Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fostalicska

42 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még novemberben dobta piacra a MIC Gadget az élethű Steve Jobs-figurát. Ahogy kell, fekete garbóban, farmerben, futócipőben, levehető szemüveggel és felcsatolható szövegbuborékkal árulták a kis kópét. Az eredeti ára 80 dollár, 16 ezer forint volt. Lehet, hogy az évszázad üzlete…..
Tudtátok, hogy Gyurcsány Ferenc mivel piheni ki a miniszterelnökséggel járó feszültséget? Régi angol recept alapján nőnek öltözik. Esküszünk, hogy ezt most nem fotósoppoltuk. Nézzétek: Na jó, igazából lehet valószínű, hogy nem is Gyurcsány Ferenc van a képeken, de…..
Mai cikkünkben egy újabb idegesítő, lomha, társadalmilag káros szánalmas szubkultúrával foglalkozunk, a terhes kismamákkal. Nekik adunk jó tanácsokat a terhességgel és szüléssel kapcsolatban.Fontos a megelőzésA Földgolyó túlnépesedéssel küzd, ezért mindenki csak jót tehet…..
Azt írja a Velvet, a sztárfos kifogyhatatlanul bugyogó, büdös forrása, hogy: "Hargitai állítja, nem cserélné el senkivel sem a testét, habár véleménye szerint ő sem tökéletes. A fejét például nagynak tartja, de a kisugárzása pótolhatatlan." A Fostalicska…..
Véleményem szerint minden idők legbevállalósabb halloween-i celebjelmeze az Olsen-ikrekhez fűzödik. Jó pár évvel ezelőtt tündököltek így, azt hiszem sokak örömére. Hmmm...Hogy tetszik?..
fostalicska 2008.11.01 00:52:51
Versus Miley Cyrus leszbi csókja 2008.10.30 10:01:00
Határozottan van tűz a kislányban. Madonna nagyi és Britney alakítása után, az ember azt gondolná olyan nagy meglepetés nem érheti, erre tessék, már a mesehősök sincsenek biztonságban. De mit szól hozzá Miki egér? ..
fostalicska 2008.10.30 22:56:56
Hétvégére tartogattam ezt a kis válogatást kedvenc Doktorunk kevésbé ismert életéből. HL rappel, szerelmet vall, lemossa Johnny Casht és a Beatlest a pályáról.Update: Sg kommentje világított rá, hogy a videók a A Bit of Fry and Lauriban voltak(imdb). Köszi a kiegészítést:)MC…..
Ki ez a kurvajó csaj? Megmondjuk a hajtás után. Segítünk, itt van egy kevésbé jól sikerült, de a valósághoz képest még mindig nagyon jól sikerült kép róla: Bizony, ez a nemzet dagadt csalogánya, a Tóth Vera. Kérdésünk, hogy vajon mifaszért kell róla olyan képet felrakni a…..
Érdekes arcú emberek néznek egymásra. Magyarázat később. Megrázó lesz. ..
Bizonyára nemcsak stábunkat sokkolta ezen bizarr teremtmény felbukkanása a hazai szórakoztatóiparban, kitörő sikere azonban kis híján olyan érzést kelt, mint amikor arcunkba csapódik egy talicskányi langymeleg fos. Merthogy Máriát valóban utánfutóval kell odatolni, akkora…..
fostalicska 2008.09.10 15:59:15
Filmdroid Játékból film 2008.08.28 12:16:00
Nézzük milyen játékokból is készül majd film a közeljövőben Uwe Boll-tól érkezik a FarCry, szerintem semmi jóra ne számítsunk (plakát erre) A Max Payne-t is hamarosan bemutatják, főszerepben Mark Walhberg és Mila Kunis   Jövő év elején jön a Street Fighter: Legend…..
..
fostalicska 2008.08.05 14:08:35
fostalicska Ateista fospakolás 2007.10.08 12:37:38
Az alábbi kedves kis drámát Csizmár Péter írta,az ő blogján találtuk meg, és engedélyével utánközöljük, annyira szépen ideillő. Vallásgyalázó is, meg fostos is, de nagyon. Lássuk! Vitéz Nemes Valaghváry Szarházy Fingamér:Józsika és a ministránsfiú (J) - Mi a…..
fostalicska 2008.08.02 14:25:54
"A most már volt barátom hívott egy design kiállításra, utáni bulira.Nem vagyok otthon ezekben a körökben, de azt mondta, nem kell túl elegánsan öltöznöm.De legyen extrém.Nem tudtam, mire gondol, ezért telefonon elmagyaráztattam vele, hogy mit vegyek fel.A helyzet az, hogy ő…..
Levelet hozott a posta a Goldenblogtól, ahová természetesen bejegyeztettük a Fostalicskát. Ezt írták: Téma: Blog áthelyzése kategóriába Blog címe: Fostalicska Blog webcíme: http://fostalicska.blog.hu Eredeti kategória: Kulturális blogok Új kategória: Szórakozás blogok bla,…..
Sok embernek megmozgatja a fantáziáját esztétikus külsejével, lenyűgöző tudásával, nem tagadom családon belül is többen kíváncsian várják már a magyarországi eljövetelét, amit talán a T-Mobilenál lehet majd először megvásárolni. Azonban egy vonzó technikai kütyű…..
Állandóan meleged van, zavar, hogy a pólód meg vizes? Mi lenne ha olyan pólót húznál ami ezt kiemeli, sőt stílusossá teszi az egészet? Elkészült, rendeld meg és még tetszeni is fogsz a közönségnek. Behance..
fostalicska 2008.06.15 17:50:06
Nektek megvolt a transzvesztikuláris villamosvezető, aki a minap körbesírta a BKV-figyelő blogot, hogy nem hagyják melltartóban vasutaskodni? (A Netről sajnos már lekerült, de mi ügyesen elmentettük idejekorán a Panaszkórushoz méltó szenvedéstörténetet, ide kattintva…..
Kicsit már magunk is megcsömörlöttünk a témától, de az alábbi példa lehetőséget ad egy újabb on-line játékra. Magyarországon kevesebben hallottak róla, de világszerte eléggé elterjedt Uri Gellerről, hogy egyszer (többször?) mentális erejét felhasználva sok mérföld távolságból megállította a londoni…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
fostalicska 2008.06.10 14:19:12
Ma éjszakai netezgetés során, napi betevő pornóbegyűjtő körutam közben, ez a kis friss hüvelyes zöldség jött szembe a Comment.com blogon. Ez egy playmate, de van neve is: Hargitai Bea. Különleges képessége, hogy a kiöregedett magyar-izraeli (Budapest–Tel-Aviv tengely…..
Most olvastunk a Velveten egy szenzációs cikket, amiből kiderül, amit mindig is sejtettünk: Gombos Edinát, az ország egyik legidegesítőbb műsorvezetőjét építési hulladékból rakták össze! "Gombos Edinának, a TV2 vemhes várandós műsorvezetőjének nem volt szerencséje a…..
A fosnak érdekes tulajdonsága, hogy sokszor onnan csap le, ahonnan nem is számítana rá az ember. Ma például házon belül robbant a képünkbe a szaros bomba. Ma, amikor benéztem a blog.hu admin oldalára, ijedtemben majdnem befostam. Már azt hittem, a Kiskegyedbe lapoztam bele…..