Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROY9791 (törölt)

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
El se hiszem. El se. Most is remeg a térdem. Király Tomi tegnap a következő képeket küldte. Majdnem pont két évvel azután, hogy Dezső átlépte Magyarország határát, és Karesz udvarában, egy sóhajtással földre rogyott a egy trélerről. Szobor lesz vajon? Ez Dezső, ha valaki nem…..
ROY9791 (törölt) 2012.03.29 14:55:30
@klarky: Bazzzz! Pont most olvasom. Ez is zsír. Ha találok ma még egy "by:Csikóst", estére még tán jó kedvem is lesz! :)))
ROY9791 (törölt) 2012.03.29 15:25:01
@Make Valamit: érted ugye, hogy csak jóindulatúan kötöszködök? ;-)
ROY9791 (törölt) 2012.03.29 17:22:27
@Csikós Zsolt: Írtam már, hogy Csikós for President... :)))
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Steve Mcqueen, Jay Leno és Drew Barrymore sem tudta megszerezni. Helyette inkább egy kamasz tanulóautója lett a Bullitt-Mustang. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
Belsőség Fenségesen nyomasztó 2011.05.31 09:49:00
A beltérben természetesen mindenki elfelejt levegőt venni néhány pillanatig, még azok is, akik bőven láttak felső kategóriás Mercedeseket, BMW-ket és Lexusokat.Mai tesztünk blogposztja...
ROY9791 (törölt) 2011.05.31 13:06:12
Az alsó-középkategória a tolvajok kedvenceHazánk piacvezető flotta- és gépjárműkezelője, a LeasePlan Hungária Zrt. saját adatbázisából végzett kutatása szerint az idei év első három hónapjában kétharmad annyi autót tulajdonítottak el időarányosan a közel tízezres…..
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
ROY9791 (törölt) 2011.03.23 18:33:20
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
Ma induló sorozatunkban a rali nevű társasjáték szereplőit mutatjuk be, fontossági sorrendben. Egyszer talán a pilótákig is eljutunk...Azt hiszem, sokan meg fognak rám haragudni, ha azt mondom, hogy a ralisport legfontosabb szereplője a néző. És ez nem is fedi a valóságot. Ha…..
ROY9791 (törölt) 2011.02.02 09:51:50
Belsőség Őrültek akkor és most 2011.02.01 17:30:00
Gondolom van annyira műértő a közönség, hogy ha lát egy ilyen képet, akkor nagyjából el tudja helyezni helyben és időben. Aki persze ismeri a gépet, az tudja, mennyire becsapós, hiszen ez – minden látszat ellenére – egy alig pár éves autó és egyben ékes bizonyítéka…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Egy harckocsit elindítani nem könnyű feladat. Egy tankhajót még nehezebb. Megmondjuk, hogyan csináld. Vélemények az azonos című írásunkról...
ROY9791 (törölt) 2010.11.30 10:41:00
Tévedtem. Tudják, még a múltkor. Hogy is fogalmazzak pontosabban – előre ittam a medve bőrére. Akkor azt írtam, hogy kicseréltük Erában a kuplungszerkezetet, -tárcsát, -kinyomócsapágyat, és ezzel meg is szűnt a dobálás, ami kezdett az agyamra menni. Hát egy…..
ROY9791 (törölt) 2009.07.21 13:29:52
Egy szép régi Bmw E30, 318i-m van, M40-es motorral, '90-es évjárat. A kasztnija rendesen rohad, a jobb első váznyúlvány is. A difije bőg, mint egy kanos bika, a váltója kettesben, hidegen üt. Telók rugók már olyanok, mintha egy Citroën kacsában ülnék. Mégis imádom, és felújítom. Kb másfél milliót akarok rákölteni, így lesz egy új autóm, ami még 15 évig simán elmegy. Inkább ez, mint egy új Swift 3 millióért, ami már négyéves korára szarrá megy.
És majd a Bömit adom a gyerekemnek 18-dik szülinapjára (terveink szerint ez 23 év múlva lesz), hogy lássa abban a letűnt korban voltak igazi jó autók is, nem csak lelketlen, karaktertelen; elektronikával teletömött bádogteknők. Minden tiszteletem a jól kitalált új kocsiké, de sajna egyre kevesebb van belőlük.

Ezek meg különösen tetszettek:

"És vannak emlékeim arról, mit tudtak ezek a kocsik műszakilag, kényelemben újkorukban. Az lebeg a szemem előtt, ahhoz viszonylag közel szeretnék jutni. Mert nem azért van öreg Mercedesem, hogy elmondhassam, öreg Mercedesem van, hanem azért, mert ha jó, akkor élmény benne utazni."

"Szóval nekem beleírták a nagykönyvbe, hogy rendbe fogom tenni Erát műszakilag, még ha sok időmbe és pénzembe is kerül majd. Egyrészt, mert szórakoztat a folyamat, másrészt, mert bebizonyítom magamnak, hogy öreg autó igenis lehet jó, és minden apró lépésnek úgy örülök, amikor közelebb kerülök a fejemben levő víziómhoz, mintha karácsony lenne."

Kurva jó cikk volt!