egyetemen. "Az illibeleralizus fenntarthatósága érdekében egyéb…..
Szabadcsapatokba verődve járják az utcákat a dühödt Barátok közt és Showderklub rajongók a műsoraik lehetséges megszűnése miatt. A tervezett reklámadó miatt megszűnhetnek népszerű műsorok az RTL Klubbon - jelentette az RTL KLub Híradója. A hír hatására nézők…..
egy maréknyi dollár 2014.06.05 17:43:20
UPDATE 1: Ifjúságvédelmi okokból törölték a „baszta” szót egy Putyinról szóló cikk címéből. A Hírcsárda munkatársai szerint nem volt külső kényszer a szó törlése mögött. UPDATE 2: A Huj Független Hírügynökségtől vette át a HírCsárda azt a hírt, amely…..
egy maréknyi dollár 2014.03.02 14:21:03
Az In Vino Veritas Történelemhelyesbítő Intézet kezdeményezésére, a múlttal való szembenézés jegyében független szakértők segítségével rekonstruálják a holokausztot. „Meg kell győződnünk róla, hogy hány embert lehetett elvinni, milyen eszközökkel és milyen…..
Közeleg a Valentin nap, amit sokan elítélnek, sokan pedig tartanak. Egy biztos, nem csak azon az egy napon kell kifejeznünk érzéseinket a másik iránt, hanem egész évben, azonban valljuk be, minden nőnek jól esik egy szál virág ezen a napon, vagy bármilyen gesztus.  Mai…..
De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak. Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak…..
egy maréknyi dollár 2014.01.23 10:04:37
Ott az a fránya macsek, most mi legyen? ..
egy maréknyi dollár 2014.01.19 22:15:49
A sajtóban részletek jelentek meg a három az ötödikes, tehát 11 éves gyerekeknek írt erkölcstankönyvek egyikéből. Ami ebből a könyvből kiviláglik az nem erkölcs, csupán erőszakosság, összeesküvés-elmélet, és gyenge minőségű sovinizmus. Nem akarom, hogy az én gyerekem azt…..
Töredelmesen bevalljuk, nem tudtunk ellenállni a most következő képeknek, muszáj megosztanunk egy szentpétervári fotós alkotásait. Andy Prokh kislánya és LiLu nevű macskája közös életét örökítette meg. Andy Prokh 44 éves szentpétervári fotós kislánya születésekor…..
egy maréknyi dollár 2013.04.14 17:35:03
Már csak az alkoholterjesztést kell teljesen agyatlanul államosítani, hogy német tinédzserek ezreit szoktassuk rá a szipura. A jelek szerint ugyanis a Nemzeti Drogelosztó tervezetéből kimaradt, hogy honnan lesz cigi az eseti szabadtéri rendezvények helyszínén, így a törvény szerint…..
egy maréknyi dollár 2013.03.04 16:36:04
A Magyarországi Pornósok Országos Egyesülete (MPOE) szerint ezzel lehetne elejét venni a minőség romlásának. "Éppen elkezdtük volna a remek kis kutyás akciót, amikor a rendező leállított minket és mindenkit templomba küldött" – panaszkodott a szakmában egyre gyakoribb…..
egy maréknyi dollár 2013.02.21 19:33:37
"Kedves Cukiság! Férjem, Gyuri készítette ezeket a fotókat ma délelőtt South Bendben, Inidánában, ahol mínusz 15 fok volt, és szegény mókuska a szemétből kihalászott fagyos almával próbálta felmelegíteni magát... Ugye milyen cuki? Veronika" ..
A Curiosity legújabb felvételein wellness fürdőt, egy horgászt és egy vízóraleolvasót is lehet látni. A NASA magyar idő szerint tegnap éjjel hozta nyilvánosságra azokat a felvételeket, amik kétségtelenül bizonyítják, hogy valaha víz lehetett a Marson. „Mindeddig csak a…..
egy maréknyi dollár 2013.01.26 15:03:32
Kedves Olvasóink! A 2012-es év lezárásaként tegnap a legolvasottabb blogbejegyzéseinket mutattuk be. Ennek folytatásaként ma a legnépszerűbb Ígéretmérők, Hantaméterek és Szélkakasok vannak soron. Többek között megemlékezünk a Budai Gyula szekrényéből kihulló egyik…..
egy maréknyi dollár 2013.01.04 22:06:06
@makronom: Köszönöm a korrekt felvilágosítást.
Én még az ilyen apróságokra is gondolok:TEK, miniszterelnöki különgép bérlése,télügyi biztos fizuja, végtelen kielégítések,szakértői díjak stb. - szép kis summa összejön, csak azokból, amik a tudomásunkra jutnak.
Úgy látszik, az ügynökségek kifogyhatatlanok az ötletekből, ha a dohányosok sokkolásáról van szó. Még a múlt év végén debütált az angol egészségügyi szervezet filmje, amelyben az elszívott cigarettára, slukkról-slukkra kinövő daganattal sokkolták sikeresen a…..
egy maréknyi dollár 2013.01.04 20:25:19
@rennie: Gondolom, ha elkezdenél pingálni, azonnal elhurcolnának és életfogytot kapnál.
Amúgy teljesen egyet értek veled.Amíg egy országban a legális dohány-kereskedelemből hatalmas bevétele van az államnak, hiteltelennek tűnik a bagósok kíméletlen ostorozása.
Hadd kezdjem azzal, régóta tartozunk egy köszönettel, de minimum lépésének nyugtázásával a köztársasági elnök úr felé. November végén itt, e blogon tettük fel neki a kérdést, hogy mi a véleménye a választási regisztrációnak a Fidesz által különösebb magyarázat…..
egy maréknyi dollár 2013.01.04 20:10:37
@balage_81 reloaded: Nem hiszem, hogy egymás ellen beszélünk; én mindössze arra utaltam, hogy egy csomó olyan vérlázító törvényt hoztak már(indoklás nélküli kirúgás,visszamenőleges jogfosztás stb.),amelyeket nem lehetett kivédeni.Slussz-passz, ez van, ha belegebedtek is.Nos, ez pont nem ilyen volt.Persze örvendetes, hogy ezt a szimpla hülyeséget most alkotmányjogilag hasaltatták el,de - tudván, hogy mi minden megy tovább zavartalanul - nem tudok ennek felhőtlenül örülni.
A magam részéről lezártam a vitát.
Egy arizónai apuka különleges fotót készített kislánya születésekor: a születendő csecsemő a császármetszés közben kinyúlt az anya méhéből, és megfogta a szülészorvos ujját. A kislány október végén, császármetszéssel jött a világra, édesapja, Randy Atkins, a…..
 Gödöllő rendszeres buli célpontja a punkoknak és más "alternatív" csoportoknak is. Egész pontosan Palotakert állomás környéke. Megjelenésük általában kirí a hétköznapokból, az emberek ingerküszöbét olykor meghaladja. Ám ők is emberek, egyik másik több emberséget is…..
"Karácsonykor nem a kampány a legfontosabb az emberek számára. Ilyenkor nincs helye a politikai vitáknak, mert sérti az ünnep méltóságát, a családok együttlétének meghittségét."   Szép gondolat ez Rogán Antaltól, kár, hogy 7 éves. Ellenzékből persze más a…..
Az ünnepekre való tekintettel szerettem volna valami karácsonyi hangulatú posztot összehozni, de semmi ilyesmi nem jutott eszembe. Az egyetlen ünnepi talán annyi lesz, hogy Matolcsyt kihagytam a bejegyzésből. Az év embere ugyan Obama lett, de az esélyesek között szerepelt a Putyin orra…..