Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsomákidomár

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajdú Péter hosszú idő után otthagyja TV2-t és külföldre igazol. "Nehéz szívvel hoztam ezt a döntést, ám minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más…..
A párt tiltakozik a Budapesti Állatkert új koalái miatt, az állatkert lakói viszont az új jövevények mellé álltak. „Mindkét koala csatak buzi, ez a napnál világosabb. Miért nem egy szép kárókatona párral bővül az állatkert, miért kell már megint ilyen gyanús…..
rozsomákidomár 2015.03.06 08:44:50
@Dinkainka: Ezek szerint akkor ott rendezik majd a következő Nemzeti vágta egyik új betétfutamát, a koalataglózást...
Az egész világon végigsöprő startup-forradalomból a magyarok is rendesen kivették a részüket (Prezy, LockMeIn, YouStream), de folyamatosan jelennek meg az új ötletek. A legérdekesebbekből szemezgettünk. BetDogs "Sportfogadás vakvezető kutyáknak" – áll a háromfős…..
Az új amerikai nagykövet egy szemtanú állítása szerint a Szent Jobb műanyag másolatával maszturbált a London-Budapest Wizzair-járat női mosdójában. "Éppen vettem egy négysajtos-kapros túrós bagettet 32 euróért, amikor gondoltam, hogy well akár magamhoz is…..
rozsomákidomár 2015.01.15 18:10:58
aznemisúgyvolt.

Itt van az átadásról a hiteles felvétel:
www.youtube.com/watch?v=hXqLWqCqDHc
Ebből látszik, hogy nem jobb, hanem bal.... A sikításról meg Gyurcsány tehet, ez nem is kérdés.
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
Akik nem esznek rendesen, azoknak ne is adjon a Mikulás csokit és ajándékot - áll a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javaslatában. "A mi korunkban csak az kapott a csizmácskákba ajándékot, aki rendesen evett. A mai gyerekek kezdenek elkanászodni" - nyilatkozta a már meg is…..
- Ez Fluor Tomi tehetségesnek képzelésének világnapja - 1934. december 3-án sütöttek először gofrit nyílt lángon az Antarktiszon. - 1856-ban ezen a napon fedezték fel unatkozó japán szerzetesek a 720-as Rodeo Dupla Kickflipet. A nap mondása: “Sose ajánld fel a cipődet egy…..
- Ma van az Ezüsthabarás világnapja. - 1998. november 12-én lépett fel először a New York-i Filharmonikusok 2000 méterrel a Föld felszíne alatt. - 17 éve ezen a napon adta első skót gael nyelvű koncertjét az Edda. A nap bölcsessége: "Hiába gondolod, hogy ma szerencsés napod…..
rozsomákidomár 2014.11.12 12:44:21
@Dinkainka: Nyilvánvaló, hogy az angol tanárért mentek, aki miatt a tolmács kellett.
rozsomákidomár 2014.11.13 10:31:57
@Dinkainka: A cél TEK-esíti az eszközt
Mivel a NAV elnöke vezeti saját maga ellen a vizsgálatot, ezért az első meghallgatáson is saját magát kérdezte Vida Ildikó. Megszereztünk néhány részletet. - Miért nem mondtam el azonnal, hogy kitiltottak az USÁ-ból, amikor megtudtam?- Én elmondtam, de hiszen tudom.- Ja,…..
A Demokrata magazin főszerkesztője Facebook-oldalán arról írt: a legújabb Békemenetet a köztársaságok szövetségéért tartják majd. „Itt az ideje, hogy leszámoljunk a belső ellenzékkel, a felheccelt, internetadó-ellenes, kormánytagokat megérdemelt vagyonuk miatt vegzáló,…..
- Ez a Depeche Mode klubok világnapja. Csak Magyarországon tartják meg. - 1674. augusztus xx-én láttak utoljára Pöttyöstarkójú varánuszt Új-Kaledóniában. Akkor lépett életbe a törvény, amely megtiltotta, hogy erre az állatra nézzenek. - 1954-ben ezen a napon szabadították ki a…..
A luxemburgi repülőtéren sikerült egy pár kérdést feltennünk a magyar diplomácia első emberének, aki Washingtonba indult tárgyalni a beutazási tilalommal sújtott magyar közszereplők ügyében. Számonkérés, információszerzés vagy bemutatkozás az út célja?Bár…..
Bár az esélyesek között tartják számon, nem lehet ott Orbán Viktor tanácsadója New Yorkban a nyugdíjas-bántalmazó világversenyen. A miniszterelnök tanácsadójának nyilatkozata szerint betegség miatt kell elhalasztani az amerikai utat. A szakmai sajtó egyöntetűen sajnálatát…..
rozsomákidomár 2014.10.20 15:21:29
@Perde Dóra: A képen a nyugdíjas nem ám távolkeleti import statiszta, hanem a karate kid mestere. Ő tanította meg a kis suttyót vandálkodni. Ebből is látszik, hogy a nyugdíjasok igen veszélyesek, és akkor még Bruce Willisről meg Chuck Norrisról nem is beszéltünk. Nem is csoda, hogy a bátor Habony vitéz úgy döntött, hogy megelőző csapást mér rájuk a járdán. Ki tudja mire tanították volna az ellenzéket vagy a civileket.
- Ma van a Tűzoltókészülékekre hasonlító popsztárok világnapja. - 38 éve láttak utoljára bundásseggű tükörcápát a Földközi-tengerben. Az állatot értékes gondolatai miatt vadászták. - 30 éve hivatalos ügyintézési forma Szicíliában a korrupció. A nap mondása: “A…..
- Ez a foncsorozott énekmikrofonok világnapja. - 2004. október 16-án tartották az első szüreti bált a Nemzetközi Űrállomáson. - 63 éve mutatták be párizsi divatszalonok a kolumbiai nyakkendőt. A nap bölcsessége: "Egy pohár kólát kérnék és egy sajtburgert" - Stevie…..
rozsomákidomár 2014.10.16 10:40:43
@Black Hole: innen is a mondás, hogy a tablettás szatelitmuskotálynak a fele sem tréfa.
- Ma van a Szakszerűtlen jógaoktatás világnapja. - 148 éve próbálták először meggyilkolni Abraham Lincolnt, akkor egy zongorát próbáltak rádobni. - 42 éve szálltak le a Holdon az Apollo 12 űrhajósai, Charles Conrad és Eddie, az pusztai bóbitásantilop. A nap mondása:…..
rozsomákidomár 2014.10.09 10:50:54
@tobias2: Köszönöm a felvetést, kedves kolléga, én is éppen most olvastam ezt a csodálatos hírt.
A leghatározottabban elhatárolódom az ott történtektől, mert (és ez most nem lesz vicces): Mindig is nagy csodálkozással (de nem csodálattal) tekintettem az olyan emberekre, akik azt gondolják magukról, hogy az ő meggyőződésük van annyira fontos, hogy megtiltsanak másoknak olyan dolgokat, amit azok egyébként szívesen csinálnának (és persze nem ártanak másoknak vele). A fene enné meg a hülye liberális fejem, amiért ellenszenvesnek tartom az ilyesmit.

Érdekes egyébként az egybeesés, nem jövendölésnek szántam a kommentet, lehet, hogy Széles Gábor antigravitációs hajtóműve a tér-idő kontinuumot is röcögteti?
Hátra működik többször is:
Az összes magyarországi szélsőséges fasiszta mozgalom feloszlatta magát érdeklődés hiányában, és lepkevadászattal kezdett el foglalkozni.
rozsomákidomár 2014.10.09 15:16:16
@tobias2: Valóban, nem lehet elég óvatos az ember a mai időkben...
A mondat helyesen tehát:
Az összes magyarországi szélsőséges fasiszta mozgalom feloszlatta magát érdeklődés hiányában, tagjaik krumplibogarak gyűjtésével kezdtek el foglalkozni.

Így jó, ugye?
- Ez a bálnaropogtatás világnapja. - Már több mint 700 éve nem tudjuk, milyen szemránckrémet használt Szép Fülöp. - 148 éve próbálták először meggyilkolni Abraham Lincolnt, akkor egy zongorát próbáltak rádobni. A nap bölcsessége: "Amíg megvan a mellszőrzetem, sosem…..
rozsomákidomár 2014.10.08 13:48:14
@tobias2: @Perde Dóra: A zongoradobálás barbár formáját minden igyekezet ellenére azóta sem sikerült kiirtani a köztudatból: www.demotivalo.net/view/96954/onnek-egy-hanguzenete-erkezett
Egy régi, már csak ritkán használt dögkút alján kialakított garzonban találkoztunk a Külügyminiszter Úr szüleivel. "El kellett adnunk mindenünket, hogy a Péter negyedik háza összejöjjön. Nagyon szerette volna már megkapni, és tudjuk, hogy milyen szomorú tud lenni ha nem…..
A magyar diplomácia első emberét egy orvosokból és dietetikusokból álló csoport segíti céljai elérésében. "Igen, lehet, hogy kihívás és beleroppan az életünk és a karrierünk, de ez viszi előre a tudományt. A lehetetlen legyőzése, a korlátok lebontása!" - nyilatkozta…..
- Ez a Talicskakeresztelés világnapja. - Ma lenne 498 éves a valaha élt legsikeresebb urdu kardnyelő Omar Deepthroat. - 90 éve nyílt meg az első kommunista illatszerbolt Párizsban. A nap bölcsessége: "Ne feledd: az erő, a harang, a mosoly és a talicska mind-mind ellenség, ha…..
rozsomákidomár 2014.09.17 12:28:27
@Perde Dóra: Régebben én is próbáltam különböző neveken hívni a talicskámat, de egyszer sem jött, mindig nekem kellett tolni. Lehet, hogy a keresztelés nem volt szakszerű?
Persze azóta már sokat fejlődött a tudomány is: www.youtube.com/watch?v=9uP15510sNU
rozsomákidomár 2014.09.17 13:45:04
@Perde Dóra: Ha már így össze 'he'ződtünk elárulom, csak neked, csak most, Chuck Norris: a talicskatudomány iránti olthatatlan tudásszomj vezetett engem egészen a youtube-ig, de különleges varázslat nem volt, ott csak beírtam a talicska szót angolul, és máris ámulhattam. :)
ui1: a rozsomákidomár is ember, csak kevesen tudják, sokan meg nem hiszik.
ui2: ha lengyel felmenőid vannak, akkor tudod mivel jár a „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.” Ezt annak idején Varsóban igencsak megtanították nekem Żubrówkával. Veszélyes, egészségre ártalmas idők voltak azok... (az a piszok fűszál könnyen megárt)
rozsomákidomár 2014.09.17 14:08:00
@Perde Dóra: Ja igen, és a lényeg majdnem kimaradt: a talicskatudomány iránti érdeklődés onnan jön, hogy ez volt a jelem az oviban. Először a gumicsizmát kaptam jelül, de családi tiltakozásra ezt talicskára magyarosították az óvónénik...
- Ez a velőárverezés világnapja. - 1999. szeptember 17-én kerültek nyilvánosság elé a Rex felügyelőt játszó németjuhász kutya szexbotrányának részletei. - 1869. december 10-én vezették magyar iskolákban a kötelező nemzetiszínű szempilla viselését. A nap bölcsessége:…..
rozsomákidomár 2014.09.17 13:16:39
Obama elnök végre meghirdette az ebola elleni háborút. A várva várt akció az alábbi lépésekből fog majd állni:
- Első lépésként minden eddiginél nagyobb, az összes országra kiterjedő lehallgatási és megfigyelési akciót indítanak, amelynek célja az ebolás email csatolmányok és twitter posztok megtalálása és elkülönítése.
- Második lépésként súlyos gazdasági szankciókat vezetnek be az ebolás és ebolaközeli terrorista országokra. A teljes kereskedelmi tilalmat és pénzpiaci, valamint kibertámadásokat magában foglaló akciók célországait egy rendkívüli nemzetközi egyeztetésen sorsolják majd ki, de a pletykák szerint Oroszország egyike lehet a nyerteseknek, amely napokon belül ebola nagyhatalommá válhat.
- Harmadik lépésként megelőző légicsapásokat hajtanak végre a kisorsolt országok katonai és gazdasági célpontjai ellen. Aggodalomra semmi ok, az akciókban csak drónokat vetnek be, így amerikai személyzet egy percre sem lesz veszélyben.
- A sikeres légicsapásokat követően jöhet a szárazföldi offenzíva, amelyben minden NATO országnak részt kell majd vennie, a magyar kontingens várhatóan mobilstadionok felépítésére fog majd specializálódni.
- Az ebolától megtisztított, boldog országokban amerikai felügyelet mellett szabad választásokat tartanak majd, ahol a nyugati demokrácia mellett elkötelezett párt fog nyerni. Ezután megkezdődik az ország nyersanyag kitermelésének és közmű hálózatának privatizációja, valamint a szabad piac szellemében a multinacionális vállalatok veszik át a helyi cégek szerepét a legfontosabb ágazatokban.