Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miszter iksz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Mindenki dr. az ATV-n 2012.03.28 23:30:00
Az ATV élő adásban és honlapján is Schmitt kisdoktori címével viccelt egész nap, volt dr. XVI. Benedek, dr. Damu Roland és dr. Castro is, de szerintük az Arab Tavasz is megérdemelte a doktori címet, hát még a BKV. Az alábbi screenshootot proli tumblerén leltük: ..
miszter iksz 2012.03.29 11:24:04
miszter iksz 2012.01.12 10:46:28
@Kara kán: Lehet, hogy buta vagyok, de Te sem hoztál fel túl okos példákat: nem úgy néz ki, mintha Svájcot v. Norvégiát másolnánk. Ezek európa legerősebb és leggazdagabb országai közül valók, akik ebből kifolyólag megmondhatják a tutit. Nem pedig kutyaszaros korrupciófészkek, ahol urambátyám politikusok vezetik zátonyra, akarommondani jó irányba az ország hajóját. Szóval ha esetleg kikerülünk ebből az átok únióból, nem hiszem, hogy svájc "sorsára" jutunk.
Michael Knight K. O. előtt 2011.12.21 22:01:00
Orbán Viktor megbukott. És megbukott Orbán Viktor egész rendszere is, ez a pökhendi és kivagyi és képmutató, a hazugságot is hazugsággal leplezni próbáló rendszer. Nem a jó állam épült itt az elmúlt bő másfél évben, és nem lett itt jobb semmi - pedig lett volna mit…..
December 20-án tartják a Margit hid ünnepélyes átadóját. Az évek óta tolódó protokolláris alkalomra való tekintettel a Magyar Kerékpárosklub elnöke is üzent a városvezetőknek. László János szerint az átadás még a több éves csúszás ellenére is elhamarkodott, mert a…..
miszter iksz 2011.12.20 15:46:38
@wilson77: Köszi! :)
miszter iksz 2011.12.20 13:01:41
@2llkedő: Szélesítették a hidat és felfestettek a járdára egy kerékpársávot. Egy kicsit keskenyebb járda, és egy bringás sáv az úton. Szerintem nem kell a kétirányú kerékpárút a hídra, autóval sem lehet ide-oda menni. Aki a szigetre akar menni budáról, az majd átjut a zebrán, ahogy a gyalogosok. Egy plusz lámpa kellett volna csak. (Most nincs a szigetre zebra, csak a villamosig, ugye?)
Amúgy tényleg kár ezen rugózni, ha így csinálták volna meg, akkor az lenne a baj, hogy miért nincs mindkét oldalon mindkét irányba út...
Amúgy én tekerek a városban, nincs bennem világmegváltó hevület, csak közlekedek. Előzékeny vagyok az autósokkal, mert úgyis ők a gyorsabbak. Hülyék meg mindkét oldalon vannak.
miszter iksz 2011.12.20 15:44:39
@2llkedő: Hasonlót próbáltam én is megfogalmazni, mint amit wilson írt.
40-50cm valóban éppen csak elég egy bringának egy irányba, de arra, hogy az autók ki tudják kerülni, elég. Fölösleges a sziget felé eső oldalra kétirányú bringaút, elég lett volna az autóforgalom két szélére egy-egy forgalomirányú sáv, mint a Thököly-n. Az egyetlen probléma a buda felől a szigetre bejutás, de erre ott a zebra, akár külön bringás résszel a zebra mellett. Persze felhajtóval és egy kis hellyel, hogy ne az úton kelljen ácsorogni, amíg vált a lámpa.
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..
Futóblog Edzés előtt 2011.11.14 08:12:00
Valakivel előfordult már olyan futás előtt, hogy nem működött a pulzusmérő jeladója? Az alábbi rövid felvételen a jeladó mellkasöv szakszerű üzembehelyezését láthatjuk: A rossz hang miatt kis segítség az értelmezéshez: ha nincs benedvesítve nem adja a jeleket. Ezért…..