Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigi.

10166 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30 éve Clevelandben lépett fel a Depeche Mode. Az Exotic Tour koncertjén volt egy kis gond a Behind The Wheel „backing tape“-jével, ez hallható is a felvételen. Daryl Bamonte pedig ezt írta a Devotional Tour Diaryba: „Sajnálom, de nem tudtam ellenállni, hogy ne kelepeljem végig egy légkondicionáló…..
Ma 18 éve a Puskás Stadionban lépett fel a Depeche Mode! Ez az a koncert volt, ahol csak egy kicsit esett, és csak a harmadik-negyedik szám környékén - egy kifejezetten szép nyári este volt, olyan meglepetésdalokkal, mint a Judas, a Leave In Silence, vagy éppen a Photographic. Az előzenekar…..
35 éve jelent meg Martin első szólólemeze, a COUNTERFEIT E.P.! A hatszámos album feldolgozásokat tartalmaz, innen az elnevezés (Counterfeit=Hamisítvány, Utánzat). A lemez felvételei a Music For The Masses album turnéja után rögzítették, Rico Conning társ-producer társaságában. Noha a kiadvány…..
Új Humanist-Dave Gahan együttműködés a 4 évvel ezelőtti Shock Collar után! Az új dal címe BROTHER. Emlékezetes, hogy a Memento Mori Touron a Humanist előzenekara volt a Depeche Mode-nak. Rob Marshall bandájának a nagylemeze, az On The Edge Of A Lost And Lonely World kissé szokatlan időpontban, nyár…..
Ma 33 éve jelent meg egy Nitzer Ebb EP, AS IS címmel. A négy remixet tartalmazó kiadvány igazi Mute-allstars gárdát vonultatott fel, hiszen a mixeket újragondolók között szerepelt Flood, Barry Adamson és Paul Kendall is. A COME ALIVE című dalt pedig nem más mixelte, mint Alan Wilder, aki az…..
15 éve Berlinben lépett fel a Depeche Mode - ez volt a lipcsei visszatérés után a második koncertjük. Erről bővebben már 5 éve írtam, itt elolvasható a cikk. Most annyival egészíteném ki, hogy ekkortájt majdnem az összes koncertet rögzítették, és a Live Here Now kiadó gondozásában dupla CD-ken ki…..
A Depeche Mode újkori történelmének számomra legfelemelőbb pillanata ma 15 éve történt Lipcsében, a Zentralstadionban. Dave Gahan ugyanis kevesebb, mint 1 hónap kényszerpihenő után újra színpadra állt, azaz folytatódott a Tour Of The Universe! A rákbetegséggek küzdő Dave formája - érthető módon -…..
13 éve jelent meg a Depeche Mode második és mindmáig utolsó remixlemeze, a REMIXES 2: 81-11! Itt a kiadvány teljes tartalma (beleértve a csak digitálisan letölthető anyagokat is):..
Az 1994-es Exotic/US Summer Tour egy nevezetes koncertje zajlott éppen ma 30 éve, Biloxiban. Az USA déli partján, New Orleans környékében található településen lezajlott koncertről az Exotic Tour egyik legjobb minőségű bootleg CD-je készült, Darkest Feelings címmel. Daryl Bamonte az Exotic Tour…..
Ma 18 éve jelent meg a Playing The Angel album utolsó kislemeze, a dupla A oldalas JOHN THE REVELATOR/LILIAN maxi!..
20 éve jelent meg Junkie XL cikornyás című, Radio JXL Broadcast >From The Computer Hell Cabin című lemeze. Ezen Dave Gahan visszaadja a szívességet Junkie XL-nek, és a Dirty Sticky Floors kislemez nagysikerű Junkie XL remixekért cserébe énekel egy Junkie XL dalban, ami a RELOAD címet viseli. A…..
Ma 40 éve ért véget a Construction Time Again Tour. Az utolsó fellépésre csaknem két hónappal az utolsó előtti után került sor: 1984 június másodikán azonban meghívást kaptak Ludwigshafenbe, az Open-Air fesztiválra. Az együttes először lépett fel 40 000 néző előtt. Fesztiválsetlistet játszottak,…..
Ez volt Daniel Miller néhány nappal korábbi belső körlevele Alan kilépési szándékáról (a DM Live Wiki egyébként teljes oldalt szentelt Alan kilépésével kapcsolatban)    ..
Ma 28 éve történt a Depeche Mode történelmének egyio legszomorúbb epizódja: Dave Gahan kis híján kábítószer-túladagolás áldozata lett. A függőségével hosszú ideje küszködő énekest egy heroin-kokain koktél végezte ki csaknem. Dave elmondása szerint két percig meg is állt a szíve,…..
Ma este fél 8-kor ismét Insight, a pont ma 1 éves Radio Kaleiden! Fő témáim: a 30 éves Exotic-US Summer Tour és a 15 éves Tour Of The Universe. https://radiokaleid.hu/..
Ma 7 éve lépett fel a Groupama Arénában a Depeche Mode. Ez volt a fehér kesztyűvel integetős koncert, ami így nézett ki közvetlen közelről:..
30 éve a Route 66 című dalban is megemlített San Bernardinoban járt a Depeche Mode Exotic Tour elnevezésű koncertsorozata. Daryl Bamonte egy mókás jelenettel jelentkezett az Exotic Tour Diaryból: „Visszafelé jöttünk San Franciscoból, amikor meg kellett állnunk, mert Martinnak pisilnie kellett.…..