Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nybo

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Asztalfióka Népszavásodás 2010.12.08 12:04:00
Kicsit vicces, hogy éppen egy indexes blogmotorrol működő blogban szerepel, de tényleg szánalmas, ahogy az Index kezeli ezt a kormányt. Rendben van, rettentő mód zavarja őket, hogy így esett a dolog, és a kedves, okos, szép, általuk csontig beszeretett Bajnainak leáldozott, de azért…..
Asztalfióka Csak ürügy 2010.10.27 14:20:00
Bevallom, egy Mandiner.hu-s fórumbejegyzés adta az ötletet a mostani poszthoz. Jelenleg mindenki azzal van elfoglalva, hogy a 98 százalékos különadó alkotmánybírósági elmeszelése miatt a Fidesz most visszavág, és megbünteti az AB-t.Noha meggyőződésem, hogy ez csak ürügy. Az…..
Asztalfióka Oszd meg és uralkodj! 2010.10.15 08:49:41
Ügyesen sakkozik Orbán manapság, ezt lassan már ellenfelei is kénytelenek elismerni. Az iszapkatasztrófa kezelése kiérdemelt egy piros pontot, most pedig az elemzők és az MSZP által várva-várt megszorítások helyett húzott egy váratlant.A különadók kapcsán érzékelhető egyfajta…..
Asztalfióka Fürödjön meg benne! 2010.10.06 10:52:00
Eddig számos esetben lehetett bírálni a kormány kommunikációs képességét, de az ajkai-kolontári vörösiszap-katasztrófa kapcsán nem vizsgáztak rosszul. Orbán Viktor miniszterelnök azt a képet mutatta, amit ilyenkor kell: kemény, határozott, mégis nyugodt. Nem hiányzott a…..
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke (most ez a posztja a fontosabb) alaposan belefingott a nulláslisztbe. Azt mondta, hogy gyakorlatilag egy lépésre vagyunk a görög államcsődtől, így most bizony össze kell kapnunk magunkat. Éppen csak a megszorítás és reform szavakat nem…..
Az MSZP láthatóan lázasan dolgozik, hogy a Jobbik minél jobb eredményt érjen el. Bárándy Gergely (az alma elég messze esett a fájától...) például bejelentette: Alkotmánybírósághoz fordulnak, mert a három csapás törvény sérti például a bírói függetlenséget. A legifjabb…..
Asztalfióka Hármak 2010.05.26 12:26:23
Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Szanyi Tibor.Három ember akadt, aki nemmel szavazott arra, hogy a külhoni magyaroknak is járjon magyar állampolgárság. Szanyi Tibor meg is indokolta: "szerinte ez a precedens megadja az esélyt Romániának arra, hogy megadja a román állampolgárságot…..
Asztalfióka Szánalmas 2010.04.13 08:40:00
Tragikomikus, sőt szinte szánalmas, ahogy Lendvai Ildikó az LMP-nek könyörög. Igazából ehhez pofa kell, hiszen egy hete sincs, hogy azt közölték, a kispártokra szavazni nem érdemes.Az meg egyenesen bizarr, hogy Ildikó bármire képes a szavazatok érdekében...De nem is…..
Asztalfióka Április 11 2010.04.12 15:02:00
SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
Asztalfióka Utolsó nap 2010.04.09 05:40:38
Mármint kampánycsend előtt.Ma még tüntet egyet Gyurcsány Ferenc , (bár hogy ez az MSZP-t vagy a Fideszt mozgósítja, az véleményes, ahogy Puhl Sanyi mondaná :))) a Fidesz valószínűleg félreveri a harangot a szocik adatbázisa miatt.Esetleg előkerül még néhány kép, amint valamely…..
Asztalfióka Zárás előtt 2010.04.07 20:35:00
Az MSZP feljelentést tesz, és törvénytelen adatbázis-készítéssel vádolja a Fideszt, egy, az interneten terjengő hangfelvétel alapján. A hangfelvételen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója beszél arról, hogy a pécsi időközi választáson pontosan tudták, ki hová szavaz. A…..
Asztalfióka Lecsapják? 2010.02.25 13:25:00
Ha a Fidesz mond valami kapitális marhaságot (vagy nem mond, de ki lehet forgatni - lásd Kövér Laci eseteit a kötéllel és Békés megyével), halomban állnak a szocik, és megy a mantrázás.Most maga Lendvai Ildikó mondott egy szépet, miszerint ő biza nagyon sajnálja a…..
A TV2 esti híradója szerint Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke azt mondta a mai kampánymegnyitón: a baloldal számára sikeres volt az elmúlt 8 év.S ebben teljesen igaza is van. A baloldal számára sikeres volt.Csak az ország számára nem...
Asztalfióka Karosszékből 2010.01.16 11:35:00
Bár egyes politológusok fordítva becsülték, a jelen helyzet mégis az, hogy az MSZP karosszékből, kényelmesen hátradőlve szemlélheti, miket bénázik össze a Fidesz, már így a kampány elején. Kezdődött ugye a nyugdíj-üggyel, aminek távolról sincs vége (vonulnak még rongyos…..
A Fidesz pár hét múlva alighanem elátkozza a pillanatot, amikor kitalálták, jó lenne a  Figyelőnek nyilatkozni. Pláne nyugdíj-ügyben, ami önmagában ingoványos talaj. Azt a kutya sem fogja érteni, hogy "felosztó-kirovó rendszerű" meg "befizetésből…..
Nevetséges dolog manapság Lengyel Lászlónak hinni, magam is nevettem, amikor pár hete olvastam, hogy szerinte 2010-ben a volt szoci szavazók fntorogva, Hunvald, Cusi  miatt enyhe undorral, de csak elmennek, és leszavaznak az MSZP-re. Röhögtem, hogy ilyen nincs, hát ki tenne…..
Tudom, hogy nagy merészség ilyet a Mónika-show országában kijelenteni, de megkockáztatom.Arra alapozom ezt a generális kijelentést, hogy nem lepték el az autókat a piros-kék szalagok. Ha az ember végignéz egy nagyobb bevásárlóközpont parkolójában, akkor jó, ha minden harmincadik…..
Gréczy Zsolt, Gyurcsány hű fegyverhordozója szerint még bőven nyerhet az MSZP, csak el kell hitetni az emberekkel, hogy még mindig jobban élnek, mint 2001-ben.Már régen javasoltam az MSZP-nek kampányszlogent 2010-re: Nekünk higgyen, ne a szemének!..
Asztalfióka Pécsi hullámok 2009.10.07 16:49:00
Ha a Fidesz az alanti poszt felvetései ellenére mégis megnyerné a választást ;), nagyjából sejthető ellenszélbe kerülne. Az első perctől kezdve, sajtóban, véleményekben, írásokban, neten. Ha valaki már most kíváncsi, milyen lesz az új világ, olvassa el ezeknek a cikkeknek a…..
Asztalfióka A medve bőre 2009.10.07 16:24:00
Folyik a készülődés.A médiában bizonyosan, legalábbis már szinte naponta jelennek meg hírek, hogy Pintér Sándor lesz a belügyminiszter (diktatúra lesz emberek, meglátjátok, de legalábbis maffiavilág, reszkessen mindenki, aki él), Szőcs Géza a kultuszminiszter, Matolcsy vagy Varga…..
Asztalfióka Nem vak ez, csak... 2009.09.29 20:39:00
Most, hogy már mindenki a választásokat várja, ki úgy, hogy addig már féllábon is, ki úgy, hogy na, melyik zsebemet tömjem még addig meg, szóval, a választásokig még történhetnek azért dolgok. Nem, nem arra gondolok, hogy Lendvai Ildikó megtépte ruháit, mert Sólyom László…..
Asztalfióka Bajnai Mátyás 2009.09.03 11:21:57
"Egy hétig rátok fog figyelni az egész ország. A nemzeti együttes sikere segíthet az embereknek örömöt átélni, amire nagy szükség van. Ez nagy felelősség, de ez ne bénítsa a csapatot, hanem lelkesítse. Mutassátok meg milyen a magyar virtus!"Kérdés: ki mondta a fenti…..
Asztalfióka Lee Van Cleef 2009.08.27 14:00:00
Négy napja már, hogy nem ettünk ésLee Van Cleef csak ennyit szólt: „Hej!”Lee ilyen fiú.Hogy átmentünk a városon és lőttek ránk,csak ennyit szólt: „Hej!”Lee ilyen fiú.Oregonban, hogy vállonlőtték - bár látszott rajta,hogy fél nagyon - ennyit szólt:…..
Vége a nyárnak, sajnos. Az ember még reménykedik, hogy marad a harminc fok, az önfeledt vízben hentergés, amikor nincs politika, csak fürdés, meg szabadság vagy éppen munka, de az is csak olyan nyáriasan. S nem bombáznak idióta, levitézlett politikusok a maguk…..
Van valami diszkrét báj abban, hogy a Political Capital még mindig az objektív, független politikai elemző maszkjában tetszeleg, noha gyakorlatilag csak a politika iránt egyáltalán nem érdeklődő, s tartósan Kambodzsában élő magyarok előtt nem világos a tétel, miszerint: PC = MDF.…..