Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kigyoemberke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
kigyoemberke 2010.08.02 08:56:31
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
kigyoemberke 2010.07.29 16:02:40
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
kigyoemberke 2009.08.19 10:06:44
Olvasóink panaszaira reagált az Auchan Dunakeszi, ami szerint nem szokták elhajtani a vásárlókat, hanem inkább visszaadják a hibás termékek árát csere helyett. Érdekes, hogy ez sem ebben a történetben sem itt nem merült fel. Ettől persze lehet...
Múlt héten megtudtuk, hogy a Pannon felfelé kerekített áfaemelés után. Dávid szerint nincs ez másként a Vodafone-nál sem: A Vodafone-nál is történt egy sunyi áremelés: Én konkrétan a Fix 3000 tarifacsomagjukat ismertem, aminek az új neve 3200 lett, nyílván azért, mert már…..
GT nehezményezi, hogy hiába szeretett volna sztereó rádiós telefont venni, sem a szolgáltató, sem a gyártó oldalán nem talált erre vonatkozó egyértelmű információt. Végül megvette és persze nem azt kapta, mint amire számított. Nem nagy dologról van szó, mindössze egy alsó…..