Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxxtrom

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..
Mint azt talán tudják, ma reggel, Csikósék eseteiből okulva és tapasztalataikat felhasználva, egy újabb különítmény vágott neki a Mercedes-vásárlásnak. Küzdelmes útjukat figyelemmel kísérjük, sőt, egy interjú erejéig el is értük őket.  ..
Maxxtrom 2010.03.12 08:23:35
@anyahajókabinajtóhajtogató: Szevast Te ajtócsukónyitózáróanyhajójegyvizsgáló! Miért nem az 1964-es Simsonoddal indulsz neki? Az már izgisebb lenne! Kajakot meg találsz a lánylépcsőház pincelejárójánál. 2-3 darab van ott, még válogathatsz is.
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
Maxxtrom 2010.03.07 23:21:41
Ez a videó adjon egy kis erőt Csikóséknak!
www.youtube.com/watch?v=joJBvDDNPcc
Ha ez beindult, a Pontynak sem lehet nagy baja! Gyerünk hazafelé mindenki!
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Belsőség Mitcsináltunkegésznap? 2010.03.05 20:14:00
Biztos észrevettétek, hogy ma nem került ki annyi információ, mint amennyit szerettünk volna. Az egész úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, kilenckor kelünk és tízkor indulunk. Ehhez képest a Merci-tulajdonos csak 9:50-kor került a reggeliző asztalhoz, és csak a Kati közbenjárására jutottunk…..
Belsőség Gyógyír a sebekre 2010.03.05 18:07:00
Sipos Zoli jelenti: Amilyen jól indult a tegnap, olyan jó lett a vége is. A kettő között történtekről már olvashattatok. Még fogtok is. Elég annyi, hogy megtörték a Pontont, volt dráma, széjjelfagyás, aggódás. Mire véget ért a Svéd Királyi Rendőrség intézkedése (persze lehet, hogy hivatalosan nem is…..
Maxxtrom 2010.03.05 19:57:20
@ZoltanZ: Hihetetlen Emberek vagytok! Vadidegenekkel, ahogy viselkedtetek, segítettétek, etettétek, ITATTÁTOK :-D ,altattátok Őket, le a kalappal előttetek! Minden jót kívánok Nektek, maradjatok mindíg ilyen barátságosak!