Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaulReal

516 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmrendező akarok lenni. Lemosom Woody Allent a színről, Chaplin bajszot növesztek és újra divatba hozom a némafilmeket. Lehetséges-e? Itt és most. A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy felejtsük el, menjünk el inkább autószerelőnek, vagy MacDonald's-ban fanyalgó tarisznyás…..
Gyilkosságok, balesetek, bulikba csomagolt fertőző agyhártyagyulladások. Ha bekapcsoljuk a tévét, így ömlik belőle a jóság szanaszét: Jön a SuperTV2, az RTL2, a magyar filmipar rég halott, az emós zenekaroktól pedig a legvidámabb hippi is könnyezve kötné fel magát. Merre…..
Elsőként számolhatunk be róla, a Híradósok és Az elnök emberei sztárírója meghívást kapott az HBO-tól, hogy legújabb sorozatát népszerűsítendő, sajtókörúton tegye tiszteletét Magyarországon. Miért nagy dolog ez? Legutóbb Matthew Fox, a Lost sztárja, illetve Sarah Shahi…..
A blog utoljára 2010-ben frissült. Most, akár a hamvak közt magához térő főnix, úgy folytatódik a menet. Marc Webb rebootjával, amelyben Andrew Garfield és Emma Stone egymásba habarodik, mi pedig a mozi kényelmesnek még jóindulattal sem nevezhető székébe süppedve fogjuk a…..
2012. Magyarország - Egy elképzelt bárban - Milyen napod volt, öcsém? - kérdezi Ernest kissé remegő kézzel, de bikákkal bármikor szembeszállni képes hangon, bortól ködös tekintettel a sarokban pipázó alakot. - Elmegy. Sokat passzolgattunk, de ma úgy éreztem magam, mint egy…..
A falusi vérszívók nagyon erős nézettségi adatokat produkálnak az HBO-nak, amikor azonban a szindikátusi sugárzásról, azaz a más csatornán való ismétlésről esik szó, ők is csak a vállukat vonogatják. Más kábelesek vehetik majd meg a True Blood epizódjait, és azért várható…..
A Syfy nem éppen elégedett a jelenleg gondozásában lévő sorozatait látván, legutóbb a Haven bukott nagyon a kritikusok szemében, pedig ugyebár Stephen King adaptáció lenne. A Warehouse 13 és az Eureka sem tündöklik, így garmadával jelenti be a csatorna az újoncokat.Lesznek itt…..
Ha a tévézésről beszélünk, külön kell választanunk az HBO-t a többi csatornától. Ahogy hallani lehet, ismét nagy ötletre készülnek lecsapni, a Will Ferrell - Adam McKay - Lizzy Caplan trió fog gondoskodni a Band című komédiában a nevettetésről. Humorból tehát nem lesz…..
Amióta csak bejelentették a Starz legújabb sorozatát, a Camelotot, a nézők fejében egy kérdés lebeg. Felér-e majd a Spartacushoz? Az elmúlt szezonban példátlan mennyiségű szexet és vért produkált az újonc, így megemelte a kábeles elvárásokat. A csatorna a sorozatot a TCA…..
Mindannyian tudjuk mikor van karácsony, húsvét és mikor kelünk útra, hogy nyári tűzijátékot lessünk. Augusztus 10-e több szempontból kilóg a sorból, nemhivatalosan ugyanis ez lenne a Lusták Napja. Miért is ne? Ünnepeljük az anyákat, az apákat, de mi lesz azokkal, akik a…..
Tűzijáték. Mostanában elég komoly gondot jelentett az augusztus 20-ai ünnep leszervezése, sok csatorna foglalkozik a témával, kivéve persze a kábeleseket. Az HBO is lődözi majd a rakétákat, rögtön ott van az Adventureland, 20:00-kor, ami annak idején kellemes meglepetés volt…..
Tegyünk együtt a gyermekekért! - a TV2 egyelőre még nem a Big Brothert hozta vissza, inkább egy gálaműsort szervezett a kercsatorna, ahol a daganatos gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá pénzgyűjtéssel. Hazai celebek is fellépnek majd, kezdés: 21:20-kor.Ugyanitt egy…..
Érdemes még bekapcsolni a tévét? - teszi fel a néző a kérdést, a kercsatornák közelmúltbeli húzásait elnézve pedig egyértelmű "Nem!" a válasz. Azért az HBO próbálja megmutatni, hogy van még minőségi szórakoztatás, a többi csatorna persze ma is igyekszik ezt…..
A kritikusok ugye borzalmasan lehúzták az NBC műsorán érkező Outlaw című sorozatot, de a kisembereket segítő ügyvéd csapata mégis újabb taggal bővült. A többségnek nagyon elege van már a jogból, Melora Hardin viszont belement a maximum 1 évados játékba.Annak idején ott volt a…..
Mozogni jó, pláne ha aszfaltolvasztó az idő. Az egészségtudatos emberek ilyenkor futnak, úsznak, bicikliznek, míg másoknak csak a tévé marad. Így rögtön a TV2-n össze is csap 20:25-től a Dinamo Kijev és az Ajax, hisz a BL főtáblára nem sokan kerülnek fel.Párhuzamosan több…..
A Breaking Bad a legjobb dráma a tévében. Lehet ezzel vitatkozni, anyázni, mégis a kritikusok szemébe hetente csal könnyeket a sorozat. A főszereplő egy 54 éves fickó, Bryan Cranston, aki 30 éven át játszotta jelentéktelen szerepek tömkelegét.Tíz évvel ezelőtt azonban…..
Az ember időről-időre azért megütközik néhány ötleten, de a Discovery bűnügyi csatornája, az Investigation alcímmel futó stúdió komolyan gondolja. Adva vannak ugye világszerte olyan tehetségkutatók, mint a Brittain's Got Talent vagy az American Idol, a tévések mégis új…..
Nem kell megijedni, morgolódni és sokkot kapni sem, arról van szó csupán, hogy Olivia Wilde kevesebbet szerepel majd a Doktor House következő évadában. Ezért pedig a Cowboys & Aliens című westernfilm okolható, ebben kapott főszerepet a szépség."Olivia itt lesz az új szezon…..
Nagyot robbant az elmúlt szezonban a CBS politikai témájú drámája, aminek főszerepében Julianna Margulies tündökölt, aki annak ellenére, hogy már 44 éves, egyáltalán nem égett még ki. A megcsalt nő sztorija idehaza is erősen tarolt a nézők körében.A főszerepben forgolódó…..
RaulReal 2010.08.12 20:09:13
@KundK: nem születhet mindenki terminátornak :)
Általában azt mondják ugye, hogy a magyarban lehet legjobban káromkodni, az öntelt alakokra viszont az angolban találjuk meg a legmegfelelőbb kifejezést: D-bag. Egyre többet is használják ezt a főnevet a tengeren túlon, hisz a modern világ teli van rátarti emberekkel. Ha bővebben…..
Nehéz feladat távol tartani Amanda Tappinget a Csillagkapu franchise-tól, amikor azonban anno lehetősége adódott arra, hogy egy webes sorozatot tévébe transzplantáljon, nem habozott. 2008-ban nagy változások történtek viszont a távoli galaxisban. A Csillagkapu: Atlantisba ugyanis…..
Ezt is megértük. Az olasz származású balhés fiatalokkal operáló reality műfajt teremtett és kezdenek megjelenni az első követői. Ezúttal ázsiaiak mennek majd az idegeinkre, amint a képeken is láthatjuk, várhatóan nem fognak kímélni minket. A pilot epizódot már leforgatták, 4…..
Anno a kritikákból kiderülhetett számunkra, hogy a legendás CSI: A helyszínelők szépen kimerült, így az idős sorozat már csak bottal battyog manapság. A műsor háza táján viszont mosolygós arcokat láthatunk, Anthony Zuiker, a széria atyja visszatért.Egy évtizede a szakember egy…..
Pár évvel ezelőtt még komoly súlya volt annak, ha nehézsúlyú bajnokot avattak. Az emberek felállva tapsolták, a boksz pedig a sportágak gyöngyszemének számított és óriási pénzek forogtak benne. A hanyatlás 2003-ban kezdődött, Lennox Lewis visszavonulása után. "Kifogytunk…..
Mindig óriási kultusza volt annak, hogy a babonás emberek azonosították a másikat azzal, amit magába tömött. A média által komolyan felkapott témáról van szó, legutóbb a tévézésben Sylar használt ilyen módszereket. Ezúttal egy képregényhős, a beteg ötleten alapuló Chew kap…..