Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paraZITA (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rafkóblog UPDATE! 2012.03.11 23:00:00
Na haligali!Megvan az első kommentem és pozitív! Ezer hála és köszönet :) Most adtam neked egy vállonveregetést :)     Addig is: megjelentem cd-n és kazettán. Vagyishát ha ezeken nem is, de elkékült a fácse oldalam, szóval lehet ott is zargatni…..
paraZITA (törölt) 2012.03.13 09:15:43
Egy új kutatás azt sugallja, hogy a mély agyi stimuláció(DBS), amelyet több neurológiai betegségben(mint például Parkinson-kórban) már rutinszerűen alkalmaznak, a Tourette-szindróma kezelésében is hatásos. TOVÁBB ..
paraZITA (törölt) 2009.11.19 10:22:39
Itt a folytatás: cogito.epaciens.hu/?p=97

E-PACIENS - Fókuszban az egészség!
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
Ismét szemérmesen hallgatott az önkormányzati média. Azt már megszoktuk, hogy kínos ügyekben úgy tesz a közpénzem működő városi média, mintha nem történt volna semmi. Legyünk őszinték: ezért kapják a fizetésüket. Az azonban már érthetetlen, miért nem szóltak róla,…..
Az Egészségügyi Minisztérium előzetes ígérete ellenére, a szakma és az érintettek nagyfokú ellenállásának dacára, érdemi változtatás nélkül kívánja a kormány elé terjeszteni a rezidensképzésről szóló rendeletet. Ennek várható következményeként rövidtávon…..
paraZITA (törölt) 2009.08.05 21:33:23
Cogito Költözés 2009.07.16 10:23:00
Gondolom mindenki észrevette, hogy kevés cikket írok és publikálok. Ennek az az oka, hogy éppen készülök költöztetni a blogot egy másik szerverre, ami sokkal rugalmasabb és használhatóbb lesz. 1-2 hétbe még beletelhet a végleges költözés addigis türelmüket és megértésüket…..
Egy ausztrál, három gyermekes apa 25 éve „gyűlölt” jobb lábát 6 órán át száraz jeges vödörbe tartotta, így a sydney-i kórház sebészei kénytelenek voltak térdtől lefelé amputálni azt.  „Utálok állandóan hazudni, és csak azt akarom, hogy az…..
paraZITA (törölt) 2009.08.03 21:45:57
A Pew Internet Research 12 kérdésből álló tudományos kvízt publikált, mellyel megtudhatjuk, okosabbak vagyunk-e egy átlag amerikainál.   Demográfiai lebontása a válaszadóknak a július 14-i állás szerint: Nos, okosabbak vagyunk-e?..
paraZITA (törölt) 2009.07.16 10:01:37
@FlyByWire: Az ASS (aspirin) többek között thrombocita aggregáció gátló, és így csökkenti az artériás trombózis kialakulásának veszélyét, tehát az AMI (szívinfarktus) prevencióban is fontos szerepet játszik fokozott vérrögképződés esetén. Egyébként alapjában véve egy NSAID, azaz gyulladáscsökkentő, non-szelektiv COX gátló.

www.e-paciens.hu
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
paraZITA (törölt) 2009.07.01 11:14:47
@hekimeki: Te mekkora egy gyökér vagy picifiu! Ha sajnálod a pénzt a plusz szolgáltatásra, akkor járj biciklivel! Most épült ki az egyetemtöl a Nagyállomásig a bicikliút XD Az össze uj busz légkondis, és EURO5 motor van benne. Kit érdekel, hogy nem akarsz buszozni? Meg van rá a lehetöség az Egyetemröl vagy 5 busz jár a belvárosba. Este kevesebbet iszol 5 borsodi + 2 vodkánál (többetu ugyse nézek ki az ilyen csirákból) és lesz pénz bérletre!
paraZITA (törölt) 2009.07.01 11:24:43
@wroadd: biztos a ZSIDÓK Ł