Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yamini

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asperján György MEGALÁZTATÁS 2009.11.26 11:50:00
 FairyFeller hívta fel a figyelmem az alább ismertetett cselekményre:TESSÉK! HÁT EZÉRT NEM SZABAD HORÁK NÓRÁT SOHASEM ELFELEDNÜNK! ORSZÁGON-VILÁGON!Ilyen dolgok csak a pokolban történhetnek meg! :'(MAGYARORSZÁG (polgári (-háború) perek...?)"GYEREKCSÍNY" EGERBAKTÁN:…..
Yamini 2010.01.28 20:50:53
@FairyFeller: Uram Atyám!Ez a világ egyre lejebb sülyed!!!
Egy gyereknek egyáltalán hogyan jut eszébe,egyáltalán csak hogyan gondolhat arra, hogy ilyet megtesz,dehogy még el is kövesse,az mindennek a teteje:(
Nem hiszem el,hogy nem tesz senki semmit ez ellen.Szerintem sok módja lenne.Szigorúbban kellene eljárni az ilyen ügyekbe.Alapjáraton nagyon humánus vagyok,de ezek a dolgok nagyon felzaklatnak!!
Az ilyen ha gyerek, he nem maradjon élete végéig dutyiban.De hát a börtönökről is megvan a véleményem.Némely rab jobban él,mint az aki egész életében gürcöl az életbenmaradásért.Akik gyilkoltak,és raboltak,azok meg színes tv-n nézik a műsorokat,programokra járnak...mint egy szállodába:S Azért,hogy visszatudjanak illeszkedni ha kiszabadultak.Ugyan már!!!Esetleg egy gyilkos???
Az olyannak én villamosszéket adnék,aztán menjen.Mért kell ezeket babusgatni???

Tud valaki erre egy jó választ??
Asperján György HOVA JUTOTTUNK??? 2009.12.18 15:51:05
 Kedves wlady!A Rádió 15 órás krónikájában azt mondták, hogy a kislányt tarkón lőtték, vagyis szabályosan kivégezték. Mit tehetett egy 16 éves lány, hogy tarkón lövik? De logikusabb a kérdés, ha úgy tesszük fel, mit tehetett az vagy azok, aki, akik úgy döntött,…..
  Hét hónappal és két nappal a gyilkosság után letartóztatták Horák Nóra gyilkosát, aki a tett színhelyétől mintegy kétszáz méterre lakott. A kétszáz méter megtételéhez az önmagát rendkívül eredményesnek vélő-gondoló illetékes rendőrkapitányságnak hét…..