Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dandie (törölt)

0 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Dandie (törölt) 2014.04.23 14:56:49
@Palex: megrázóan egyszerű a világképed. :)
A 2010-es Sziget -1. napján megtartott búcsúkoncert sikere után úgy döntött a Kispál és a Borz két alapító tagja, Lovasi András és Kispál András, hogy mégsem küldik pihenni a zenekart, hanem inkább visszakanyarodnak a gyökereikhez, és újra felpörgetik a bandát abban a…..
Dandie (törölt) 2013.11.27 21:23:42
Belsőség Vége a dalnak? 2013.11.23 12:01:51
A Faluvégi Farolás után, hogy is mondjam, úgy éreztem, nem sikerült kijátszanom magam. Éreztem, nagyon jó lenne, ha mihamarabb drift-lehetőséghez jutnék. A fene sem gondolta volna, hogy még aznap este rámüzen FB-n Remetehegyi Leslie, hogy az egyik fordos csapat pár nap múlva…..
Dandie (törölt) 2013.11.23 16:02:09
@Béza Dániel: Jaja, elvégre a kép csak Magyarország legolvasottabb címlapjára lesz kitűzve - igaz alulra. Gyakorlatilag akármilyen szenny mehet rá, csak legyen meg kilóra. Ha rajtam múlna, a szerkesztőt is kirúgatnám, hiszen a szövegnek sem kell egybe lennie, csak legyen legalább ezer-ezerkétszáz karakter minimum, hiszen a lényeg, hogy darabra legyen meg. És ha mindezzel kész vagyunk, kezdjük el kánonba: "már az zindex se a régi!".

@KelemenGy: Ezt is csak alátámasztani tudom. Ha valamiben is különbözik egy telefon és egy DSLR, akkor az a megapixel! Úgy van! (Ha mondjuk azt mondtad volna, "minek a DSLR nem kell 7 darab félszemű kacsa", még annak is több értelme lenne, mint a DSLR-t éppen megapixelben összevetni bármi mással.)

Minden látszat ellenére egyébként szerintem sem muszáj 1Dx-el fotózni mindent, sőt, a legjobb gép, ami nálad van, csak vicces, hogy a mindkét elhangzott ellenérv önmaga paródiája :)

vö: Index.hu: ide minek? DSLR vs mobil: megapixel!
Na, már megint nyavalygunk. Nem lett jó az új Dream Theater (bár ki várt mást?), az új Korn pláne rossz lett és Terry Malts is csak közepes cuccot rakott le az asztalra. A képünkön látható Chvrches viszont odatette magát, és Drake is olyan jó lemezt csinált, ami előtt még az…..
Dandie (törölt) 2013.10.20 09:06:15
@Zka: Sok jelző közül kiválasztottad azt az egyet, aminek semmi alapja nincs. Mondhattad volna pl azt is, hogy mindig is túl hupilila volt, még akkor is komolyabban vettelek volna.
Amikor hazaértem Amerikából, a legtöbben azt kérdezték tőlem, milyen volt? Mivel ritkán akadt két napom mesélni, ezért legtöbbször csak annyit mondtam, hogy nagy. Nagyok az autók, nagyok a városok, nagyok a kajaadagok, és ennélfogva nagyok az emberek is. A nagy érzés leginkább…..
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
Dandie (törölt) 2013.06.19 22:15:14
@Nínó Karotta: Holnap este van! :)
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
Zsíír Blog Ötödik nap 2013.04.13 22:48:38
Április 5-én megnéztem a Fat, sick and nearly dead című dokumentumfilmet, ami megváltoztatta az életemet. Eldöntöttem, hogy első célként 10 napig saját magam által préselt zöldség és gyümülcsleveket fogok inni. Ha ez sikerül és még jól leszek, akkor 30…..
Dandie (törölt) 2013.04.14 16:43:39
@nikita: "Én nagyon sok cukros ételt eszek, alapvetően ezért van súlyfeleslegem."

Sok cukros étel => Elhízás => Lefogyni vágyni => Kevés cukros étel.

Na nem mintha nem támogatnám teljes mellszélességgel a természetes szelekció ilyen briliáns példáját, sőt! Szerintem folyadékot se fogyassz, csak havi egyszer, hét elején két egység hidrogént, hét végén egy egység oxigént, lehetőleg villával, de az fontos, hogy közben egy fejszével üsd a hátad. Máskülönben nem hat.
  Minden, amit a gázszámla kapcsán tudni akarunk, de soha senki nem magyarázza el nekünk! Mivel az elmúlt hónapokban a csapból is a gáz- és áramár, illetve rezsikérdés folyt, megspékelve egy kis számlaképpel és számlaértelmezési kísérletekkel, azt hihetnénk, hogy mára…..
Dandie (törölt) 2013.04.12 21:35:52
@Csavarhúzós: Ha már egyszer a meteorológiai szolgálat az előszobádban - bent - kotorászik, akkor már ne aggasszon a gázszámla.

"Egy adott hónapra az átlagos hőmérsékleti értéket és légnyomásadatokat a meteorológiai szolgálattól szerzik a szolgáltatók."
Dandie (törölt) 2013.04.12 21:45:36
@vizipipa: "Ennek oka kettős: egyrészt biztonsági, másrészt anyagi kérdés."

De várj, van még tovább is:

"A levegő és oxigén bekeverésével az elemi fizika szabályai szerint ugyanis könnyen robbanásveszélyes elegy keletkezhetne a vezetékekben."

lmgtfy.com/?q=sz%C3%B6veg%C3%A9rt%C3%A9s+3.+oszt%C3%A1ly
Colorcam 700D-vel hülyít a Canon 2013.03.23 13:54:54
Magunk sem akartunk hinni a fülünknek, se a szemünknek, a Canon tényleg meghúzta a váratlant és megjelentette a 650D utódját, a 700D-t. Ezen kívül egy új, az 1000-es sorozat alatt (van lejjebb?) elhelyezkedő kategóriát is létrehozott a 100D-vel. A Canon mostanában szépen szólva…..
Dandie (törölt) 2013.04.05 19:44:35
@In Motion: ez nekem is csípi a szemem. Személy szerint nagyon örülök a 6D-nek, mert az, hogy hiába költök kétszer annyit egy 7D-re, ugyanazt a IQ-t kapom mintha egy 500D-t vennék, az vicc, a belép FF-el pedig egy új dimenzió nyílt ki számomra. De ha az EF(-S) obikat nem szeretném jobban, mint a Nikkorokat, már rég Nikont nyomogatnék :/
A fényképek nem csak dokumentálják a történelmet, hanem megteremtik azt. A TED Egyetem előadásában Jonathan Klein, a Getty Images fotóügynökség társalapítója és jelenlegi igazgatója bemutat néhány fotót a legismertebbek közül és arról beszél, hogy mi történik, amikor egy…..
Dandie (törölt) 2013.03.26 11:55:05
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
Dandie (törölt) 2013.02.08 12:52:50
[ Tartalomjegyzék gyanánt > Biztonság > Bad statistics > Ez nem védőoltás ] Nemrég beesett a postaládámba egy "Nem_Vedooltas.pps" című anyag. Mit mondjak, nem sokáig tartott a reményem, hogy nem védőoltásról fog szólni... Ha valaki magától még nem látta, és…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Dandie (törölt) 2013.02.02 13:07:16
@bean: oh, hálám üldözzön, ez a checkbox életet ment.

Az index2 meg siralmas. Nem is értem a koncepciót, hogy ki és mit nyer ezzel.
Évek óta nem volt ilyen problémám, de most megint belefutottam. Egy nekem elküldött anyagban jeleztem, hogy én biza azt a lila színt nem szeretem, mire azt a választ kaptam, hogy az a lila bizony kék, kalibráljam újra a monitoromat. Régről ismert gond ez, az igazi problémát ugye…..
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
Dandie (törölt) 2012.02.19 13:09:01
@mehet/mégse: : DDDDDD
Te pancser.
Dandie (törölt) 2013.01.17 15:00:05
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Dandie (törölt) 2013.01.16 19:46:41
@rolls: Mibe, hogy te mondani akartál valamit!
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Dandie (törölt) 2013.01.08 20:12:58
@saces333: do what I say? Nem kevered a "do what they told you" sorral, ami pedig a Killing in the name c. szám?

@hulyevel: a gangman style miatt inkább 510-es lista kellett volna, hogy az első tíz helyen az a kurva gangman style álljon, kikészülök tőle
Dandie (törölt) 2013.01.08 21:01:04
@A Tyne folyó déli partja: arany farmermellény gyanùs komment
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Dandie (törölt) 2013.01.08 20:23:30
@manyuska: tökéletesen egyetértek. Ez egy bukdácsoló szakközepes írása. Nem tudom se elhinni se sajnálni.
Miközben aggódó tekintetünket újra meg újra a honi korhatárbizottságra vetjük abban bízva, hogy nem totózza ki a magyar mozikból egy X-es kategóriával az utóbbi évek egyik legkeményebbnek ígérkező filmjét, addig annak direktora, az elsőfilmes Fede Alvarez nyilatkozataiban…..
Dandie (törölt) 2013.01.08 11:29:18
@Mészáros Laci: aztakurva :D
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
Az Égéstér dupla kommentposztja...
Dandie (törölt) 2013.01.04 12:38:40
@Rocko-: későn hallgattam az adást, és ovlastam a kommenteket, de:

"wiw! ezaz, még Winkler is emlékszik hogy i betű nélkül indult."

Őszintén nem gondoltam volna, hogy ez a modoroskodás 3 év után még mindig megy.

modoros.blog.hu/2009/07/12/olvasoi_rovat_a_facebook_tag

"Mint mindenki, ő is a wiw köpönyegéből bújt ki. Igen, wiw, hiszen ő már akkor regisztrált, amikor még nyoma sem volt az i betűnek. Azóta persze megvetéssel néz vissza szülőfalujára, ennek általában hangot is ad iwiw-es adatlapján..."
Dandie (törölt) 2013.01.05 21:26:12
@Rocko-: nem tudom. Először is, próbálj meg kicsit megnyugodni. Szerintem nem lesz belőle nagyobb ügy. ;)