Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy András

120 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden mindkettő szar, együtt is azok. Szóval az Ernő menü 500 Ft, van benne egy akkora hambi ami kb. 4 harapás, a sültkrumpli kis adag, meg úgy 2 deci kóla, mert a többi jég. A B-smart-os sültkrumpli is kis adag; a Longer szendvics kicsit csípős, de ehető; ez 390 Ft…..
comment:com Hírezés, de másképp 2010.06.28 09:30:00
Nyájas olvasóink már észrevehették, hogy oldalt van nekünk egy Twitterdobozunk, ahol szabóZ kollégával rendszeresen posztolunk rövid híreket, érdekes linkeket, satöbbi, ő a hazai médiából, én meg a világ többi részéből. Namármost.Mivel nyár van, ami uborkaszezon a tévében,…..
Az első fél órában azon gondolkodtam, hogy érdemes-e ezt végignéznem. Utána viszont úgy felpörgött, hogy egyáltalán nem bántam meg. Gerard Butlert jó volt most nem akcióhős szerepben látni (a Törvénytisztelő polgár után), Katherine Heiglt pedig nem felejtem el a jelenet miatt.…..
Nagy András blogja Invictus 2010.01.09 22:08:00
Az előzetes alapján érdekes ötletnek tűnt, hogyan lehet a politikát és a sportot összemosni. Bár értem a szándékot, a film alapján a gondolatmenet is jónak tűnt, a megvalósítás mégis sántított. Ettől függetlenül tetszett, érdekes volt a dél-afrikai akcentust hallgatni,…..
Nagy András blogja Fel! (Up) 2010.01.09 22:03:00
Az első 10 perc önmagában is megállja a helyét, nagyon tetszett. 9/10..
Nagy András blogja Dexter 4. évad 2009.12.29 23:19:00
Dexter egyre kevésbé tudja megoldani a sötét énjének kiteljesedését, folyamatosan ki van téve a családapa szerepéből adódó kötelezettségeknek. Találtak egy olyan főellenséget, aki egész szezonban fenn tudta tartani az érdeklődést. Jennifer Carpentert még mindig az egyik…..
Nagyon lassan pörög a film, néha van kicsit érdekesebb rész, amúgy elgondolkodtató beszélgetések. A történet vége nem tetszett, a képek és a zenék helyükön vannak, viszont a színészeket ki lehet emelni, ők mentik meg a filmet. Nagy-Kálózy Eszter főszerepe tökéletes volt,…..
Kezdem a rossz hírrel, áprilisig kell a következő részre várni. Viszont pöpec kis félévad-finálét kaptunk.[SPOILER ON] Lezajlott a selejtező a várt eredménnyel, de meglepett, hogy Finn és Will titka is kiderült. (Belegondolva, nem is lett volna értelme tovább húzni egyiket sem.)…..
comment:com No More Mr. Nice Spy 2009.12.21 16:05:00
Chuck, harmadik évad, már a nyakunkon. ..
Nagy András 2009.12.24 08:32:46
Annyira jó volt egymás után megnézni a két évadot, hogy most a második évad fináléja után tűkön ülve várom a harmadikat. Szerencsére jön, nem kaszálták el. Már csak januárig kell várnom, azt csak kibírom.Az évad utolsó pár részében már azon törtem a fejem, hogy hogyan…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
Nagy András 2009.12.21 11:28:22
@sixx: Van arról valami kiszivárgott infó, hogy mennyire tudományos összeg ez?
A héten bejelentett Volán áremelések után elkezdtem számolni, hogy az én heti 2 utazásom mennyibe is fog kerülni jövőre. Most a Debrecen és Álmosd közötti út Volán busszal teljes árú jeggyel 635 Ft, ami a 15 %-os emelés után 730 Ft, tehát oda-vissza az út 1460 Ft. Ehhez jön…..
   ..
Nagy András 2009.12.08 13:49:11
@csaka: Nem én kérdeztem, de sajnálom hogy így jártál.
Nem annyira akciófilm, mint a trailer alapján vártam, inkább a drámán a hangsúly. Jó kis bosszúfilm, elgondolkodtató tartalommal: 7/10...
Előzetesen sok jót hallottam róla, talán túl nagyok voltak az elvárásaim, de azért nem volt rossz 6/10...
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.30 09:22:00
Az USA még csak most ébredezik a Hálaadásból, normális mennyiségű hírre holnap lehet inkább számítani.December 3-án az MTV egy élő kerekasztal-beszélgetést prezentál majd a neten, melynek keretein belül James Cameron, az Avatar rendezője, a film ptoducere és két főszereplője…..
A számlálós móka tesztett, a zeneválasztás nagyon jó, a sztori rendben, a színészek is jók. 8/10..
A Fox egy külön kategória a networkök között, náluk ugyanis a baseball illetve az American Idol fix helye miatt a téli menetrend és maga a midseason is másképp alakul, mint a többieknél, nem szimplán arról van szó, hogy pár hetet kihagynak sorozatok, hanem hónapokra pihennek le,…..
Ha elütésekről van szó, szerintem senki nem tud jobbakat produkálni, mint én, szóval cseppet sem a ledorongolás vezérel most, amikor az RTL Klub egyik promóját mutatom meg a nyájas olvasótábornak, hanem inkább az, hogy elég mutlatságos hibát bírtak véteni a promókészítő…..
Nagy András 2009.11.25 13:55:35
Nagy András blogja Glee klub 2009.11.23 21:39:00
 Létrehoztam iWiW-en a Glee klubot. Tessék csatlakozni!..
Belső nézetes sorozat, ilyet eddig még nem láttam. Az egyetemi életről szól, a Comedy Centralon ment, túl rossz nem lehet. NEM BIZONY! Minden rész 2 sztoriból áll, összesen 6 rész az évad, de már várom a következőt. Phil és Sam két k. nagy arc. Tipikusan az egyetemet befejezni…..
késve ugyan, de sikerült feldolgoznia az adatokat a Nielsennek (áramkimaradás miatt csúszott a dolog), és örülünk, Vincent, mert a Big Bang Theory 13 millió néző mellé 5.1-es ratinget tudott hozni, ezzel a House-zal azonos eredményt ért el, de mivel a share-je magasab volt, ők…..
Nagy András 2009.11.19 16:22:14