Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atmerok

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap, szeptember 5-én volt pontosan 40 éve annak, hogy az Olasz Nagydíj időmérő edzésén bekövetkezett balesetben a száguldó cirkusz elvesztette egyik leglátványosabban versenyző, legvagányabb pilótáját, Jochen Rindtet.  Rindt 1942. április 18-án született Mainzban…..
Az első négy futamon csak 10 pontot szerzett a német, negyvennel kevesebbet, mint csapattársa, Nico Rosberg. A Mercedes a hétvégére átépítette neki F1-gépét, de az olasz nem hisz a feltámadásban.”Egyre nehezebb és nehezebb lesz neki, nem tudom, hogyan jöhetne föl innét.…..
atmerok 2010.05.05 20:54:29
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Tisztelt Pártelnök Asszony! Szeretném felhívni a figyelmét arra, az általam elsőként megfigyelt, és a valószínűség magas fokán is bizonyítottnak tekinthető paranormális jelenségre, amely a Szabad Demokratákkal való szövetkezést kíséri. A veszély rendkívüli: az ön,…..
atmerok 2010.01.23 00:45:50
@TaTa86.: Most komolyan: te nem hallottad őket zsidózni, cigányozni, multizni, Erdélyezni??? Tényleg csak én képzelem be? Mondanál egyetlen konkrétumot, ami nagyon hasznos lesz?
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
atmerok 2009.11.25 14:18:07
@Stock:
Ezzel kezdődött:
"Mondja erre rögtön a barátnőm, hogy azt ő vásárolta, és bocsánat, elfelejtette a szalagra tenni, menjünk vissza, kifizeti."
Itt még nem nekik állt feljebb...

(Nekem még nem válaszoltál)
atmerok 2009.11.26 08:50:32
@Stock: Szedj össze még pár idegen szót, lássa mindenki mérhetetlen műveltségedet!
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
atmerok 2009.09.24 14:11:25
@Bukowszky: És hogyan tartanák nyilván, ki a dohányos?
atmerok 2009.09.24 14:25:10
@Bukowszky: "bizonyítottan nem dohányzik" : na ezt sem egyszerű bizonyítani :-)
Két évvel azután, hogy egyszer már megszüntették a francia-német komolyzenei és kulturális sugárzását, a UPC ismét kivette kínálatából a Mezzót, legalábbis az analóg szolgáltatásból. Az első próbálkozás után olyan társadalmi nyomás – petíciók, felháborodott…..