Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigi.

10229 bejegyzést írt és 469 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 6 éve ért véget a Global Spirit Tour, Berlinben, a Waldbühnében. A koncertet Live Spirits néven ismerhetjük. Ezután több, mint 4 és fél évig nem láthatuk a zenekart a színpadon. Ez volt Andy utolsó fellépése a DM-mel...
15 éve kezdődött meg a Tour Of The Universe észak-amerikai szakasza: elsőként Torontoban lépett fel az együttes. A koncert különlegessége a Fragile Tension egyszeri előadása volt. Nézzük most a Tour Of The Universe turnéblog bejegyzését:   "Helló mindenkinek!   Az észak-amerikai…..
Ki volt ott? Teljes videófelvétel a koncertről:..
Egy éve jelent meg Dave Gahan egy szinte elfeledett dala. A Jeffrey Lee Pierce emlékére készített The Gun Club feldolgozás, a MOTHER OF EARTH az eredeti alkotás egy lassabb változata...
Ma 12 éve Dave Gahan és a Soulsavers egy "intim szettet" játszott Los Angelesben. Ezen a fellépésen 7 dal hangzott a Soulsavers első Dave közös lemezéről, a The Light The Dead See-ről. Itt a felvétel:..
Ma 30 éve véget ért a Depeche Mode történelmének egyik legfontosabb fejezete: 1994-ben Indianapolisban, az Exotic Tour utolsó koncertjén lépett utoljára színpadra Alan Wilder a Depeche Mode tagjaként. Az Exotic Tour végeztével a banda szétszéledt: Martin az alkoholban, Dave a drogokban találta meg a…..
Továbbra is az Exotic Tour végnapjai a fő témánk. Ma 30 éve Milwaukee-ben lépett fel a Depeche Mode, ez volt Alan Wilder utolsó előtti fellépése a DM kötelékeiben. A teljes koncertfelvétel egyik emlékezetes pillanata a Behind The Wheel, amikor Dave hangos "HALLO!?' kiáltásokkal próbálja nagyobb…..
A Tour Of The Universe 15 éves évfordulójára így emlékeztem 5 éve.  Itt pedig egy egyórás kivonat a koncertből: ..
Erről itt írtam (kicsit) bővebben...
Erről 5 éve már írtam itt...
Erről 5 éve már írtam bővebben - és persze a koncert teljes felvétele is elérhető...
40 éve jelent meg a Depeche Mode első válogatáslemeze az Egyesült Államokban, PEOPLE ARE PEOPLE címmel! A borító Brian Griffin munkája. A kilencszámos válogatás a Sire Records gondozásában jelent meg.   A lemezen szerepelt a vadonatúj People Are People és az USÁ-ban addig nem hozzáférhető…..